5 τσάντες που δείχνουν πολύ ακριβές, αλλά δεν είναι

Δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για να αποκτήσεις μια υπέροχη τσάντα

Πού μπορείς να βρεις τις πιο classy και ποιοτικές τσάντες σε άκρως προσιτές τιμές; Διαλέξαμε τις 5 must επιλογές οι οποίες δείχνουν πολύ πιο ακριβές από ό,τι είναι

Η αγορά μιας κλασικής, luxury τσάντας που θα κρατήσουμε για πάντα, είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες επενδύσεις που θα μπορούσαμε να κάνουμε στην ντουλάπα μας. Δεδομένου όμως των υψηλών τιμών τους, δεν είναι πάντοτε η πιο πρακτική απόφαση που μπορεί να πάρει κάποιος. Πόσο μάλλον σε καιρούς σαν αυτούς που διανύουμε, η αγορά μιας ακριβής designer τσάντας είναι πολλές φορές ένα θέμα εκτός συζήτησης.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν αρκετές προσιτές εταιρείες στην αγορά, οι οποίες προσφέρουν τσάντες με υψηλή ποιότητα υλικών και μοναδικά σχέδια, που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο κοινό. Αρκετές celebrities και fashion influencers έχουν κάνει ήδη μια στροφή σε όχι και τόσο ισχυρά brands, επιλέγοντας τσαντάκια από labels όπως η Staud ή η JW Pei.

Για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις, συγκεντρώσαμε τις 5 πιο κομψές τσάντες από τα τα πιο «luxury on a budget» brands. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δείχνουν πολύ πιο ακριβές από ότι είναι.

Charles & Keith Cesia Metallic Accent Shoulder Bag - 79€

Μια μινιμαλιστική επιλογή που μπορεί εύκολα να μετατραπεί στην go-to τσάντα για κάθε εποχή και outfit. Η μεταλλική της λεπτομέρεια κερδίζει extra πόντους στιλ ενώ το σχήμα και το μέγεθός της είναι ότι πιο hot υπάρχει, μιας και οι retro-inspired τσάντες βρίσκονται στις top τάσεις. Η εταιρεία Charles & Keith έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από αρκετούς fashion insiders τον τελευταίο καιρό. Αξίζει να ρίξετε μια περαιτέρω ματιά και στις υπόλοιπες τσάντες στο site της.

JW PEI Carly Saddle Bag - 74,95€

Η JW PEI είναι μια οικολογική και cruelty free εταιρεία από το Los Angeles την οποία γνωρίζει κάθε γυναίκα που αναζητά δημιουργικά designs, ποιοτικά υλικά αλλά και απόλυτα προσιτές τιμές στα αξεσουάρ της. Αν δεν πείθεσαι ακόμα, η Gigi Hadid, η Emily Ratajkowski και Irina Shayk είναι κάποιες από τις celebrities που έχουν κρατήσει μια JW PEI τσάντα στην βόλτα τους. Εμείς διαλέξαμε την saddle bag σε σχήμα μισοφέγγαρου, στο κροκό vegan δέρμα, η οποία θα προσθέσει χαρακτήρα και κομψότητα ακόμα και στο πιο απλό σύνολο. 

&Other Stories Smooth Leather Tote Bag - 110 €

Και φυσικά η λίστα δεν θα μπορούσε να μην έχει μια τσάντα από το &Other Stories, ένα Σουηδικό brand που καταφέρνει να κερδίζει ολοένα και περισσότερο κοινό με τα καλής ποιότητας κομμάτια του, τα οποία κοστίζουν πολύ λιγότερο από όσο δείχνουν. Η συγκεκριμένη tote bag, είναι μια τσάντα που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από μια capsule ντουλάπα. Η μίνιμαλ τριγωνική της σιλουέτα έχει την ιδιότητα να δείχνει υπέροχη κρατώντας την είτε στον ώμο, είτε στο χέρι. Το μέγεθός της θα σου δώσει έναν άπλετο χώρο για όλες τις καθημερινές δραστηριότητες, ενώ το 100% μαλακό της δέρμα, είναι ένα ακόμα μεγάλο plus σε σχέση με την τιμή της.

Staud Tan Bean Shoulder Bag - 110€

Staud Tan Bean Shoulder Bag

Ακόμα μια celebrity approved εταιρεία από το Los Angeles που δημιουργεί τσάντες που ούτε super high end μπορείς να τις χαρακτηρίσεις (κυρίως λόγω των τιμών τους), αλλά δεν πέφτουν ούτε κατά διάνοια στον κλίμακα της fast fashion παραγωγής. Σίγουρα θα έχεις δει μια τέτοια τσάντα σε αρκετά Y2K looks της Kendall Jenner ή της Bella Hadid, καθώς η Staud ασπάζεται ιδιαίτερα την 90s και 00s επιρροή στα σχέδιά της. Μια παρόμοια επιλογή θα προτείνουμε κ εμείς σε μαλακό nappa δέρμα, και σε ταμπά απόχρωση. Μπορεί να φορεθεί άνετα στον ώμο, ενώ αφαιρώντας το λουράκι της, μετατρέπετε σε ένα κομψό clutch για μια επίσημη εμφάνιση.

Arket Woven Leather Bag - 190 €

Έχεις αναρωτηθεί γιατί οι δερμάτινες τσάντες με την παραπάνω ιδιαίτερη πλέξη είναι τόσο ακριβές; Η συγκεκριμένη τεχνική χρειάζεται αρκετή ποσότητα δέρματος για να δημιουργηθεί και έτσι η τιμή ανεβαίνει κατακόρυφα. Η Arket όμως, ένα ακόμα σκανδιναβικό brand στην λίστα και αδερφάκι του &Otherstories, έχει μια από τις πιο κομψές και σίγουρα πιο προσιτές επιλογές στην αγορά. Είναι φτιαγμένη από 100% δέρμα και έρχεται με ένα αποσπώμενο λουράκι για να τη φορέσεις όπως επιθυμείς. Το λευκό χρώμα δείχνει ιδιαίτερα κομψό αλλά και το μαύρο είναι μια εξίσου καλή επιλογή.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice