Η νέα ανάλαφρη σόλα της Dr. Martens, ήρθε για να αναστατώσει την ήδη υπάρχουσα platforms συλλογή

Όταν η κληρονομιά συναντά την καινοτομία

Η Dr. Martens δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Αυτή είναι η νέα συλλογή Quad Neoteric που αξίζει να δεις.

Όπως και οι fans της μάρκας, η Dr. Martens δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Από τότε που τα πρώτα 1460 8-eye μποτάκια βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής πριν από 6 δεκαετίες, η Dr. Martens πάντα αναζητά το επόμενο βήμα για να ταράξει τα νερά, βγαίνοντας από τα συνηθισμένα παραμένοντας ωστόσο πάντα αυθεντική και διαχρονική. Οι Quad platform σόλες έχουν σίγουρα αφήσει το δικό τους στίγμα και αναβάθμισαν τις εμβληματικές σιλουέτες σε νέα ύψη!

Κοπέλα με μποτάκια DrMartens Quad Neoteric

Τα μποτάκια της Dr. Martens, απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν το δικό τους προσωπικό στιλ, τους αυθεντικούς, τους διαφορετικούς, που μάχονται για αυτά που πιστεύουν. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν από το πλήθος και το ταξίδι τους στην αυτο-έκφραση πάντα συνοδευόταν και από ένα ζευγάρι DM. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Dr. Martens είναι ένα από τα πιο σημαντικά, πολιτιστικά, εμπορικά σήματα της σύγχρονης εποχής.

Η νέα συλλογή Quad Neoteric, είναι φτιαγμένη για τους γενναίους στο στιλ και για όσους αγαπούν τα ύψη. Οι χαρακτηριστικές σόλες της DOC επανασχεδιάστηκαν για την επόμενη γενιά και τη μεθεπόμενη. Με μία πανύψηλη platform σόλα δύο μερών, η συλλογή Quad Neoteric προτείνει statement μποτάκια για ένα bold στιλ που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας.

Κοπέλα με μποτάκια DrMartens Quad Neoteric

Τα μποτάκια Audrick 8-eye και τα Audrick Chelsea boots, έχουν μία εντυπωσιακή 1,9 ιντσών Quad Neoteric σόλα, με τις εντυπωσιακές τραχιές αυλακώσεις, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει και η ελαφριά ενδιάμεση σόλα EVA. Κάθε σχέδιο διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη SoftWair εσωτερική σόλα, για μεγαλύτερη άνεση. Ελαφριά κατασκευή αιχμής, που παραμένει πιστή στις κλασικές σιλουέτες που μας έχει συνηθίσει η DOC.

Κοπέλα με μποτάκια DrMartens Quad Neoteric

Τα DM μποτάκια, είναι σε πλήρη ένταση — χωρίς συμβιβασμούς. Κατασκευασμένα με ελαστικό δέρμα Nappa Lux, η συλλογή Quad Neoteric είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, με όλα τα σημάδια του πυρήνα της μάρκας. Με την χαρακτηριστική τους κίτρινη βελονιά, την αυλακωτή σόλα και την καθαρή γραμμή στη σιλουέτα, τα DOC boots αποτελούν ένα διαχρονικό παπούτσι που εξελίχθηκε σε βασικό κομμάτι του street style και ήρθε να δώσει δυναμικό παρόν στις καθημερινές μας εξόδους!

Κοπέλα με μποτάκια DrMartens Quad Neoteric

Η νέα συλλογή της Dr. Martens είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα. Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

Λίγα λόγια για τη Dr. Martens
Το πρώτο ζευγάρι μπότες Dr. Martens, κατασκευάστηκε την 1η Απριλίου το 1960. Με εμπορικό σήμα την χαρακτηριστκή κίτρινη βελονιά και την αυλακωτή σόλα αποτέλεσε ένα διαχρονικό παπούτσι της εργατικής τάξης το οποίο αρχικά φορέθηκε από ταχυδρόμους και αστυνομικούς; άνετο, ανθεκτικό και ελαφρύ σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της εποχής. Ανατρέχοντας στην ιστορία της Dr. Martens, η μάρκα έχει υιοθετηθεί και αγαπηθεί από διαφορετικά άτομα, μουσικούς, νέες κουλτούρες και φυλές. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν από το πλήθος και το ταξίδι τους στην αυτο-έκφραση πάντα συνοδευόταν και από ένα ζευγάρι DM. Η απλή και καθαρή γραμμή στη σιλουέτα διευκολύνει το customization ενώ σε επίπεδο χρηστικότητας, η μεγάλη ανθεκτικότητα και η άνεση καθιστούν τις μπότες τα ιδανικά υποδήματα για τον κόσμο των συναυλιών και του street fashion. Σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι ένα σύμβολο προσωπικής στάσης και ενδυνάμωσης. Το εργοστάσιο στο Northamptonshire όπου ξεκίνησαν όλα υπάρχει μέχρι και σήμερα, στο χωριό Wollaston. Μια συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων «Made In England» κατασκευάζονται εδώ από μια μικρή ομάδα ανθρώπων που εκπαιδεύονται στην παραδοσιακή διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής παπουτσιών κάτι που καθιστά την Dr. Martens μοναδική εταιρεία στο είδος της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice