Egreeno: Τα οικολογικά, αγνά καθαριστικά!

Όλα τα προϊόντα της Egreeno είναι σε εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό φυσικά, απολύτως αγνά και ασφαλή για την υγεία μας

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Egreeno: τα ελληνικά καθαριστικά που σέβονται το περιβάλλον και τα ζώα

Αποφάσισες να ακολουθήσεις μία πιο φιλική προς το περιβάλλον καθημερινότητα, κι έτσι έδιωξες το πλαστικό από τη ζωή σου, άλλαξες τη διατροφή σου και άρχισες να κάνεις πράσινες επιλογές. Τι γίνεται, όμως, με την καθαριότητα του σπιτιού σου; Την απάντηση δίνει η Egreeno, μία νέα εταιρεία παραγωγής οικολογικών καθαριστικών και μάλιστα ελληνική!

Μαλακτικό ρούχων

Όλα ξεκίνησαν όταν ο χημικός μηχανικός Χρήστος Γκουλέτσας έγινε για πρώτη φορά γονιός: «Θέλαμε με τη σύζυγό μου να χρησιμοποιούμε για την καθαριότητα του μωρού μας ό,τι πιο ασφαλές και αγνό», λέει ο ίδιος. Κι έτσι, μέσα από αυτή την αγάπη για το παιδί του, αλλά και για τη φύση, προέκυψε η σειρά καθαριστικών Egreeno μετά από πολύμηνη έρευνα.

Πολυκαθαριστικό

Αυτή τη στιγμή στην αγορά θα βρείτε τρεις σειρές καθαριστικών Egreeno: την ECO, την BABY και την ANTIBACTERIAL, που απευθύνονται σε καταναλωτές με οικολογική συνείδηση και ανθρώπους που θέλουν ό,τι καλύτερο όχι μόνο για την υγεία τους, αλλά και για το περιβάλλον. Η πλούσια γκάμα της Egreeno περιλαμβάνει υγρό ρούχων, μαλακτικό, υγρό πιάτων, κρεμοσάπουνο, πολυκαθαριστικό επιφανειών και καθαριστικό δαπέδου, ενώ σύντομα θα λανσαριστούν και καλλυντικά με την ίδια, πράσινη φιλοσοφία.

Egreeno

Όλα τα προϊόντα της Egreeno είναι σε εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό φυσικά, έχουν πιστοποίηση Vegan/ Cruelty-Free από την αμερικανική PETA, είναι υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα, απολύτως αγνά και ασφαλή για την υγεία μας, ενώ ταυτόχρονα η συμπυκνωμένη, αποτελεσματική τους σύνθεση τα καθιστά εξαιρετικά δραστικά. Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της Egreeno στο eshop της εταιρείας (www.egreeno.gr), και σε επιλεγμένα super market ή καταστήματα βιολογικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.

www.egreeno.gr, Fb: @EgreenoGR, Instagram: @egreenoclean

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice