The Line: Ένα jewelry brand με χαρακτηριστικά την απλότητα, τη φινέτσα και τη διαχρονικότητα

Με μότο τη φράση “Elegance Beyond Luxury”, η εταιρία θέλει να αποδείξει ότι μία γυναίκα μπορεί να είναι κομψή και λαμπερή χωρίς να ξοδεύει πολλά χρήματα

Τα κοσμήματά της The Line, σε απλές, διαχρονικές αλλά ταυτόχρονα μοντέρνες γραμμές, καλύπτουν τις ανάγκες και «τα θέλω» κάθε σύγχρονης και δυναμικής γυναίκας.

Απλότητα, φινέτσα, διαχρονικότητα. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν το jewelry brand, The Line.

Σε μία κοινωνία πολύπλοκη και με πολλές απαιτήσεις, η σύγχρονη γυναίκα θέλει να είναι κομψή, αλλά ταυτόχρονα απλή. Να δημιουργεί statement εμφανίσεις, χωρίς να υπερβάλλει. Να αναδεικνύει τη θηλυκότητά της, ανεπιτήδευτα. Να κοσμεί το σώμα της με λεπτεπίλεπτα κομμάτια, που όμως δεν θα υπολείπονται λάμψης.

Χρυσά σκουλαρίκια της εταιρίας The Line
The Line σκουλαρίκια Jasmine

Η The Line υπηρετεί ακριβώς αυτούς τους σκοπούς. Τα κοσμήματά της, σε απλές, διαχρονικές αλλά ταυτόχρονα μοντέρνες γραμμές, καλύπτουν τις ανάγκες και «τα θέλω» κάθε σύγχρονης και δυναμικής γυναίκας. Πηγή έμπνευσης της εταιρίας είναι η αρχιτεκτονική γραμμή -εξ’ ου και η επωνυμία-. Μία γραμμή, που αν τη συνεχίσεις, σχηματίζει ημικύκλια, κύκλους και τρίγωνα, τα οποία αποτελούν και τα σχέδια των κοσμημάτων.

Ασημένιο κολιέ της εταιρίας The Line

Πρόκειται για minimal κοσμήματα (minimal is the new maximal) που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά, δημιουργώντας μοναδικά layerings –τάση όχι μόνο στα ρούχα-. Συγκεκριμένα, η συλλογή αποτελείται από κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια, κατασκευασμένα από ασήμι 925 σε δύο αποχρώσεις, ασημί και χρυσό, εκ των οποίων κάποια, κοσμούνται με πολύτιμους λίθους. Ακόμη, η εταιρία κατασκευάζει τα προϊόντα της εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ελληνική παραγωγή.

Ασημένιο βραχιόλι με ζιργκόν της εταιρίας The Line

Με μότο τη φράση Elegance Beyond Luxury, η εταιρία θέλει να αποδείξει ότι μία γυναίκα μπορεί να είναι κομψή και λαμπερή χωρίς να ξοδεύει πολλά χρήματα.

Χρυσό κολιέ της εταιρίας The Line

Μπες και εσύ στον κόσμο της The Line, βρες το κόσμημα που σου ταιριάζει για να «είσαι στην πρώτη γραμμή» και «χάραξε τη δική σου γραμμή».

Ασημένιο κολιέ της εταιρίας The Line
The Line δαχτυλίδι

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice