Τommy Hilfiger
© Τommy Hilfiger
Shopping

5 ιδανικά looks για βόλτες στην πόλη

Aπό το στιλάτο preppy look μέχρι το εντυπωσιακό print on print

Tommy Hilfiger: H νέα συλλογή εξυμνεί τo αμερικανικό στυλ με μια ιδιαίτερη και μοντέρνα αισθητική

Βγάζει το εντυπωσιακό iconic hat baseball με το TH Monogram όσο τα μαλλιά της κυματίζουν στον αέρα υπό τους ρυθμούς των funky και soul soundtrack που ηχούν στην Ερμού. Ανοίγοντας το μπεζ παλτό σε cropped γραμμή με κλασικές λεπτομέρειες αλλά σύγχρονη νότα, ξεπροβάλλει ένα ολόλευκο πουλόβερ με μονόγραμμα που διακρίνεις από μακριά. «Τotal monogram», μου σιγοψιθυρίζει η Μ. και προσθέτω «Το street style στα καλύτερά του». To άρωμά της φρέσκο, λουλουδάτο και ταυτόχρονα πικάντικο και ξυλώδες μπλέκεται απίστευτα με το mood της πόλης. Άλλοι επιλέγουν πιο διαχρονικό στιλ, μερικοί πειραματίζονται με τολμηρά trends και style combos, αλλά τριγύρω παντού χαρούμενα και ανανεωμένα πρόσωπα κρατούν περήφανα τις shopping bags τους. Για εσένα που αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις για να λάμψεις σε μια χαλαρή βόλτα στην πόλη από το πρωί μέχρι το βράδυ, παρακάτω σου έχουμε 5 ιδανικά looks με ρούχα Tommy Hillifiger από τη συλλογή FW22' collection.

Τommy Hilfiger
© Τommy Hilfiger

«Preppy looks» are made of this

Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger

Το preppy look, το κολεγιακού τύπου στιλ που και τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί στις επιλογές των fashion girls αποπνέει αέρα αυτοπεποίθησης και αριστοκρατικότητα. Το μοντέρνο και άκρως νεανικό στυλ χαρακτηρίζεται από τουίντ σακάκια, πουλόβερ που φοριούνται πάνω από Oxford πουκάμισα, φούστες με πιέτες που δίνουν την απαραίτητη cool πινελιά, μοδάτα chelsea μποτάκια αλλά και mini bags σε έντονα χρώματα που απογειώνουν το σύνολο. Στα back-to-school fashion items ανήκει και το κολεγιακό τζάκετ με πιο σύγχρονη αισθητική για μίνιμαλ σύνολα που ταιριάζει με παντελόνι Chinos Τommy Hilfiger με κεντητό TH Monogram σε άνετη γραμμή, λευκό μπλουζάκι και δερμάτινα mules. Νεανικό, φρέσκο outfit με πιο απρόσμενο styling. FW22’ collection της Tommy Hillfiger που είναι εμπνευσμένη από το Factory του Andy Warhol περιλαμβάνει κλασικά preppy style κομμάτια με φρέσκες πινελιές για άνδρες και γυναίκες, σχεδιασμένα με υφάσματα υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν. 

Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

All I want is androgynous

Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger

Όταν μιλάμε για ανδρόγυνο στιλ, εννοούμε συνήθως σμόκιν σύνολα συνδυασμένα με λευκές μπλούζες ή πουκάμισα και cigarette παντελόνια που κάνουν αυτομάτως την εμφάνιση αυστηρή και simple. Αν θέλουμε να το κάνουμε ακόμη πιο tuxedo επιλέγουμε μια stylish γραβάτα ριγέ ή με κάποιο print ενώ αν θέλουμε να δώσουμε έναν πιο ανάλαφρο τόνο, τότε μπορούμε να «παίξουμε» και με ένα ψηλόμεσο Chino παντελόνι Tommy Hilfiger με πιέτες σε φαρδιά γραμμή που κολακεύει τη σιλουέτα και προσθέτει επιπλέον στιλ. Ένα ιδανικό androgyne look απαιτεί ούτως ή άλλως ουδέτερα χρώματα, ίσιες γραμμές και αυστηρά κομμάτια που προσδίδουν κύρος. Αρκετές είναι άλλωστε και οι διάσημες που το επιλέγουν για τις κομψές, αλλά και σοφιστικέ σέξι εμφανίσεις τους όπως η Gigi Hadid, Jessica Alba, Angelina Jolie, Cate Blanchett κ.ά. Το lady chic ανδρόγυνο look μπορεί να απογειωθεί φυσικά στο τέλος με ένα cropped διπλοσταυροκουμπωτό πανωφόρι με χρυσά κουμπιά που αποτελεί και την πιο hot τάση της εποχής. Το cropped πανωφόρι με το ΤH monogram της Τommy Hilfiger είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό κομμάτι απαραίτητο για κάθε γκαρνταρόμπα. Ακριβώς όπως το μονόγραμμα είναι απόλυτα ατελές, με τα γράμματα διαφορετικού μεγέθους, η συλλογή είναι γεμάτη απροσδόκητες αισθητικές ανατροπές που διαταράσσουν το status quo ενώ κάθε κομμάτι μπορεί να φορεθεί και να γίνει layered με τέτοιο τρόπo που να αντικατοπτρίζεται το προσωπικό στιλ του καθενός! 

Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger

Extra info: Πώς δημιουργήθηκε το TH Monogram της νέας συλλογής; Η Tommy Hilfiger, δημιούργησε το TH Monogram με τον διάσημο βρετανό illustrator και graphic designer Fergus Purcell πάνω σε διάφορα υφάσματα που έχει ξεχωρίσει ήδη. Το TH monogram επαναπροσδιορίζει το βασικό DNA της Tommy Hilfiger και εμφανίζεται για πρώτη φορά στη συλλογή F/W 2022.Ο Purcell δημιούργησε, συγκεκριμένα, μια τολμηρή επανερμηνεία των μοτίβων που ανακάλυψε σε εμβληματικά κομμάτια από την ιστορία του brand, συνδέοντας το κλασικό με το νέο, φέρνοντας μια νέα πνοή στο prepsensibility. Το νέο μοτίβο του Purcell που ενέπνευσε τη συλλογή TH Μonogram φέρνει ένα προοδευτικό πνεύμα στο heritage style του East Coast σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα. Στα puffers, τα αξεσουάρ και τους unisex κωδικούς, το TH monogram τοποθετείται αφηρημένα στο γενικότερο μοτίβο, ενώ στο εμβληματικό Rocky Parker και σε όλo το tailoring, απεικονίζεται ως τονικό πλέγμα. Οι αλλαγές γενικότερα στην κλίμακα αντικατοπτρίζουν τη δυναμική ευελιξία αυτού του νέου σήματος του brand.

Blue rules, come on

Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger

Μονοχρωμία μου, εσύ, κυρία μου. Συνδεδεμένο με τη φιλοσοφία του μίνιμαλ, το monochrome look τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στις επιλογές των fashion bloggers και της street μόδας και προσφέρει πάντα ένα πολυτελές και polished αποτέλεσμα στο ντύσιμο. Από ένα superchic και κλασικό κοστούμι, σε όλες τις αποχρώσεις μέχρι ένα elegant φόρεμα με ελαφρύ παλτό στο ίδιο χρώμα είναι επίσης μια έξυπνη λύση για να πετύχεις σύνολα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.Τα neutrals ήταν και θα παραμείνουν στις πιο δημοφιλείς επιλογές για μονόχρωμα outfit αλλά και τα πιο έντονα χρώματα που δίνουν ζωντάνια όπως το μπλε ηλεκτρίκ είναι μια ιδανική επιλογή για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα στα εορταστικά events. Αν τώρα θέλεις να πας το monochrome look σε άλλο επίπεδο …μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα με συγκεκριμένο print, παλτό, καπέλο, μπότες over the knee λίγο πιο φαρδιές-είναι το στοιχείο-κλειδί για τα πιο θηλυκά σύνολα- επίσης με το ίδιο σχέδιοΗ εκλεπτυσμένη κατασκευή και η λεπτομέρεια τους απογειώνουν την άκρως δημιουργική συλλογή της Τommy Hilfiger, ενώ αν θες να αναδείξεις το look σου περισσότερο μια δερμάτινη τσάντα πουγκί στο ίδιο bold χρώμα δίνει ένα έξτρα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Με λίγη προσπάθεια και τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, είναι σίγουρο ότι θα συνθέσεις τα πιο effortless κομψά monochrome χειμωνιάτικα σύνολα.

Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger

Athleisure style is the key 

Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger

Enjoy the athleisure style. Μιας και το athleisure style είναι το «πάντρεμα» περισσότερο αθλητικών ρούχων με casual, τα leggings -που έχουν βγει από τις τσάντες του γυμναστηρίου- είναι πρωταγωνιστές και υπάρχουν αρκετοί στιλάτοι τρόποι για να τα φορέσεις κομψά στο everyday look σου. Aνήκει στις day to night τάσεις και έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα στιλ των σχεδιαστών, των celebrities, αλλά και των fashion influencers αφού με το σωστό layering δίνουν στα σύνολα το update που χρειάζονται. Συνδύασε το crop μπλουζάκι σου με κολάν TH Monogram και αθλητικά παπούτσια για χαλαρές περιστάσεις αλλά και μακριά athletic φορέματα με ankle boots για supercool αποτέλεσμα. Τα must-have ρούχα της σεζόν περιλαμβάνουν φυσικά και ένα shirt dress της Tommy Hilfiger και μία καμπαρντίνα φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι για πιο βιώσιμη προσέγγιση με μοκασίνια με logo κάλτσες, δημιουργώντας το απόλυτο sock trend. Για έξτρα glamorous σπορ εμφανίσεις πρόσθεσε baseball hat, κασκόλ, και ολοκλήρωσε το outfit με τα άνετο φουσκωτό μακρύ ή κοντό μπουφάν που τώρα ειδικά αποτελεί ιδανικό πανωφόρι λόγω καιρού. Tέλος, τα statement αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι γυαλία ηλίου σε μαύρο χρώμα με λευκές λεπτομέρειες και οι crescent bags προσδίδουν μία νότα στο στιλ σου που σίγουρα δεν περιμένεις.

Extra tip: Τα premium TH Monogram κομμάτια είναι διαθέσιμα στα σήματα κατατεθέν του brand Burgundy, Navy και Snow White.

Another Print on the street

Tommy Hilfiger

Για σένα που τολμάς με το στιλ σου, το print on print look είναι μία πολύ καλή ιδέα για να δοκιμάσεις αυτό τον χειμώνα. Φέτος θα δούμε κλασικά μοτίβα ή prints που έχουμε ξαναδεί, σε μια πιο «αναπάντεχη» μορφή, με ένα πιο αντισυμβατικό τρόπο. Tο διαχρονικό καρό, έχει για ακόμη μια χρονιά την τιμητική του, το κουλ ριγέ print αποτελεί μία από τις τάσεις στα μοτίβα, τα φλοράλ που μπορεί να έχουμε συνηθίσει την άνοιξη αλλά είναι πάντα της μόδας με chic statement σιλουέτες λουλουδιών ενώ η απόλυτη τάση στα prints είναι το «logomania». Το logomania που επηρεάστηκε από τα 00s δεν είναι μόνο trending αλλά έχει διαχρονική αξία. Παίζοντας με τα μεγέθη, τις διαφορετικές αποχρώσεις και τους τρόπους χρήσης των prints μπορούμε να πετύχουμε το απόλυτο σύνολο που θα μας φτιάξει τη διάθεση. Φόρεμα, κάλτσες, μπουφάν, σκουφάκι logomania, είναι μια stylish casual και άνετη επιλογή για κάθε περίσταση. Αν θες πάλι να δώσεις μια τσαχπινιά στο total logomania look μπορείς να το απογειώσεις και με ένα ανάλογο καλτσόν, ενώ φορώντας το ultra glamorous λευκό του πάγου τσαντάκι με TH Monogram έχεις μια αβίαστα κουλ διάθεση. 

Tommy Hilfiger

I wanna be bold

Tommy Hilfiger

Mάξι, σοφιστικέ και εντυπωσιακά, είτε πιο κοντά και girly, τα παλτό σε bold αποχρώσεις κυριαρχούν στο street style και δίνουν μια καθοριστική πινελιά στο σύνολό σου. Έντονο κόκκινο, φούξια, γαλάζιο και πράσινο συνδυάζονται με τζιν, πλεκτά, υφασμάτινα παντελόνια, φορέματα ή και μίνι φούστες, δημιουργώντας πιο classic αλλά και μοντέρνα everyday looks, ανάλογα με την διάθεση σου. Για τις τολμηρές fashion addicts οι έντονες αποχρώσεις στα παλτό ταιριάζουν απίστευτα και με δερμάτινα γάντια, baseball καπέλα, χρωματιστές mini bags και χρυσά κοσμήματα προσφέροντας ένα απόλυτα ισορροπημένο co-ordinated σύνολο. Δημιούργησε inspo χρωματικούς συνδυασμούς με το πολύχρωμο παλτό σου, τα παπούτσια ή τα αξεσουάρ σου και ξεχώρισε κάθε στιγμή.

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Η συλλογή της Tommy Hilfiger συνολικά περιλαμβάνει κλασικά preppy style κομμάτια με φρέσκες πινελιές για άνδρες και γυναίκες, σχεδιασμένα με υφάσματα υψηλής ποιότητας που λάμπουν με το στιλ τους και φωτίζουν τις νύχτες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Aυτή η συλλογή προσφέρει ευέλικτες επιλογές είτε για χαλαρό είτε για πιο βραδινό look, με ανανεωμένες σιλουέτες, άνετα υφάσματα και πολυτελές στιλ. Όποιο look και αν επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι καθημερινά με την Tommy Hilfiger θα ξεχωρίσεις και θα απογειώσεις την αυτοπεποίθησή σου!

H συλλογή Tommy Hilfiger F/W’ 22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο tommy.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice