Βρείτε τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Στρογγυλό, οβάλ ή τετράγωνο πρόσωπο, υπάρχουν γυαλιά ηλίου που σας ταιριάζουν και θα τα βρείτε στο mimisgialia.gr.

Το brand mimisgialia.gr παρουσιάζει τον απόλυτο οδηγό για να ανακαλύψετε το ιδανικό ζευγάρι γυαλιά για εσάς

Μια από τις κομψότερες λεπτομέρειες που μπορούμε να προσθέσουμε στα καλοκαιρινά μας σύνολα είναι τα γυαλιά ηλίου. Αποτελούν το must-have κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, καθώς συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και το στυλ με τον καλύτερο τρόπο. Είτε επιλέξετε γεωμετρικά ή oversized είτε cat-eye ή στρογγυλά, φροντίστε τα γυαλιά σας να ταιριάζουν στο μέγεθος και στο σχήμα του προσώπου σας. Για αυτό καλό θα ήταν πριν αγοράσετε τον καινούριο σύμμαχό σας ενάντια στον ήλιο, να μην σκέφτεστε μόνο τις τρέχουσες τάσεις, αλλά να προσέχετε και τι «κάθεται» καλά επάνω σας.

Με έμφαση στη λεπτομέρεια, η καλοκαιρινή συλλογή του brand mimisgialia.gr συνδυάζει κομψότητα, σύγχρονη αισθητική και λειτουργικότητα. Σε αυτή θα βρείτε μια τεράστια γκάμα γυαλιών ηλίου, μέσα στην οποία είναι σίγουρο πως θα εντοπίσετε το σωστό σχέδιο για εσάς, είτε έχετε στογγυλό, είτε oval, είτε τετράγωνο πρόσωπο. Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε παρακάτω τον πιο updated face shape guide, ώστε να βρείτε την κατάλληλη σιλουέτα γυαλιών ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας.

1. Round-Shaped
Τα στρογγυλά πρόσωπα έχουν απαλές γωνίες, έντονα μάγουλα και, συνήθως, ίδιο μέγεθος στο πηγούνι και το μέτωπο. Χαρακτηριστικά, που συνδυάζονται ωραία με γεωμετρικά γυαλιά με γωνίες, για να δημιουργούν αντίθεση. Δοκιμάστε τετράγωνα και παραλληλόγραμμα κομμάτια, για να διαμορφώσετε ένα μακρύτερο σχήμα στο πρόσωπο. Επίσης, οι σκελετοί με φακούς που έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, θα κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα!

Xειροποίητα Γυαλιά Γεωμετρικά

Αποκτήστε τα εδώ.


Αποκτήστε τα εδώ.


Αποκτήστε τα εδώ.

2. Square-Shaped
Τα τετράγωνα πρόσωπα έχουν καθαρή, ορθογώνια δομή και καλά καθορισμένες γωνίες, που συμπληρώνονται ιδανικά και «μαλακώνουν» με στρογγυλά και οβάλ σχήματα. Προτιμήστε καμπυλωτά γυαλιά και πειραματιστείτε με στυλ cat-eye, καθώς και με ζευγάρια που είναι πιο φαρδιά από τα μάγουλά σας. Αντίστοιχα, τα χρώματα όπως το δαλματίας και οι ουδέτεροι τόνοι, συμβάλλουν, επίσης, στο να αποκτήσει μια αίσθηση ηρεμίας και συμμετρικότητας το σχήμα του προσώπου σας.

Xειροποίητα Γυαλιά Οβάλ

Αποκτήστε τα εδώ.

Xειροποίητα Γυαλιά Στρογγυλά

Αποκτήστε τα εδώ.


Αποκτήστε τα εδώ.

3. Oval
Εάν ανήκετε στις/ους τυχερέ/ούς με το πρόσωπο να στενεύει από πάνω προς τα κάτω και με το πηγούνι να είναι πιο στενό από το μέτωπο, τότε το πρόσωπό σας είναι ένας τέλειος καμβάς στον οποίο ταιριάζουν σχεδόν όλα τα σχέδια. Τα στρογγυλά designs με την κατάλληλη διάμετρο φακού, που στο κάτω μέρος σχηματίζουν σταγόνα αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς.


Αποκτήστε τα εδώ.


Αποκτήστε τα εδώ.


Αποκτήστε τα εδώ.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ένα προσεκτικά επιλεγμένο ζευγάρι γυαλιών ηλίου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας, μπορεί, πράγματι, να αλλάξει ολόκληρο το look μας. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να φοράτε διαφορετικά σχέδια από αυτά που, κατά κανόνα, ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας.

Στο mimisgialia.gr θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία τόσο σε διαφορετικά design όσο και σε χρώματα, για να βρείτε αυτό που πραγματικά σας εκφράζει! Ένα brand με έδρα την Αθήνα που δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών ειδών από το 1962, προσφέροντας χειροποίητα και επίκαιρα κομμάτια σε υψηλής ποιότητας κατασκευές. Πίσω από κάθε δημιουργία του mimisgialia.gr κρύβεται ένα concept, μια βαθύτερη ιδέα που αντλεί έμπνευση από επιτυχημένα σχέδια διαφόρων δεκαετιών, τη διαχρονικότητα, τη λειτουργικότητα και τη διακριτή αισθητική.

Για τη σεζόν SS22, θα ανακαλύψετε πως τα σχέδια που έχει δημιουργήσει μπορούν να φορεθούν από όλες και όλους. Η πρωτοπορία στην κατασκευή και η αφοσίωση στη χειροποίητη τέχνη, διασφαλίζουν πως θα τα φοράτε για χρόνια, απολαμβάνοντας στο έπακρον τη δική σας «επένδυση»!

Εάν επιθυμείτε να γνωρίσετε ακόμα περισσότερα χειροποίητα σχέδια σε ανδρικά και γυναικεία γυαλιά ηλίου, επισκεφτείτε το mimisgialia.gr.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice