Mind matters fashion brand
Shopping

Ρούχα με «ταυτότητες» για κάθε γυναίκα, για κάθε περίσταση και κάθε διάθεση

Δημιούργησε και αναδημιούργησε την ταυτότητά σου με επιλογές Mind Matter
mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ρούχα της Mind Matter, ιδανικά για όλες τις περιστάσεις:  Summer looks, cocktail looks, wedding looks, office looks.

Οι γυναίκες από πάντα είχαν πολλές ταυτότητες. Όλες διαφορετικές και όλες ελκυστικές. Και αυτές οι ταυτότητες δε ταυτίζονταν με τις εκάστοτε εικόνες των media. Ήταν και είναι κάτι πολύ παραπάνω. Κάθε ντύσιμο μιας γυναίκας, αποκαλύπτει και μία από τις κρυφές ταυτότητες της. Ποιος όρισε ότι πρέπει να υπάρχει σταθερότητα ακόμα και σε αυτόν τον όμορφο και αβίαστο τρόπο έκφρασης; Γιατί να χαρακτηριζόμαστε και να κουβαλάμε την ταμπέλα της πιο «girly» και πιο «θηλυκής» ή της πιο ροκ και εναλλακτικής; Αψηφούμε τις προσδοκίες -όχι από αίσθημα αγανάκτησης και όχι ως μορφή επανάστασης- αλλά πολύ απλά επειδή δεν ανταποκρινόμαστε πλέον σε αυτές. Σήμερα νιώθουμε έτσι και αύριο αλλιώς. Και αυτό είναι cool!

Η Mind Matter είναι ένα fashion brand που υποστηρίζει την ατίθαση φύση μας και αναδεικνύει την ελευθερία μας να δημιουργούμε και να αναδημιουργούμε την ταυτότητά μας όπως επιθυμούμε, απολαμβάνοντας το ταξίδι εξερεύνησης. Με ρούχα, τα οποία σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα και αναδεικνύουν κάθε σώμα και συνοδεύουν κάθε διάθεση, η εταιρία διαθέτει πληθώρα επιλογών ικανοποιώντας κάθε γυναίκα σε κάθε στιγμή της ζωής της. Γιατί σημασία δεν έχει μόνο πώς δείχνεις αλλά και πώς αισθάνεσαι.

Mind matter

Summer essentials, cocktail looks, wedding looks, office looks

Είσαι σε mood να φορέσεις κάτι ανάλαφρο για να κάνεις άνετα την απογευματινή σου βόλτα στην πόλη ή το νησί, διατηρώντας το style σου; Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα floral playsuit ή σε ένα oversized λινό πουκάμισο με σορτς. Για cocktail look, ένα αέρινο halter neck φόρεμα ή ένα μίνι φόρεμα με έντονα κοψίματα, είναι η ιδανική επιλογή. Αν πάλι, ετοιμάζεσαι για βραδινή έξοδο, θα σου πρότεινα να προμηθευτείς από τη μεγάλη «ντουλάπα» της Mind Matter, ένα σατέν crop bustier top με ασορτί ψηλόμεση παντελόνα, ένα μάξι φόρεμα σε ίσια γραμμή, ένα ζέρσεϊ wrap dress ή τo πολυαγαπημένο και εύκολο little black dress. Για μία πολύ ιδιαίτερη περίσταση, όπως γάμο –σίγουρα φέτος το καλοκαίρι είσαι καλεσμένη σε ένα- και ένα ακόμη πιο glam look, πρόσθεσε λίγο λάμψη επιλέγοντας κάποιο ρούχο embroidered με παγιέτα ή δαντέλα (ή και τα δύο), από την EXCLUSIVE COLLECTION SS' 22.

