Εσώρουχα: χριστουγεννιάτικο δώρο για την κολλητή και τον κολλητό σου

Ό,τι είναι άνετο, είναι cool. Ό,τι είναι απελευθερωτικό είναι sexy

sloggi: Η σειρές εσωρούχων, ZERO Feel Lace και sloggi x Pac-Man, χαρίζουν άνεση, ελευθερία και παιχνιδιάρικη διάθεση

Χριστούγεννα. Μία εποχή ένωσης και χαράς. Όπου και αν κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις στολισμένα τοπία. Τη γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα έρχεται να συμπληρώσει η ανταλλαγή δώρων. Τι πιο ωραίο από το να δείχνεις την αγάπη σου βρίσκοντας κάτι που θα αρέσει πολύ στον παραλήπτη; Σίγουρα, η διαδικασία επιλογής είναι fun, ωστόσο χρειάζεται σκέψη –τόση που ενώ το ημερολόγιο έδειχνε 17/12, ακόμη δεν είχα καταφέρει να βρω το τέλειο δώρο για την κολλητή μου, της οποίας θα είμαι ο Secret Santa, ο προσωπικός της Άη Βασίλης, στο Christmas Brunch. Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας –εκτός από τα λαμπερά κοσμήματα-, που της δίνει ελευθερία, άνεση και τη συνοδεύει πάντα και παντού; Σκεπτόμενη αυτά τα χαρακτηριστικά, η απάντηση που μου ήρθε στο μυαλό ήταν μία: τα εσώρουχα!

Τα εσώρουχα είναι αυτά που βλέπουν τον αληθινό, «γυμνό» -και κυριολεκτικά- εαυτό μας. Αυτά που μας χαρίζουν ασφάλεια και υγιεινή και που αγκαλιάζουν το σώμα μας. Μετά από έρευνα και μια βόλτα στις στολισμένες βιτρίνες της Αθήνας, βρήκα αυτό που έψαχνα, ένα ZERO Feel Lace Τοp της sloggi σε μπορντώ– το αγαπημένο χρώμα της κολλητής μου που μάλιστα θυμίζει και σκούρο magenta, το hot χρώμα του 2023 σύμφωνα με τη Pantone. Όλα είναι μελετημένα. Πρόκειται για ένα σουτιέν σε σύγχρονη γραμμή από την uber-μοντέρνα σειρά ZERO Feel Lace της sloggi, απευθυνόμενη σε γυναίκες που πιάνει στον αέρα τι είναι στα trend lists αυτήν την εποχή. Συγκεκριμένα, το design Top έχει τετράγωνη λαιμόκοψη και μία αίσθηση διπλής τιράντας που προσθέτει edge.

Πότε ένα ZERO μπορεί να σου δώσει τόσα πολλά; Όταν με ZERO ραφές, πίεση και σημάδια, σου χαρίζει την απόλυτη άνεση. Χωρίς μπανέλα –ωστόσο με μεγάλη στήριξη- και χωρίς ραφές με εντελώς επίπεδη εφαρμογή, χάρη στην τεχνολογία dot-bonding, και τα τρία σχέδια σουτιέν (bralette, top, bandeau) προσφέρουν cozyness, χαρίζοντας μία αίσθηση απελευθέρωσης, σα να μη φοράς τίποτα. Αυτό το εσώρουχο έχει όλα τα «χωρίς» που ψάχνουμε ως γυναίκες: «χωρίς πίεση», «χωρίς να ενοχλεί», «χωρίς να αφήνει σημάδια», «χωρίς ταμπέλες». Και όλα αυτά, χωρίς να αφαιρούμε από την κομψότητα και το στυλ μας με τον απαλό σχεδιασμό της δαντέλας- must στοιχείο θηλυκότητας που συνοδεύει το εορταστικό και λαμπερό mood.


Ακόμη, τα κυματιστά τελειώματα δημιουργούν ένα διακοσμημένο décolleté που παραμένει αόρατο. Μόνο εσύ θα ξέρεις ότι είναι εκεί- πιθανόν και κάποιος εκλεκτός. Και αν κάποια στιγμή, νιώσεις την ανάγκη να ενισχύσεις φυσικά το ντεκολτέ σου επειδή π.χ. ταιριάζει καλύτερα με το νέο κόκκινο bandage dress σου, πρόσθεσε τις αποσπώμενες ενισχύσεις. Επειδή ακριβώς αφαιρούνται ή προστίθενται, σου δίνουν την ελευθερία να κινείσαι, όπως ακριβώς θέλεις και αισθάνεσαι, κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Επίσης, αν για κάποιο λόγο θελήσεις να βγεις για ένα jogging, για να κάψεις τις θερμίδες των γιορτινών τραπεζιών, η 360 μοιρών ελαστικότητα που έχει το εσώρουχο είναι ιδανική για το αθλητικό σου session. Τα σουτιέν διατίθενται σε διάφορα χρώματα, από S έως XL και μπορούν να σεταριστούν άψογα με τα panties της ίδιας σειράς (brazil panty, hipster, high waist), ανάλογα με το τι σε εξυπηρετεί. Συνολικά, τα μοντέρνα σχέδια και κοψίματα, ταιριάζουν σε κάθε γκαρνταρόμπα και χτίζουν ένα up- to date look, νιώθοντας cozy όταν είσαι έξω, όσο κι όταν χαλαρώνεις στο σπίτι. 

Το σημαντικότερο που εξασφαλίζει η σειρά ZERO Feel Lace, είναι να κάνει μία γυναίκα να αισθάνεται όμορφα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να νιώθεις καλά και άνετα μέσα σε ένα comfy εσώ(ρουχο). Το παν στο ντύσιμο είναι η ελευθερία και είναι κάτι που κερδίζεται μόνο όταν νιώθεις ο εαυτός σου, μόνο όταν χαμογελάς φορώντας το. Ό,τι είναι άνετο, είναι cool. Ό,τι είναι απελευθερωτικό είναι και sexy! Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι η σειρά ZERO Feel Lace μας αποδεικνύει έμπρακτα πως είναι να εκμηδενίζεις ό,τι σε ενοχλεί με μία επιλογή. Πως είναι κάποιος να σε στηρίζει δίχως να το «φωνάζει».


Και για να μη μείνεις κανείς παραπονεμένος, πήρα δώρο και στο αγόρι της και μελλοντικό κουμπάρο μου- it’ s a deal-. Ένα μάυρο – all time classic- boxer START από την playful σειρά της Sloggi x Pac-Man. Πρόκειται για μια επιτυχημένη συνεργασία όπου τα sloggi ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον θρυλικό Pac-Man, ένα brand που όπως και τα sloggi είναι γνωστό για τη θετική του διάθεση. Κοινό τους στοιχείο; Ο σκοπός να σβήσουν τις διαχωριστικές γραμμές, γιατί όπως μας έχει μάθει και ο Pac-Man μόνο έτσι θα νικήσουμε το παιχνίδι. Τα sloggi γεννήθηκαν σαν απάντηση στο γυναικείο κίνημα χειραφέτησης και ο δημιουργός του Pac-Man, ο Toru Iwatani, σχεδίασε το πασίγνωστο παιχνίδι του δίνοντάς του ουδέτερο φύλλο και έναν μη-βίαιο και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα. Τα boxers συνδυάζονται με το super cool και μαλακό GO t-shirt, που είτε φοριέται κάτω από τα ρούχα για να κρατάει στην τέλεια θερμοκρασία το σώμα, είτε μέσα από ρούχα –αγόρια, φορέστε το μέσα από ένα κόκκινο καρό xmassy πουκάμισο- ή στον ύπνο. Πρόκειται για απαλή λαιμόκοψη μπλούζα με βαμβακερό ύφασμα και νεανικό fit και design. Φυσικά, η συλλογή αφορά και γυναίκες. Ένα τόσο πρωτότυπο collaboration, δε θα μπορούσε να μας αφήσει στην απέξω άλλωστε. Έτσι, είμαστε όλοι part of the game. Ο κίτρινος αγαπημένος χαρακτήρας ξεπροβάλλει παντού, έτοιμος να περάσει στο επόμενο level, ενώ εμείς είμαστε έτοιμοι να μπούμε δυναμικά στο νέο έτος.

Οπότε φέτος τα Χριστούγεννα – και όχι μόνο-, αφαίρεσε πίεση, ετικέτες και σημάδια από τη ζωή σου, και πρόσθεσε ελευθερία, στήριξη και άνεση. Φόρεσε το comfy & glam sloggi σου, το πιο γιορτινό σου outfit και το πιο λαμπερό σου χαμόγελο. Embrace the real you. Χαρούμενες γιορτές!

ΥΓ: Ελπίζω στα μελλοντικά κουμπαράκια μου να αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους. Θα σας ενημερώσω.

#sloggi #ZEROFeelLace #wemove