To νέο Airwrap multi-styler της Dyson έφτασε στην Ελλάδα και το δοκιμάσαμε!

Νέα και επανασχεδιασμένα εξαρτήματα που σε κάνουν να ξεχωρίζεις

Το νέο Airwrap multi-styler της Dyson παρουσιάστηκε από τον Gavin Galligan, Senior Engineering Manager της εταιρίας που μίλησε στην ATHENS VOICE για το καινοτόμο προϊόν στα πλαίσια του πρώτου Hair Science Event στην Ελλάδα.

Ανάλαφρες και ατημέλητες μπούκλες επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες, άλλες πάλι δοκιμάζουν το νέο εξάρτημα διπλής λειτουργίας Coanda για στέγνωμα και styling χωρίς φριζάρισμα ενώ μερικές επιλέγουν τη σκληρή και μαλακή βούρτσα για ίσιωμα. Χαμόγελα παντού, φώτα, selfies, live μεταδόσεις, κι εκείνες ενθουσιασμένες και γεμάτες αυτοπεποίθηση, πειραματίζονται μόνες τους μπροστά στο καθρέφτη με το νέο Airwrap TM multi-styler ή με την βοήθεια των ειδικών στην Ileana Tounta Gallery.

Η Dyson, αναγνωρισμένη ως μία από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες έρευνας και τεχνολογίας στον τομέα των ασύρματων σκουπών, των καθαριστών αέρα, καθώς και των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, διοργάνωσε το πρώτο Hair Science Event στην Ελλάδα, αφιερωμένο στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και στην περιποίηση και το styling των μαλλιών. Η εκδήλωση έδωσε στους καλεσμένους -ανάμεσα τους και αγαπημένοι celebrities, content creators και άνθρωποι από το χώρο της μόδας όπως η Μαρία Ηλιάκη, η Άννα Prelevic, Ιλένια Williams, Ραφαέλλα Ψαρρού, η Mary Βυτίναρος - την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο Dyson Airwrap στο master-class που πραγματοποιήθηκε από τον Brand Ambassador της Dyson, Βασίλη Διαμαντόπουλο, καθώς και να δοκιμάσουν και τα τρία προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Dyson - το πιστολάκι μαλλιών Supersonic, το ισιωτικό Corrale και το νέο AirwrapTM multi-styler. Ο Gavin Galligan, Senior Engineering Manager της Dyson μίλησε στην ATHENS VOICE για το καινοτόμο προϊόν λίγο πριν το event.

© Panoulis Photography

Κουλ και άνετος ο Gavin Galligan μου μιλάει με σιγουριά για το προϊόν που θα μας παρουσιάσει σε μερικά λεπτά. «Έχω μία κόρη και έχω δοκιμάσει στα μαλλιά της όλα τα διαφορετικά εξαρτήματα του καινοτόμου προϊόντος. Οι βούρτσες με βοηθούν πολύ στο να φορμάρω τα μαλλιά της γιατί είμαι πολύ “ατσούμπαλος” με αυτά και ταυτόχρονα το στέγνωμα που γίνεται με τη χρήση τους, -το οποίο εφαρμόζεται ακόμα και σε βρεγμένα μαλλιά- κάνει γρήγορη τη διαδικασία και παιχνιδάκι. Οι βούρτσες για ίσιωμα συγκεκριμένα, χρησιμοποιούν το αεροδυναμικό φαινόμενο Coanda για να προωθήσουν τον αέρα κατά μήκος των μαλλιών για ένα λείο, ίσιο και κυρίως γρήγορο αποτέλεσμα. Η ενισχυμένη ροή αέρα Coanda προσελκύει και ανασηκώνει τα πιο μακριά μαλλιά, ωθώντας τα πιο κοντά και ατίθασα μαλλιά προς τα πίσω για να μην φαίνονται. Φυσικά δοκιμάζω και εγώ όλα μου τα προϊόντα από πριν! Το καινοτόμο μηχάνημα περιποίησης φορμάρει και στεγνώνει ταυτόχρονα χωρίς υπερβολική θερμότητα(μετρά τη θερμοκρασία του αέρα περισσότερες από 40 φορές το δευτερόλεπτο για να αποτρέψει τη φθορά από την υπερβολική θερμότητα). Με τη χρήση αέρα, το multi-styler Dyson Airwrap™ δημιουργεί και ογκώδεις μπούκλες ή κυματισμούς που μένουν. Έξτρα μπόνους ότι η εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών γίνεται πολύ πιο εύκολα. Το νέο περιστρεφόμενο κρύο άκρο σου επιτρέπει να κάνεις γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών του στεγνώματος και του styling χωρίς φριζάρισμα.

Το προϊόν απαιτούσε αρκετή μελέτη μιας και οι διαφορετικοί τύποι μαλλιών είναι αρκετοί, σγουρά, ίσια, σπαστά έπρεπε να εξετάσουμε τον κάθε τύπο διεξοδικά και να δοκιμάσουμε το προϊόν με την διαφορά στην παροχή αέρα ή θερμότητας. Επίσης, να δούμε κατά πόσο αποτελεσματικό είναι το κάθε εξάρτημα στον ξεχωριστό τύπο μαλλιών. Ακόμα και σε βρεγμένα μαλλιά με τη βοήθεια του αέρα χωρίς προσθήκη υπερβολικής θερμότητας καταλήξαμε πως παρόλο που οι δεσμοί της τρίχας είναι ήδη σπασμένοι στα μαλλιά λόγω της ενυδάτωσης από το νερό μπορούμε να τους "ξανακολλήσουμε"».

This browser does not support the video element.

Ο James Dyson συμπλήρωσε κατά τη διάρκεια του event:«Τα περισσότερα εργαλεία styling αγνοούν ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τύποι μαλλιών - ένα εξάρτημα που μπορεί να λειτουργήσει για έναν, μπορεί να είναι επιζήμιο για έναν άλλο. Οι εξελίξεις στο AirwrapTM multi-styler βασίζονται στην επιτυχία του προκατόχου του, μέσα από αδιάκοπη έρευνα και δοκιμές σε χρήστες. Το αποτέλεσμα: κυλίνδρους διπλής κατεύθυνσης για μπούκλες με ταχύτερο και ευκολότερο αποτέλεσμα, επανασχεδιασμένες βούρτσες για πιο ακριβές σχήμα και ένα εντελώς νέο, εξάρτημα διπλής λειτουργίας με Coanda για στέγνωμα πριν το styling και για ένα ολοκληρωμένο, λείο, λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα. Η ικανότητά μας να ελέγχουμε τη ροή του αέρα προσφέρει ενισχυμένη απόδοση του αεροδυναμικού φαινομένουCoanda για μπούκλες, σχήμα, ίσια μαλλιά χωρίς φριζάρισμα - χωρίς υπερβολική θερμότητα».

Το νέο Dyson Airwrap © Panoulis Photography
Βασίλης Διαμαντόπουλος παρουσίαση του καινούργιου Airwrap © Panoulis Photography
Βασίλης Διαμαντόπουλος παρουσίαση του καινούργιου Airwrap © Panoulis Photography

Το νέο AirwrapTM multi-styler με το οποίο μπορείς να μεταμορφώσεις σε ελάχιστα λεπτά τα μαλλιά σου και να δημιουργήσεις εύκολα χτενίσματα είναι το απόλυτο must-have για τους λάτρεις του haistyling και είναι διαθέσιμο επίσημα στην ελληνική αγορά με τιμή 649€. Ό,τι τύπο μαλλιών και να έχεις, ό,τι μήκος, κοντά, μακριά νιώσε περήφανη γι' αυτά! Εγώ προτίμησα Wavy hair -μιας και πάντα αυτό που δεν έχεις σου αρέσει να κάνεις ξανά και ξανά-, ανάλαφρες, girly μπούκλες που λάτρεψα οι οποίες καταφέρνουν να διατηρηθούν σταθερές για ώρες. Ο hairstylist expert και φυσικά  ο Gavin Galligan που με συμβούλεψαν σε βοηθούσαν να επιλέξεις ακριβώς το styling που σου ταιριάζει. To σίγουρο είναι ότι θα λάμψεις κι εσύ όπου κι αν πας και δεν θα σε «προδώσουν». 

Αναστασία Τσιλιμπίου © Panoulis Photography
H Όλγα Ντάλλα από το Next Top Model 4 και ο Βασίλης Διαμαντόπουλος © Panoulis Photography
Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Μαρία Ηλιάκη © Panoulis Photography