Η KITON ετοιμάζει δύο μοναδικά trunk shows με τον κορυφαίο ράφτη Ciro Palestra

Στα attica City Link και attica Golden Hall

KITON: Στις 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί trunk show στο attica City Link και στις 23 Νοεμβρίου στο attica Golden Hall.

Η ΚΙΤΟΝ, που ξεκίνησε από ένα μικρό εργαστήριο στο Arzano, έχει γίνει πλέον σύμβολο της πολυτέλειας και φινέτσας, με καταστήματα σε περισσότερες από 73 χώρες και πελάτες φημισμένα πρόσωπα από το ιταλικό και διεθνές jet-set. Το στιλ της Kiton είναι πραγματικά μοναδικό. Είναι γνωστή για τα sur mesure κοστούμια της που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τα καλύτερα στον κόσμο αφού διαθέτουν άψογη ραπτική και τρομερή προσοχή στη λεπτομέρεια. Η Kiton διαθέτει ένα αφοσιωμένο προσωπικό τεχνιτών που συντονίζουν τη δεξιοτεχνία τους μέσα από χρόνια εμπειρίας.

Η μοναδικότητα ενός ενδύματος Kiton ξεκινά από το ύφασμα, που δημιουργείται στο μάλλινο μύλο της εταιρείας, όπου υφαίνονται τα πιο σπάνια, καλύτερα νήματα -βάσει περίτεχνων τεχνικών-, με χρώματα που αντικατοπτρίζουν τις αποχρώσεις που επιλέγει ο πελάτης από ένα τεράστιο εύρος συνδυασμών. Στη συνέχεια αναλαμβάνουν οι ράφτες, με τον καθένα να είναι υπεύθυνος για την ολοκλήρωση μιας συγκεκριμένης φάσης, με τεχνογνωσία και πάθος, σύμφωνα με τους κανόνες της συλλογής και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του απόλυτου κυρίαρχου των λεπτομερειών: του ατόμου που θα φορέσει το ρούχο. Τα υφάσματα κόβονται και ράβονται με το χέρι.

Μετά τα επιτυχημένα εγχειρήματα boutique KITON ISLAND Mykonos και KITON pop-up κατάστημα SANI Resort, τώρα η STORMY SA προχώρησε σε μια νέα σημαντική συνεργασία με τα πολυκαταστήματα attica δημιουργώντας ένα νέο κατάστημα στο attica City Link και άλλο ένα στο attica Golden Hall. Σε αυτά τα πλαίσια, τον Νοέμβριο θα διοργανώσει δύο trunk shows με τον κορυφαίο ράφτη της KITON, Ciro Palestra, και με την παρουσία των εκπροσώπων του Mah Jong. Στις 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το trunk show στο attica City Link και στις 23 Νοεμβρίου στο attica Golden Hall.