Lord: Vegan εσώρουχα με στιλ και οικολογική συνείδηση

Τα εσώρουχα Lord δεν περιέχουν ζωικές πρώτες ύλες, ουσίες ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης και κανένα υλικό που έχει δοκιμαστεί σε ζώα

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Lord: η οικογενειακή ελληνική βιοτεχνία από την Κατερίνη που παράγει αποκλειστικά vegan εσώρουχα

Σταθερή στη φιλοσοφία της, υπέρ ενός τρόπου ζωής που έρχεται να αποτρέψει όλες τις μορφές εκμετάλλευσης των ζώων, είτε πρόκειται για φαγητό είτε για ένδυση, η οικογενειακή ελληνική βιοτεχνία Lord με έδρα την Κατερίνη, με ιστορία από το 1996, παράγει αποκλειστικά vegan εσώρουχα.
Εσώρουχα Lord
Τα εσώρουχα Lord είναι ελεγμένα ότι δεν περιέχουν ζωικές πρώτες ύλες, ουσίες ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης και δεν χρησιμοποιείται κανένα υλικό που έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Στην παραγωγή χρησιμοποιούνται 100% βαμβακερά νήματα, Viscose και Micromodal, που όμως προέρχονται αποκλειστικά από πολτό ξύλου. Χρησιμοποιούνται βαμβακερές κλωστές και κάποιες από συνθετικό πολυαμίδιο. Τα ελαστικά στα εσώρουχα παράγονται από 100% συνθετικά νήματα, ενώ στα μηχανήματα χρησιμοποιούνται 100% συνθετικά λιπαντικά.
Εσώρουχα Lord
Στην γκάμα της Lord θα βρείτε ιδιαίτερα και στιλάτα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά και βρεφικά εσώρουχα, σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία, καθώς και σε μεγάλα μεγέθη.
Εσώρουχα Lord
Εσώρουχα Lord
Να θυμάστε ακόμη ότι η Lord, υιοθετώντας τις βέλτιστες πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος, εφαρμόζει πρόγραμμα άμεσης ανακύκλωσης των συσκευασιών.
Τα εσώρουχα Lord διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και μέσω του e-shop.
3o χλμ. Κατερίνης - Ν. Κεραμίδι, www.lord.gr, Fb: @lordunder, Instagram: @lordunder
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 2351020197, 8011177770

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice