ECOALF: Το νέο sustainable pop-up store στο κέντρο της Αθήνας

Ανοίγει για λίγες μόνο ημέρες στην Αθηναΐδος για να παρουσιάσει τη φετινή συλλογή

Η ECOALF παρουσιάζει το πιο sustainable pop up store μόνο για ένα μήνα στο κέντρο της Αθήνας και τη νέα της συλλογή Spring Summer 2023 “Lost Colors”

Μπορεί να αναρωτιέσαι τι κάνει ένα μεγάλο «BECAUSE THERE IS NO PLANET B» σήμα στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό είναι το μήνυμα του Ισπανικού πολύ-βραβευμένου brand ECOALF, που καταφέρνει κάθε σεζόν να ανανεώνεται, να βάζει σε προτεραιότητα τις ανάγκες του ανθρώπου και τις ανάγκες του πλανήτη και να παρουσιάζει νέα αντισυμβατικά υφάσματα που μειώνουν το οικολογικό μας αποτύπωμα. Για την ECOALF μόδα και βιωσιμότητα πάνε μαζί, κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει για όλα τα fashion brands. Από το 2015, έχει καθιερώσει το πρόγραμμα Upcycling the Oceans, με επίκεντρο την θάλασσα της Μεσογείου και δραστηριοποιείται και στην χώρα μας. Ποιος είναι ο στόχος τους προγράμματος; Ο καθαρισμός του Ωκεανού από απόβλητα και επιβλαβή προς το περιβάλλον στοιχεία και την μετατροπή αυτών σε high quality 100% sustainable προϊόντα.

ECOALF

Το brand ανοίγει για λίγες μόνο μέρες το πιο ecofriendly pop up κατάστημα στην Αθηναΐδος 6 και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε από κοντά την φετινή casualwear unisex συλλογή ρούχων και αξεσουάρ- μια αληθινή πανδαισία χρωμάτων. Η συλλογή Spring Summer 2023 “Lost Colors” είναι εμπνευσμένη από τις έντονες χρωματικές αποχρώσεις της φύσης και του ωκεανού, υπενθυμίζοντας μας ότι είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία ζωής στον πλανήτη.

ECOALF

Μία συλλογή ατίθασα φυσική Το ροζ με το κόκκινο μιμούνται τα χρώματα των κοραλλιών και το γαλάζιο με το πράσινο τον βυθό του ωκεανού, χρώματα που συνυπάρχουν με το λευκό σε λιτές γραμμές φτιαγμένες για everyday & cool looks.  Σημειώνεται, ότι όλα τα κομμάτια κατασκευάζονται με χαμηλή χρήση νερού και ενέργειας, συμβάλλοντας παράλληλα στην  ελαχιστοποίηση της εκπομπής του διοξειδίου του άνθρακα. Το κάθε ρούχο λοιπόν, διατηρεί την υψηλή του ποιότητα, κρύβοντας μέσα του την βασική αρχή της ECOALF, because there is no planet B. Αυτό το brand, εγγυάται ένα μέλλον εναρμονισμένο με την φύση και είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να συμβάλλουν στην αλλαγή και να συνδυάσουν την αγάπη τους για την μόδα με έναν βιώσιμο τρόπο ζωής. Γιατί η μόδα δεν πρέπει να βλάπτει, αλλά να συνεισφέρει.

ECOALF

Διεύθυνση Καταστήματος: KAL.ATHI, Αθηναίδος 6

Δευτέρα-Τετάρτη: 10:00-18:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 10:00-21:00
Σάββατο: 10:00-20:00

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice