Melisses Gallery: Χειροποίητα, καλοκαιρινά δώρα για κάθε γούστο

Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή που συνδεόμαστε συναισθηματικά μόνο με ανθρώπους και εμπειρίες;

Melisses Gallery: Η Μαρία Μητσέλη και η Nicky Bee δημιούργησαν μια επιμελημένη συλλογή χειροποίητων και καλαίσθητων ειδών από ανεξάρτητους δημιουργούς.

Αν σου αρέσουν τα ιδιαίτερα αντικείμενα που δίνουν χρώμα, νόημα και αξία, αν ψάχνεις ξεχωριστά αξεσουάρ για το σπίτι, μοναδικά κοσμήματα, ή πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σου, τότε θα τα βρεις όλα σε μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων σχεδίων εξαιρετικής ποιότητας στις Melisses Gallery!

Οι Melisses Gallery αποτελούν το αγαπημένο δημιούργημα δύο φίλων, της Μαρίας Μητσέλη και της Nicky Bee, που θέλησαν να μοιραστούν το όραμά τους για την τέχνη και να ομορφύνουν την καθημερινότητά μας με τα χειροποίητα δημιουργήματά τους. Το πρώτο τους κατάστημα εγκαινιάστηκε το 2009 στην Θεσσαλονίκη, την πόλη καταγωγής τους, ενώ το 2012 και το 2015 ακολούθησαν τα καταστήματα στην Ύδρα και στις Σπέτσες, αντίστοιχα.

Η Μαρία και η Nicky περιγράφουν την επιχείρησή τους ως «μια επιμελημένη συλλογή χειροποίητων και καλαίσθητων ειδών από ανεξάρτητους ταλαντούχους δημιουργούς» και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Στο eshop τους, αλλά και στα 3 φυσικά τους καταστήματα, μπορείς να βρεις, μεταξύ άλλων, περιορισμένης έκδοσης συλλογές καταξιωμένων δημιουργών, αλλά και ανερχόμενων καλλιτεχνών

Τα κύρια προϊόντα της συλλογής τους είναι κοσμήματα, έργα τέχνης, κεραμικά, τσάντες, είδη παραλίας και, φυσικά, διάφορα εποχιακά. Παρακάτω, θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μας για τη φετινή σεζόν.

Διακόσμηση Σπιτιού

Ceramic Bowls Set with Evil Eye

Ceramic Bowls Set with Evil Eye

Πρόκειται για ένα σετ δυο κεραμικών μπολ σε έναν συνδυασμό λευκού και τόνων του μπλε, με το χαρακτηριστικό μάτι. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να διακοσμήσεις τον χώρο σου ή να δημιουργήσεις το δικό σου σερβίτσιο, επιλέγοντας από την εξαιρετική συλλογή τους διάφορα μεγέθη και σχέδια. Μην ξεχνάς ότι κάθε μπολ είναι μοναδικό και ενδέχεται να υπάρχουν μικροδιαφορές ανάμεσά τους, καθώς παράγεται το καθένα ξεχωριστά.

Μπορείς να τα βρεις εδώ.

Κοσμήματα

Φυστίκι Μενταγιόν Επίχρυσο.
Pistachio Pendant, Gold Plated

Pistachio Pendant, Gold Plated

Ένα ιδιαίτερο μενταγιόν, από την συλλογή Island Breeze, επιχρυσωμένο από μπρούτζο και κερωμένο βαμβακερό κορδόνι. Πρόκειται για ένα κόσμημα εμπνευσμένο από τις καλοκαιρινές περιπλανήσεις που θα σε συντροφεύσει με τον πιο κομψό τρόπο σε κάθε σου εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Μπορείς να το βρεις εδώ

Eye Shaped Earrings with Baby Pearls

Eye Shaped Earrings with Baby Pearls

Τα συγκεκριμένα χειροποίητα κρεμαστά σκουλαρίκια αποτελούν το αγαπημένο μας κόσμημα για τους καλοκαιρινούς μήνες, ειδικά αν σκοπεύεις να περάσεις τις διακοπές σου σε κάποιο νησί. Είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ασήμι και baby μαργαριτάρια, και μπορείς να τα βρεις σε δύο χρώματα: λευκό και τυρκουάζ. 

Μπορείς να τα βρεις εδώ.

Αξεσουάρ

Folding Hand Fan, Ostria Colours

Folding Hand Fan, Ostria Colours

Αυτή η χειροποίητη βεντάλια είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ! Είναι κατασκευασμένη από βαμβακερή ποπλίνα και ξύλο, και διατίθεται σε 5 υπέροχα χρώματα. Χάρισέ την ως ένα μικρό δώρο σε μια φίλη, στη μητέρα σου ή στον εαυτό σου και… θα μας θυμηθείς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Μπορείς να τη βρεις εδώ.

Beach Towel, Pestemal, Mati

Beach Towel, Pestemal, Mati

Πρόκειται για μια πετσέτα τύπου πεστεμάλ, φτιαγμένη στον αργαλειό από βαμβακερές ίνες, την οποία μπορείς να βρεις σε ποικιλία χρωμάτων. Είναι διπλής όψης, εξαιρετικά απορροφητική και πιάνει ελάχιστο χώρο στη βαλίτσα σου. Μπορείς, επίσης, να την χρησιμοποιήσεις και σαν παρεό ή εσάρπα. Είναι η τέλεια πετσέτα για κάθε φύλο και ηλικία, απόλυτα χρηστική και, όπως όλα τα Melisses Gallery προιόντα, εξαιρετικά ποιοτική επιλογή!

Μπορείς να τη βρεις εδώ.

Πίνακες

The Girl and the Coffeehouse, Archival Giclee Print on Canvas

The Girl and the Coffeehouse, Archival Giclee Print on Canvas

Δημιούργημα μιας εκ των ιδρυτριών, της Nicky Bee, αυτός ο μουσειακός καμβάς με αρχειακή εκτύπωση ψεκασμού μελάνης είναι έτοιμος να κρεμαστεί και να πλαισιώσει οποιονδήποτε χώρο, προσδίδοντάς του έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μπορείς να τον βρεις εδώ.

Επισκέψου τις Melisses Gallery, είτε στο eshop τους είτε σε ένα εκ των τριων καταστημάτων τους, και κάνε τις καλοκαιρινές σου αγορές. Σου υποσχόμαστε πως, όποιο και αν είναι το budget και το στυλ σου, σίγουρα θα βρεις κάτι που να σε αντιπροσωπεύει και να σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice