Το πρώτο ασιατικό μπαζάρ για τη στήριξη του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Για ψώνια από το Βιετνάμ, Ινδονησία, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Ιαπωνία και Μαλαισία στον υπέροχο κήπο της πρώην Οικίας Μποδοσάκη

Οι ASEAN Plus διοργανώνουν Bazaar για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα που επισκεφτήκαμε το μεγάλο, γιορτινό πολυπολιτισμικό μπαζάρ  που διοργάνωσαν το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» στο παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. στον Κεραμεικό.

Γίνεται κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή πρεσβειών από όλον τον κόσμο που συγκεντρώνονται για να εκθέσουν τα ιδιαίτερα προϊόντα της πατρίδας τους και δημιουργούν ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό από υφάσματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, παιχνίδια, τοπικά φαγητά, γλυκά και ροφήματα, δώρα και διακοσμητικά. Η ανταπόκριση και η έμπρακτη στήριξη του κόσμου ήταν τόση που αυτό το Σαββατοκύριακο, 25 Μαρτίου και την Κυριακή 26 Μαρτίου η ασιατική κοινότητα ASEAN PLUS διοργανώνει ένα αντίστοιχο, μικρότερο αλλά εξίσου πολύχρωμο και εξωτικό μπαζάρ που θα δώσει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να ταξιδέψει και να γνωρίσει τις τοπικές γεύσεις, τις μουσικές, τα ήθη και τα έθιμα των ασιατικών χωρών μέσα σε ένα υπέροχο κήπο, αυτόν της πρώην Οικίας Μποδοσάκη. Οι πρεσβείες που συμμετέχουν είναι αυτές των χωρών του Βιετνάμ,της Ινδονησίας, των Φιλιππίνων, της Ταϊλάνδης, της Ιαπωνίας και της Μαλαισίας.

Asean Bazaar

Tα stands των «Φίλων του Παιδιού» θα είναι γεμάτα και με κουλουράκια, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά, λαμπάδες, κοσμήματα, ακόμα και βιβλία, για να κάνει όποιος επιθυμεί τις Πασχαλινές του αγορές. Το πιο σημαντικό όμως είναι οτι έτσι οι επισκέπτες θα προσφέρουν πολύτιμη ενίσχυση στα ευάλωτα παιδιά και τις οικογένειες που, εδώ και 36 χρόνια, το Φιλανθρωπικό Σωματείο φροντίζει, έχοντας στηρίξει συνολικά πάνω από 15.000 παιδιά και 6. 500 άπορες οικογένειες.

Ιnfo:Σάββατο 25 Μαρτίου και Κυριακή 26 Μαρτίου, 12μ.μ. με 6 μμ., στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, Στρ. Καλλάρη 50, στο Ψυχικό.
Περισσότερες πληροφορίες: www.filoitoupediou.gr, 210-7293404.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice