Φέτος τα μαγιό σου θα έχουν κάτι από τη μαγεία της Μεσογείου

Η συλλογή Beach 2022 της Yamamay μας ταξιδεύει

Yamamay: Τα μαγιό του καλοκαιριού με έμπνευση από τη Μεσόγειο και τις ομορφιές της.

Κάποιοι έχουν κάνει ήδη το πρώτο μπάνιο, άλλοι μετρούν αντίστροφα για αυτό (ευχαριστούμε 3μερα), όλοι όμως αναζητούν το επόμενο υπέροχο καλοκαιρινό μαγιό. Ανάμεσά τους και εμείς που ρίξαμε μια ματιά στη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Yamamay και νιώθουμε ήδη τη θαλασσινή αύρα της Μεσογείου να χαϊδεύει τα μαλλιά μας. Η Μεσόγειος, το σπίτι μας, συνώνυμο της ομορφιάς αποτελεί μια σπουδαία φυσική κληρονομιά που όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε και να προστατεύουμε. Είναι η θάλασσα που ενέπνευσε πολλούς καλλιτέχνες, ποιητές και συγγραφείς, αλλά και αποτέλεσε σκηνικό για διάσημες ταινίες και love stories, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Η Yamamay εμπνεύστηκε από εκείνη και επέλεξε για φόντο τις παραλίες, τις ακτές και τα νερά της για την νέα της καμπάνια.

Μοντέλο με μαγιό Yamamay

Μοντέλα με μαγιό Yamamay

Μοντέλα με μαγιό Yamamay

Πρωταγωνίστριες της συλλογής, οι Lorena Duran, Claudia Vega Malena Lite και Izar Mendiolagarai φωτογραφίζονται από τον Ισπανό φωτογράφο Xavi Gordo στα παραθαλάσσια ονειρικά τοπία της Ισπανίας και της Ιταλίας, φορώντας κομμάτια από την υπέροχη, πολύχρωμη κι αισιόδοξη συλλογή. Ολόσωμα μαγιό, μπικίνι και τρικίνι που εμπλουτίζονται με παιχνιδιάρικες δαντέλες, φούντες και μικρές χάντρες, ντεκολτέ και ασύμμετρα σχέδια. Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτό που της ταιριάζει καλύτερα αφού υπάρχουν αρκετές παραλλαγές προσαρμοσμένες σε όλα τα σχήματα του σώματος, τις διακοπές και τις διαφορετικές περιστάσεις. Τι θα έλεγες για ένα μαύρο μπικίνι με δαντέλα για τις βόλτες σου στη Σικελία ή ένα εμπριμέ τρικίνι για τις βουτιές σου στη Μπαρτσελονέτα; Ένα λαμπερό κόκκινο ή ένα εντυπωσιακό τιρκουάζ θα ταίριαζαν απόλυτα στις διακοπές σου στα ελληνικά νησιά…

Μοντέλα με μαγιό Yamamay

Μοντέλο με μαγιό Yamamay

Μοντέλα με μαγιό Yamamay

Η νέα συλλογή της Yamamay έχει μια απίστευτη ποικιλία από prints - animal, κασμίρι, πουά και floral - αλλά και ρίγες ή γεωμετρικά σχέδια, πολύχρωμα ή χρωματικά patterns, μαζί με πολλά απλά και λιτά σχέδια, που είναι πραγματικά δύσκολο να αντισταθείς! Τα χρώματα της αγαπημένης νησιωτικής μπουκαμβίλιας και της εντυπωσιακής wisteria δημιουργούν τον τέλειο καμβά για το φετινό σου μαγιό.

Μοντέλα με μαγιό Yamamay

Μοντέλα με μαγιό Yamamay

Άλλα χρώματα που συναντάμε στα μαγιό της συλλογής και μας ξεσηκώνουν για βουτιές είναι το κακάο, το πράσινο, το ανοιχτό μπλε, το τιρκουάζ, το κοραλλί και το πορτοκαλί, χρώματα που υμνούν το καλοκαίρι και τις στιγμές του: το άπειρο μπλε στο σημείο που ο ουρανός συναντάει τη θάλασσα, τα ζεστά χρώματα του ηλιοβασιλέματος, τα ασβεστωμένα πλακόστρωτα των νησιών, τα πολύχρωμα κοκτέιλ που δίνουν γεύση στις βραδιές μας. Ολόσωμες φόρμες, φορέματα, τοπ και παντελόνες σε πολύχρωμα αέρινα υφάσματα συμπληρώνουν τη συλλογή.

Μοντέλα με μαγιό Yamamay

Μοντέλα με μαγιό Yamamay

Μεσογειακά χρώματα που σε βάζουν στην καρδιά του καλοκαιριού υπάρχουν φυσικά και στην ανδρική συλλογή. Κίτρινο, ανοιχτό μπλε, μέντα, ροζ, κόκκινο, μπλε και μαύρο συνδυάζονται με ρίγες και καμουφλάζ prints, αλλά και πιο παιχνιδιάρικα σχέδια όπως λεμόνια, φλαμίνγκο και εξωτικά λουλούδια.

Yamamay - Mediterraneo

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice