Χουχουλιάρικα δώρα για όλη την οικογένεια από τη Yamamay

Τα χειμωνιάτικα βράδια γεμίζουν άνεση, στιλ και παιχνίδι

Yamamay: Πάρε τα ωραιότερα δώρα για όλη την οικογένεια διαλέγοντας πιτζάμες, homewear και εσώρουχα σε τέλεια σχέδια και χρώματα.

Η χειμερινή ψύχρα έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της τα βράδια και οι στιγμές που επιλέγουμε να περάσουμε στο σπίτι παρέα με την οικογένεια ή τους φίλους μας πληθαίνουν διαρκώς. Ποιος δεν ονειρεύεται μια cozy Κυριακή στο σπίτι, φορώντας τα πιο άνετα homewear ρούχα του, να αράζει βλέποντας σειρές στην τηλεόραση, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή παίζοντας επιτραπέζια παρέα με τους αγαπημένους του και μια κούπα ζεστό καφέ/σοκολάτα;

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα και κάνε αυτές τις στιγμές στο σπίτι ακόμα καλύτερες με τα νέα κομμάτια της συλλογής Yamamay. Με μια συλλογή από νεανικά και πολύχρωμα home-wear, άνετες φόρμες, θηλυκά νυχτικά, ponchos και fleece, και φυσικά με τις απαλές και ζεστές της πιτζάμες, η Yamamay φροντίζει να κάνει κάθε στιγμή σούπερ άνετη και χουχουλιάρικη για όλη την οικογένεια.

Ειδικά για τα παιδιά, η συνεργασία με τη Disney® φέρνει ακόμα μια νέα συλλογή με τα αξιολάτρευτα 101 Σκυλιά της Δαλματίας να «σκαρφαλώνουν» σε βελουτέ πιτζάμες και cute εσώρουχα, σχεδιασμένα για μαμάδες και κόρες.

Ενώ για μπαμπάδες και γιους, αξίζουν σίγουρα τα ασορτί σετ με τον ακαταμάχητο Captain America της Marvel που φέρνει τη διάσημη ασπίδα του πάνω σε εσώρουχα και πιτζάμες!

Η Yamamay είναι εδώ, και φροντίζει να χαλαρώνουμε, να παίζουμε και να… ονειρευόμαστε αγκαλιασμένοι από μοναδικά κομμάτια, που θα λατρέψουμε!

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο Yamamay.com