Autumn trends: H νέα συλλογή sneakers της The Shoe Mart είναι γεμάτη εντυπωσιακά σχέδια και pop διάθεση

Παπούτσια που θα απογειώσουν τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σας

Φθινοπωρινές τάσεις στα παπούτσια: Η The Shoe Mart προτείνει τα παπούτσια που θα φοράμε όλη τη σεζόν.

Ετοιμάζετε τη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα και αναζητάτε κομμάτια που θα μπορείτε να συνδυάσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους; Τότε σίγουρα ένα ζευγάρι sneakers θα αποτελέσει τη fall must-have επιλογή σας. Τα sneakers φοριούνται όλες τις εποχές του χρόνου. Το φθινόπωρο, όμως, αποτελούν την πρώτη μας επιλογή μετά από τα σανδάλια, τα flip-flops και τα πέδιλα του καλοκαιριού. Τα sneakers μας ακολουθούν με την ίδια ευκολία στο γραφείο, στο shopping, στις βραδινές εξόδους, συνδυάζοντας άνεση και στυλ. Αρκεί να κάνουμε κάθε φορά τους κατάλληλους matching συνδυασμούς.

Ζευγάρια με πολύχρωμα σχέδια, playful κορδόνια, chunky πάτους, retro style και 90s vibes, έχουν γίνει η η πλέον χαρακτηριστική τάση της σεζόν στο street style και μας έχουν βάλει σε κλίμα πειραματισμού. Με τζιν παντελόνια, φόρμες, κολάν, ακόμα και φορέματα, τα sneakers τα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με αφορμή την άφιξη της νέα σεζόν και έχοντας μελετήσει τα τελευταία trends, το ελληνικό brand The Shoe Mart μας παρουσιάζει τα πιο εντυπωσιακά sneakers που αξίζει να έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας φέτος το φθινόπωρο.

1. Chunky

Τα Chunky sneakers αποτελούν το πιο hot trend της σεζόν. Τα τελευταία χρόνια, τα dad platform αθλητικά παπούτσια στιλ πλατφόρμας, με χοντρή σόλα μετατράπηκαν στον πιο εύκολο και άνετο τρόπο για να αναδείξετε και να απογειώσετε την εμφάνισή σας. Φέτος, όμως, έχουν υιοθετήσει μια πιο street style μορφή, όσον αφορά το σχήμα, αλλά και το χρώμα τους. Τα σχέδια αυτής της φιλοσοφίας ταιριάζουν σε κάθε περίσταση από κοστούμια για τα office looks μέχρι φορέματα και mini skirts για night outfits. Το The Shoe Mart προτείνει νέα updated σχέδια και έντονες αποχρώσεις, όπως το μπλε, το πορτοκαλί, το φούξια και το καφέ.

2. Casual

Ποιος είπε ότι τα casual γυναικεία αθλητικά παπούτσια δεν μπορούν να σας χαρίσουν έξτρα πόντους αυτοπεποίθησης και να κολακεύσουν τη σιλουέτα σας; Η ομορφιά των διαχρονικών σχεδίων καθιστά το αθλητικό luxury style πιο safe επιλογή για τα καθημερινά σας σύνολα. Προσφέρουν πρακτικότητα, άνεση, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ κομψά. Κάποιες fancy προτάσεις για να τα συνδυάσετε είναι τα midi dresses, τα tailored pants, αλλά και τα bermuda shorts. Οι λευκές εκδοχές τους θα σας κάνουν να μην μπορείτε να τα αποχωριστείτε, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να τα συνδυάσετε με περισσότερες επιλογές.

3. Slip-on

Εάν θέλετε φέτος το φθινόπωρο να επιλέξετε all time classic επιλογές, τότε τα slip-on sneakers είναι για εσάς. Τα σχέδια και τα χρώματα των αθλητικών υποδημάτων που μας παρουσιάζει το fashion brand The Shoe Mart είναι πάρα πολλά, το πιο basic όμως, και αυτό που σίγουρα πρέπει όλες να αποκτήσετε για να εισέλθετε στον κόσμο του streetwear, είναι τα λευκά αθλητικά sneakers. Τα sneakers αυτά ταιριάζουν με όλα σας τα ρούχα και με όλες τις περιστάσεις. Είναι στιλάτα, comfy και με δόσεις 90s, ενώ μπορούν να συνδυαστούν άρτια με μακριά φορέματα και μίνι φούστες, μέχρι baggy pants.

