Η Ellie Rassia φτιάχνει μαγιό γεμάτα τέχνη και ελληνικό καλοκαίρι

Ταλέντο, φαντασία, “μάτι”για χρώματα και μοτίβα

Η Ellie Rassia μας παρουσιάζει δικά της κομμάτια για την παραλία της.

Night Walkers © ellierassia
 
Old fashioned © ellierassia

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι ποιος άλλος θα μπορούσε να γνωρίζει και να σχεδιάζει μαγιό καλύτερα από μία Ελληνίδα σχεδιάστρια που έχει μεγαλώσει στα νερά της ελληνικής θάλασσας; Η Έλλη Ρασσιά εκπληροί αυτή την προϋπόθεση αλλά προσθέτει και μερικά άλλα στοιχεία στη συνταγή αυτού που ονομάζουμε swimwear: Ταλέντο, φαντασία, “μάτι”για χρώματα και μοτίβα και ακριβώς όση τόλμη χρειάζεται ένα μαγιό για να θεωρηθεί κομψό και όχι κακόγουστο.

Lunatics © ellierassia
 
Let's dance © ellierassia
 
Long Island © ellierassia

Η Ellie, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Graphic and Media Design στο London College of Communication, επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε την εταιρεία της, με την ονομασία @ellierassiaswimwear.

Fearless Baywatch © ellierassia
 
Rosa crop long sleeve © ellierassia
 
Long walk bodysuit © ellierassia

Τα σχέδια της είναι μία γιορτή χρωμάτων και χειροποίητων σχεδίων με καθαρές, graphic γραμμές και μοτίβα που νομίζεις ότι ο Keith Harring συναντάει τον Castelbajac στις Μικρές Κυκλάδες και αρχίζουν να κάνουν ψυχεδελική τέχνη με καλειδοσκόπια και αφρικάνικα σχέδια μέσα σε ντισνεϊκούς θαλάσσιους βυθούς. Οι φαντασμαγορικές εικονογραφήσεις συνδυάζονται µε υψηλής ποιότητας υλικά σε σχέδια δύο κομματιών ή μονοκόμματα. Κολακευτικές κοψιές από κλασσικά ολόσωμα ως τσαχπίνικα µπικίνι - wearable art για διακοπές που ζητούν ένταση και χαρά.

Dolce Vita collection © ellierassia