_dsc8585

Για ένα chic office look, σου προτείνω το εμβληματικό white suit, ντύσιμο που έχει ταυτιστεί με τη γυναικεία ελευθερία και ενδυνάμωση, και που σημαντικές γυναίκες της επικαιρότητας επιλέγουν σε συμβολικές περιστάσεις. Ως μία πολύ σημαντική γυναίκα της καθημερινότητας, φόρεσε το στο γραφείο ή όπου άλλου εσύ θες! Άλλωστε το ανδρόγυνο look εκτός από τάση, είναι άποψη και αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για ένα night out αναδεικνύοντας στο έπακρον τη θηλυκότητα σου. Αν το άσπρο δεν είναι η αγαπημένη σου επιλογή και εσφαλμένα πιστεύεις ότι επειδή η επιδερμίδα σου είναι λευκή δεν «κάνει αντίθεση», θα βρεις τα κοστούμια σε άλλα 4 –τουλάχιστον- χρώματα, όπως και τα περισσότερα ρούχα. Και αν θες να αναδείξεις την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σου, επίλεξε ένα ροζ cigarette παντελόνι. Συνδύασε το με ένα πορτοκαλί σακάκι και με ένα tie-dye πουκάμισο στις ίδιες αποχρώσεις.

_dsc8585

Για να δημιουργήσεις το τέλειο outfit, συνδύασε τα παραπάνω ρούχα με τα κατάλληλα αξεσουάρ από την προσωπική σου γκαρνταρόμπα: bold χρυσούς κρίκους, ψάθινα τσαντάκια με κοκκάλινα χερούλια, gladiator σανδάλια, πέδιλα με πέτρες, total white sneakers ή ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Prints Και Μονοχρωμίες. Για όλα τις διαθέσεις!

Κάποιες γυναίκες- συμπεριλαμβανομένης εμού- είμαστε λάτρεις των prints –ίσως και του τολμηρού print on print-: ζωηρά μοτίβα που σε κάνουν να νιώθεις πιο εκκεντρική και δε χρειάζεται να τα συμπληρώσεις με «το κάτι παραπάνω». Ωστόσο, δε θα λέγαμε «όχι» στην απόλυτη μονοχρωμία, που επίσης αποπνέει σιγουριά και δυναμισμό. Ρομαντικό ροζ, τολμηρό τιρκουάζ, παιχνιδιάρικο πορτοκαλί, σαγηνευτικό σμαραγδί, παρεξηγημένο λαχανί, all time classic λευκό και sexy μαύρο είναι μερικά από τα χρώματα της παλέττας της Mind Matter. Φυσικά, το ρομαντικό ροζ μπορεί να «μετατραπεί» γρήγορα σε sexy ροζ, ανάλογα με το πώς νιώθεις φορώντας το. Tops, ολόσωμες φόρμες, ολόσωμα σορτς, σορτς, πουκάμισα, φορέματα, φούστες και σετάκια υπάρχουν σε όλα χρώματα και σε μεγάλη ποικιλία από prints. Ό,τι και αν επιλέξεις να βάλεις, όποια και αν επιλέξεις να είσαι, είναι σίγουρο πως θα νιώσεις όμορφα και θα εκπέμψεις γοητεία και αυτοπεποίθηση!

Και επειδή τα ρούχα δεν σημαίνουν τίποτα μέχρι κάποιος να ζήσει μέσα σ’ αυτά, η Mind Matter έχει δημιουργήσει το #mindmattergirls, όπου γυναίκες από όλες τις ηλικίες με διαφορετικές ιστορίες και σωματότυπους φοράνε ρούχα της εταιρίας και ποζάρουν ευτυχισμένες και ελεύθερες μέσα σε αυτά. Σίγουρα, μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες και να εμπνευστείς για την επόμενη σου αγορά.

Mind matter fashion brand

You craft your identities. They are all Matters of You.

Ένας από τους πιο σπουδαίους σχεδιαστές μόδας έχει πει «Αποφάσισε τι είσαι και τι θέλεις να εκφράσεις με τον τρόπο που ντύνεσαι και τον τρόπο που ζεις». Εγώ, θα τολμήσω να πω ότι δε χρειάζεται να αποφασίσεις τι είσαι. Κάθε μέρα νιώθεις και είσαι διαφορετική. Και αυτό δε χρειάζεται να σε προβληματίζει. Αυτή είναι και η μαγεία της γυναικείας και εν γένει ανθρώπινης φύσης. Είσαι η φωνή. Είσαι ο δημιουργός. Είσαι η έκφραση. Έχεις περισσότερους από έναν τρόπους για να υπάρχεις: Είσαι «σοβαρή». Είσαι τολμηρή. Είσαι διακριτική. Είσαι πολύχρωμη ή απλή. Επίλεξε άφοβα το ρούχο που σε εκφράζει!

Δειτε περισσοτερα