All Around Fun: Ο most-wanted εξοπλισμός του καλοκαιριού για τα παιδιά

Ένα αγαπημένο παιδικό brand που έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων ξανασυστήνεται

All Around Fun: Πισίνες, σωσίβια, κουβαδάκια και πετσέτες θαλάσσης από το ελληνικό παιδικό brand.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπουμε τους μικρούς μας ήρωες χαμογελαστούς. Αυτή την περίοδο, όλοι οι γονείς βρίσκονται στην αναζήτηση του πιο συναρπαστικού καλοκαιρινού εξοπλισμού για τα παιδιά τους. Ιδανικός στόχος είναι να βρεθούν επιλογές που οι μικροί μας φίλοι θα ευχαριστηθούν όλο το καλοκαίρι, προσφέροντάς τους αξέχαστες στιγμές, γεμάτες ξεγνοιασιά.

Το ελληνικό brand All Around Fun ήρθε για να γεμίσει τις μέρες των παιδιών με χαρά και αισιοδοξία με αγαπημένα καλοκαιρινά παιχνίδια. Fun πισίνες με playful χρώματα και σχήματα, κουβαδάκια για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στην άμμο, φουσκωτές βάρκες σε διάφορα designs και πολύχρωμες πετσέτες θαλάσσης, είναι κάποια από τα must-have items των καλοκαιρινών εξορμήσεων.

Η All Around Fun, αντλεί έμπνευση από τη φαντασία και την τρυφερότητα των μικρότερων μελών της οικογένειας, καθώς και από την ανάγκη τους για ευφάνταση εξερεύνηση και δημιουργική ψυχαγωγία. 

Aνακαλύψτε τη φρέσκια summer collection της All Around Fun, που συνδυάζει λουλουδάκια, αστεία παιχνίδια και πολύ χρώμα, προσφέροντας στους μικρούς μας φίλους τον απαραίτητο εξοπλισμό για το φετινό καλοκαίρι.

Πισίνες Φουσκωτά

  • Intex Πισίνα Gator Play Center

Η Intex πισίνα Gator Play Center συνδυάζει δημιουργικότητα, ενθουσιασμό και φαντασία. Ο αλιγάτορας με Μανιταροσκιά, η τσουλήθρα, ο ψεκαστήρας νερού, το παπάκι και το playful καλαθάκι, συνθέτουν ένα σκηνικό που θα συναρπάσει τους μικρούς μας φίλους.

BUY HERE: Intex Πισίνα Gator Play Center, allaroundfun.gr

Intex Πισίνα Gator Play Center
  • Intex Σωσίβιο Big Animal Rings - Λιοντάρι

Όλα τα παιδάκια χρειάζονται στη παραλία ένα χαρούμενο σωσίβιο. Γι’ αυτό και η εταιρεία All Around Fun μας προσφέρει το πιο συναρπαστικό, που δεν είναι άλλο από το Intex Σωσίβιο Big Animal Rings - Λιοντάρι. Ο βασιλιάς των ζώων αποτελεί την καλύτερη πηγή έμπνευσης και δύναμης για την κίνηση μέσα στο νερό. Αν βοηθάει και ο μπαμπάς… ακόμα καλύτερα.

BUY HERE: Intex Σωσίβιο Big Animal Rings - Λιοντάρι, allaroundfun.gr

Intex Σωσίβιο Big Animal Rings - Λιοντάρι
  • Intex Πισίνα Candy Zone Play Center

Μια fun πισίνα που θυμίζει παραμύθι είναι η Intex Πισίνα Candy Zone Play Center. Γεμάτη με καραμέλες, φουσκωτά colorful γλειφιτζούρια, νεροπίστολα, ράγες και χρωματιστές μπάλες. Τα χρώματά της κεντρίζουν το ενδιαφέρον κάθε αγαπημένης φατσούλας, ταξιδεύοντάς την στον φανταστικό κόσμο του νερού και των γλυκών.

BUY HERE: Intex Πισίνα Candy Zone Play Center, allaroundfun.gr

Κουβαδάκια - Παιχνίδια Νερού

  • Σετ παιχνιδιού σε τσάντα παραλίας με μικρό κουβαδάκι, φτυάρι-σίτα και "μαγικό σχήμα"

Ένα σετ παιχνιδιού από τη συλλογή Quut που συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα, είναι η παιδική τσάντα παραλίας. Περιλαμβάνει ένα μικρό κουβαδάκι, ένα φτυάρι-σίτα και ένα «μαγικό σχήμα». Ευκολόχρηστα και πρακτικά παιχνίδια που θα διευκολύνουν το παιχνίδι των μικρών μας φίλων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν οι ίδιοι τη δική τους χρήση του παιχνιδιού.

BUY HERE: Σετ παιχνιδιου σε τσάντα παραλίας με μικρό κουβαδάκι, φτυάρι-σίτα και "μαγικό σχήμα", allaroundfun.gr

Σετ παιχνιδιου σε τσάντα παραλίας με μικρό κουβαδάκι, φτυάρι-σίτα και «μαγικό σχήμα»
  • Intex - Flying Disc Toss Game

Ένα φουσκωτό παιχνίδι για όλη την οικογένεια που θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς! Διαθέτει 3 στόχους και περιλαμβάνει και 3 δίσκους για να μπορείτε να σημαδεύετε και να κάνετε τις πιο τρελές αναμετρήσεις. Είναι κατάλληλο για την πισίνα, τη θάλασσα ακόμη και για τον κήπο. 