4. Tennis

Οι εποχές που τα παπούτσια του τένις ήταν τέλεια μόνο για τα κορίτσια στην εφηβεία και τις γυναίκες που στην πραγματικότητα ασχολούνταν με το άθλημα έχουν παρέλθει εδώ και καιρό. Πλέον τα άνετα αθλητικά που αγαπήσαμε από μικρές είναι ιδανικά για όλες τις ώρες και τις ηλικίες, και μπορούν να δώσουν χαρακτήρα ακόμα και στα πιο απλά σύνολα, αρκεί να ξέρετε πώς να τα φορέσετε! Μπορείτε να τα συνδυάσετε τέλεια με κοστούμι και τζιν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ σε μια βραδινή σας έξοδο μπορείτε να τα φορέσετε με midi skirts και mini φορέματα.

5. Platform

Τα platform sneakers είναι ίσως το μεγαλύτερο trend στο streetwear αυτή τη σεζόν. Με ρετρό αναφορές, έντονο πάτημα και θηλυκό design, είναι η πιο stylish και κομψή επιλογή που μπορείτε να κάνετε, ακόμα και αν δεν είστε λάτρεις των sneakers. Πώς θα πετύχετε το απόλυτα glamorous look με platform sneakers; Επενδύοντας σε ένα ζευγάρι αθλητικών υποδημάτων με ψηλό πάτο, τα οποία θα χαρίσουν sporty χαρακτήρα στο σύνολο, αλλά και δεν θα του στερήσουν φινέτσα και chicness.

6. Running

Τα πολύχρωμα ρετρό αθλητικά που μοιάζουν (και είναι) ιδανικά για τρέξιμο και workout είναι ξανά τάση τις τελευταίες σεζόν. To The Shoe Mart μας προτείνει running shoes σε χρώματα όπως το μπλε, τα παστέλ και τα neon ή κλασικές επιλογές, όπως τα λευκά αθλητικά υποδήματα. Αποτελούν μια win-win επιλογή, καθώς μπορούμε να τα φορέσουμε και στη καθημερινότητά μας, αλλά και στο γυμναστήριο. Το ενδιαφέρον με τα συγκεκριμένα sneakers είναι πως στο street style τα είδαμε να φοριούνται σε σύνολα με κοστούμια. Το athleisure στιλ τους είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε την τέλεια αντίθεση σε business casual look, το οποίο πρέπει να υπηρετεί την κομψότητα, αλλά χρειάζεται και μια σύγχρονη πινελιά για να αποκτήσει την απαραίτητη cool διάθεση.

Είναι δεδομένο πως το κατάλληλο ζευγάρι αθλητικών υποδημάτων μπορεί, όντως, να αλλάξει ολόκληρο το φθινοπωρινό μας look και το shoemart.gr είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό. Το ελληνικό brand The Shoe Mart ξεχωρίζει για την τεράστια ποικιλία που παρέχει σε γυναικεία παπούτσια, ανδρικά παπούτσια, casual παπούτσια, παιδικά παπούτσια για κορίτσια και αθλητικά παπούτσια για αγόρια, για τις εντυπωσιακές in fashion επιλογές, καθώς και για τις μοναδικές προσφορές. Στη νέα φθινοπωρινή collection, θα ανακαλύψετε όλα τα sneaker trends της σεζόν. Αναζητήστε τώρα την καινούργια φθινοπωρινή συλλογή online στο shoemart.gr με -20% έκπτωση σε όλα τα γυναικεία sneakers και αθλητικά παπούτσια, τα οποία διατίθενται με δωρεάν αποστολή και αλλαγή.

Δημιουργική επιμέλεια: InYourCity Digital Agency