couple-4.jpg
Shopping

Ξέρουμε πού θα βρεις έμπνευση για τα καλοκαιρινά σου outfit

Answear.gr: Το ηλεκτρονικό κατάστημα με περισσότερα από 150.000 προϊόντα ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ σε όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο answear.gr βρίσκονται όλα τα ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ από σχεδόν 500 επώνυμες μάρκες

Αν υπάρχει μια συνήθεια που μας έμεινε μετά την καραντίνα είναι το να ψωνίζουμε online. Από τον καναπέ του σπιτιού σου, στον καφέ με τις φίλες, στο λεωφορείο ενώ πηγαίνεις στην δουλειά, όπου κι αν βρίσκεσαι μπορείς να ψωνίσεις ό, τι θέλεις χωρίς να ταλαιπωρηθείς καθόλου. Αν μάλιστα μπεις και στο answear.gr είναι σίγουρο ότι θα βρεις όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από σχεδόν 500 μάρκες. Μια μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά είδη σε περιμένει να την ανακαλύψεις, επιλέγοντας ανάμεσα σε μάρκες όπως Calvin Klein, adidas, Vero Moda, Nike, Levi’s, Lee, Diesel, Valentino, Michael Kors, Guess, DKNY, The Kooples, Hoff και πολλές ακόμη.

Η εταιρία που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2011, έχει σκοπό όχι μόνο να προσφέρει τα καλύτερα fashion pieces αλλά να αποτελέσει έμπνευση για κάθε σου εμφάνιση, γι’ αυτό και συνεργάζεται με στιλίστες, bloggers και ειδικούς από το χώρο της μόδας για να προτείνει μοναδικές εμφανίσεις. Ανάμεσά τους και το Instagram travel couple @angelinaandantonis που φωτογραφίζονται με φόντο γραφικά μέρη της Κύπρου προτείνοντας μοναδικά καλοκαιρινά outfits.

Οι συνεργάτες της Answear ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και επισκέπτονται μάρκες για να εξασφαλίσουν τα πιο πρωτότυπα και ενδιαφέροντα κομμάτια, τα οποία στη συνέχεια φωτογραφίζουν στο επαγγελματικό τους στούντιο για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή αίσθηση του αληθινού προϊόντος όταν βρίσκεσαι στο site τους. Eπιπλέον, με την πρώτη σου αγορά είτε από το site είτε από το mobile app, γίνεσαι αυτόματα μέλος του Answear Club με το οποίο κερδίζεις το 10% της αξίας των παραγγελιών σου σε πόντους, τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις για να μειώσεις την αξία των επόμενων παραγγελιών μέχρι και 50%! Στο answear.gr θα βρεις επίσης το γυναικείο brand answear.LAB το οποίο απευθύνεται στη σύγχρονη και δυναμική γυναίκα με συλλογές περιορισμένης παραγωγής που ανανεώνονται τακτικά.

Η limited edition συλλογή Be Brave

«Να έχεις πάντα το θάρρος της δικής σου γνώμης αντί να είσαι η ηχώ της γνώμης κάποιου άλλου». Αυτό είναι το μήνυμα της answear.LAB για τη νέα της καμπάνια, η οποία συνοδεύει την τελευταία συλλογή με τίτλο "Βe Brave". H περιορισμένη αυτή συλλογή εγκαινιάζει μία καλοκαιρινή περίοδο γεμάτη από όλων των ειδών τις εκδηλώσεις και εμπνέεται από δυνατές και θαρραλέες γυναίκες, γνωστές από τον κόσμο της ποπ κουλτούρας και των τεχνών. Το θάρρος δεν αποτελεί άγνοια φόβου αλλά τόλμη και μέσο για να ξεπεράσει κανείς τα εμπόδια και να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις.

77dedad53ca34edc924f649c0a20e05e.jpg

Με αφορμή τη νέα συλλογή "Be Βrave", η answear.LAB υμνεί επαναστατικά καλλιτεχνικά πρότυπα τα οποία συνοδεύτηκαν από στιγμές που αποτέλεσαν ορόσημα στην ιστορία των γυναικών. Στη νέα περιορισμένη συλλογή θα βρούμε καλοκαιρινά outfits, εμπνευσμένα από τη θρυλική ταινία "Θέλμα και Λουίζ", στην οποία  οι πρωταγωνίστριες δε φοβούνται να πάρουν το ρίσκο για μία ελευθερία χωρίς όρια. Τα πολύχρωμα έθνικ μοτίβα και κεντήματα παραπέμπουν στους πίνακες της διάσημης Μεξικανής ζωγράφου Φρίντα Κάλο, η τέχνη της οποίας συνδέεται άρρηκτα με το φεμινισμό και αποτελεί σύμβολο αντίθεσης στους κανόνες της κυρίαρχης ιδεολογίας.

77dedad53ca34edc924f649c0a20e05e.jpg

Εδώ θα βρεις όλα τα summer essentials

Ο Νο1 προορισμός κάθε καλοκαίρι είναι φυσικά η παραλία. Και κανείς δεν πάει στην παραλία χωρίς τα απαραίτητα αξεσουάρ: αντηλιακό, πετσέτα, γυαλιά ηλίου, καπέλο. Στο answear.gr θα βρεις όλα τα hot κομμάτια της σεζόν σε ελκυστικές τιμές για να κάνεις κάθε εμφάνιση στην παραλία μοναδική. 

Η ίδια ποικιλία σε σχέδια υπάρχει φυσικά και στα ανδρικά όπου μπορεί κάθε άνδρας να βρει ό,τι χρειάζεται για τις διακοπές του χωρίς να διαπραγματευτεί την τιμή ή το στιλ του. Εγώ που φοράω συχνά τα γυαλιά ηλίου του αγοριού μου, δε θα κρύψω ότι ψωνίζω πιο συχνά στα ανδρικά ειδικά όταν πρόκειται για αξεσουάρ- αφού τα βρίσκω super stylish και μοναδικά σε στιλ.

Το στιλ κρύβεται στις λεπτομέρειες

Μια γρήγορη περιήγηση στο answear.gr θα σε εμπνεύσει για πολλές από τις φετινές εμφανίσεις σου. Πάρε ιδέες, αντέγραψε look, συνδύασε νέα κομμάτια με όσα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, τόλμησε νέα ταιριάσματα, δείξε τόλμη. Αλλά να θυμάσαι ότι το στιλ κρύβεται στις λεπτομέρειες -δηλαδή στα αξεσουάρ- οπότε ακόμα κι ένα ζευγάρι παπούτσια (ποτέ δεν έχουμε αρκετά), ένα καπέλο, μια νέα τσάντα μπορούν να αλλάξουν τελείως το ύφος ενός ντυσίματος.

Δειτε περισσοτερα