BUY HERE: Intex - Flying Disc Toss Game

Intex - Flying Disc Toss Game
  • Quut. Χτίζω "Πυραμίδα" στην άμμο

Απελευθερώστε τη φαντασία σας και εντυπωσιάστε τους φίλους σας με τα επαγγελματικά σχεδιασμένα, αρχιτεκτονικά γλυπτά της All Around Fun. Απλά γεμίστε τα με άμμο και πιέστε την πυραμίδα για να την διαμορφώσετε. Μετά, κάντε ένα βήμα πίσω για να θαυμάσετε τις εντυπωσιακές τριώροφες πυραμίδες που μόλις δημιουργήσατε! Έχει σχεδιαστεί με click-and-stack, κάτι το οποίο κάνει τον καθαρισμό και τη μεταφορά του… παιχνιδάκι. Τέλος, είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμο, πιστοποιημένο και απόλυτα ασφαλές πλαστικό ABS, απαλλαγμένο από BPA και latex.

BUY HERE: Quut. Χτίζω "Πυραμίδα" στην άμμο

Quut. Χτίζω "Πυραμίδα" στην άμμο
  • Scrunch Ποτιστήρι από ανακυκλώσιμη σιλικόνη Light Purple

Το Scrunch Ποτιστήρι από ανακυκλώσιμη σιλικόνη Light Purple μπορεί να συμπιεστεί, να τσαλακωθεί, να λυγίσει, να διπλωθεί και να τυλιχθεί, χωρίς να χάσει ποτέ το σχήμα του. Το Scrunch Watering Can μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Είναι ιδανικό για μεταφορά και έκχυση νερού, αμέτρητα παιχνίδια στη θάλασσα ή την εξοχή, ακόμα και για συλλογή φρούτων και λαχανικών. Ένα πραγματικά φιλικό παιχνίδι, αφού είναι μη τοξικό, ισχυρό, ανθεκτικό και εύκαμπτο.

BUY HERE: Scrunch Ποτιστήρι από ανακυκλώσιμη σιλικόνη Light Purple

Scrunch Ποτιστήρι από ανακυκλώσιμη σιλικόνη Light Purple

Πετσέτες Θαλάσσης

  • Dock & Bay: Πετσέτα θαλάσσης Quick Dry Botanical - Heavenly Hibiscus

Ένα σημαντικό καλοκαιρινό αξεσουάρ είναι η πετσέτα θαλάσσης. Αποτελεί βασικό beach item για μικρούς και μεγάλους γιατί, πέρα από τη χρησιμότητά της, μας προσφέρει άνεση, πολυτέλεια και στυλ. Μια ιδιαίτερη και χρωματιστή επιλογή είναι η Dock & Bay: Πετσέτα θαλάσσης Quick Dry Botanical - Heavenly Hibiscus από την All Around Fun. Είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και ξεχωρίζει για το γεγονός ότι αποτελεί την πιο έξυπνη επιλογή, καθώς στεγνώνει 3 φορές πιο γρήγορα από κάθε άλλη πετσέτα.

BUY HERE: Dock & Bay: Πετσέτα θαλάσσης Quickdry Botanical - Heavenly Hibiscus, allaroundfun.gr

Dock & Bay: Πετσέτα θαλάσσης Quick Dry Botanical - Heavenly Hibiscus
  • Dock & Bay: Πετσέτα θαλάσσης Quickdry Cabana - Peach Sorbet

Μια άνετη και stylish πετσέτα για το καλοκαίρι είναι η Dock & Bay: Πετσέτα θαλάσσης Quickdry Cabana - Peach Sorbet. Οι καλαίσθητες χρωματιστές ρίγες χαρακτηρίζονται από την απλότητα και τη διαχρονικότητα του κλασικού! Είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και ξεχωρίζει ως η πιο απορροφητική πετσέτα της αγοράς.

BUY HERE: Dock & Bay: Πετσέτα θαλάσσης Quickdry Cabana - Peach Sorbet, allaroundfun.gr

Dock & Bay: Πετσέτα θαλάσσης Quickdry Cabana - Peach Sorbet
  • Dock & Bay: Πετσέτα θαλάσσης Quick Dry Cabana - Follow the bliss

Ένα ακόμα εντυπωσιακό design πετσέτας που θα βρείτε στην All Around Fun είναι τα γεωμετρικά σχήματα. Η Dock & Bay: Πετσέτα θαλάσσης Quickdry Cabana - Follow the bliss μας ταξιδεύει σε τροπικά μέρη γεμάτα χρώμα και αισιοδοξία. Είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και αποτελεί την πλέον σωστή επιλογή για πραγματικά απορροφητική πετσέτα.

BUY HERE: Dock & Bay: Πετσέτα θαλάσσης Quickdry Cabana - Follow the bliss

Dock & Bay: Πετσέτα θαλάσσης Quickdry Cabana - Follow the bliss

Το ελληνικό brand All Around Fun δημιουργήθηκε με άξονα την αγάπη για το καλό παιχνίδι και την ανάγκη για δημιουργική απασχόληση, αφού σημαντικό ρόλο στη σωστή καλλιέργεια των παιδιών παίζει η ενασχόλησή τους με την εκπαιδευτικά προσανατολισμένη ψυχαγωγία.

Τα προϊόντα της All Around Fun ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την πρωτοτυπία, το μοντέρνο σχεδιασμό και τον eco-friendly χαρακτήρα. Επιπλέον, διαθέτει πρωτοποριακά εκπαιδευτικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, καθώς και προσχολικά βιβλία. Εννοείται ότι τα χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά παιχνίδια, αλλά και οι αποκριάτικες και παραδοσιακές στολές, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τη συλλογή της.

Εάν επιθυμείτε να γνωρίσετε ακόμα περισσότερα συναρπαστικά παιχνίδια, επισκεφτείτε το allaroundfun.gr.

Δημιουργική επιμέλεια: www.inyourcity.gr