Ukka Lelle: H έκθεση κοσμημάτων και αξεσουάρ στην Άνδρο που δεν θέλεις να χάσεις

Από τις 23/07 έως τις 22/08, στο Εμπειρίκιο Γυμνάσιο στην Χώρα της Άνδρου

Η σχεδιάστρια του brand κοσμημάτων και αξεσουάρ “UKKA LELLE”, Μαριλίνα Δεληγιαννοπούλου, παρουσιάζει την καλοκαιρινή της συλλογή “ΗΛΙΟΣ” στην Άνδρο.

Η σχεδιάστρια Μαριλίνα Δεληγιαννοπούλου δημιουργεί και κατασκευάζει ιδιαίτερα αξεσουάρ και κοσμήματα με πολύτιμα υλικά και μέταλλο με την επωνυμία “Ukka Lelle”. Έχει συνεργαστεί με το Μουσείο Μπενάκη, το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, καθώς και με το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη. Σχεδιάζει αποκλειστικές δημιουργίες για το μουσείο Γουλανδρή (Αθήνα & Άνδρος), ενώ έργα της βρίσκονται σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετέχει σε πολυάριθμες εκδηλώσεις παγκοσμίως, που προωθούν το σύγχρονο ελληνικό design, όπως η έκθεση για το Ελληνικό Κόσμημα στο Museum of Arts and Design, στη Νέα Υόρκη.

Ukka Lele brand
Ukka Lele brand

Από τις 23/07 έως τις 22/08, στο Εμπειρίκιο Γυμνάσιο στην Χώρα της Άνδρου, στα πλαίσια των εικαστικών εκδηλώσεων, θα φιλοξενηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά έκθεση με δημιουργίες του διεθνώς γνωστού brand “UKKA LELLE”. Το κυκλαδίτικο νησί της Άνδρου, με παράδοση στην τέχνη και τον πολιτισμό, αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές τουριστών από όλο τον κόσμο όχι μόνο για την θάλασσα και την φύση του, αλλά για την ιστορία, την παράδοσή, τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά του δρώμενα. Την Άνδρο, λοιπόν, επέλεξε και φέτος η σχεδιάστρια του brand “UKKA LELLE” Μαριλίνα Δεληγιαννοπούλου για να παρουσιάσει την καλοκαιρινή της συλλογή “ΗΛΙΟΣ” η οποία περιλαμβάνει δημιουργίες σε κοσμήματα και αξεσουάρ. Εμπνευσμένες δημιουργίες που ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα και την ποιότητά τους.

Ukka Lele brand

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice