Εσύ ποιο χρώμα θα επιλέξεις φέτος το καλοκαίρι;

Νέα εταιρική ταυτότητα, νέα εποχή για την εταιρεία mat fashion

mat fashion: ένα πλήρες rebranding της εταιρείας που αντλεί έμπνευση από τα χαρίσματα κάθε γυναικείας προσωπικότητας και η νέα συλλογή Retro Bloom με αέρα από τα 70ς

Καλοκαιράκι. Αγαπημένη εποχή του χρόνου. Βόλτες στον ήλιο –δε χορταίνουμε ποτέ της ηλιαχτίδες στο πρόσωπο, after-office drinks στα σοκάκια της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ, βραδινές έξοδοι που χωρίς να το καταλάβουμε, καταλήγουν σε όμορφες ανατολές. Μία εποχή που μας δείχνει την κρυμμένη της δύναμη κάθε στιγμή που την παρατηρούμε και μας παροτρύνει να την ακολουθήσουμε. Μια εποχή που σίγουρα τα χρώματα έχουν την τιμητική τους, τόσο στη φύση- όλα υπό το φως του ηλίου μοιάζουν πιο λαμπερά και ελκυστικά, όσο και στα ρούχα μας. Οι γυναίκες απελευθερωνόμαστε και αγαπάμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας-κάτι που θα έπρεπε να κάνουμε όλο το χρόνο.

Μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε και να θαυμάζουμε τα χαρίσματα που έχουμε και να ζούμε μια ζωή όπως τη θέλουμε. Όποιο σωματότυπο και χρώμα δέρματος και αν έχουμε, όποια σημάδια εξωτερικά και εσωτερικά «ζωγραφίζουν» το σώμα και την ψυχή μας, όποια γυναικεία ταυτότητα και αν επιλέγουμε. Και είναι το ντύσιμο κάθε γυναίκας μεταξύ άλλων που εκφράζει τη διαφορετικότητα της και την ικανότητα της να εναλλάσσεται και να ελίσσεται. Όπως έχει πει και ο Karl Lagerfeld "I am a fashion person, and fashion is not only about clothes—it's about all kinds of change.”

Κατανοώντας τις ανάγκες των γυναικών σχετικά με τη μόδα και απευθυνόμενη σε όσες γυναίκες θέλουν να αναδείξουν τη μοναδική ομορφιά τους με αυτοπεποίθηση, η mat fashion έχοντας ως κεντρικό μήνυμα το “Charismatic Life” και στα πλαίσια της γενικότερης ανανέωσης που σηματοδοτεί η άνοιξη, έρχεται να εμπνεύσει όλες τις γυναίκες και να σηματοδοτήσει μία καινούρια εποχή για το brand. Η νέα, τολμηρή και all-inclusive εταιρική ταυτότητα της mat fashion είναι εδώ για να αναδείξει τα χαρίσματα κάθε γυναικείας προσωπικότητας με όλα τα must have items μιας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας: φορέματα, πανωφόρια, εσώρουχα, τζιν, βερμούδες, tops, πουκάμισα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Η άνεση είναι το πρώτο στοιχείο που πρέπει να εξασφαλίζουμε με το ντύσιμο μας και είναι κάτι που η mat fashion έχει κατανοήσει καλά. Μια γυναίκα όταν νιώθει άνετα μέσα στο ρούχο που φοράει, αυτομάτως, κάπως μαγικά, αισθάνεται όμορφη- flexibility is the key. Για ένα πιο loose ντύσιμο ,που όμως δεν του λείπει τίποτα, επίλεξε ένα φαρδύ παντελόνι και ένα comfy μπλουζάκι από τη νέα συλλογή της mat fashion. Είσαι σε mood να φορέσεις κάτι ανάλαφρο για μία χαλαρή απογευματινή βόλτα στην πόλη ή το νησί διατηρώντας το στυλ σου; Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα flare τζιν συνδυασμένο με ένα graphic Τ-shirt ή σε ένα oversized λινό πουκάμισο με βερμούδα. Στα αγαπημένα μας είναι το τζιν bootcut με σκίσιμο στο γόνατο και το τζιν flash flood. Για cocktail look, ένα αέρινο μίνι φόρεμα ή ένα μάξι jumpsuit, είναι η ιδανική επιλογή. Αν πάλι, ετοιμάζεσαι για night out, θα σου πρότεινα να προμηθευτείς από τη μεγάλη «ντουλάπα» της mat fashion κάποιο σατέν midi wrap dress που αγκαλιάζει άψογα τις καμπύλες σου ή μια ψηλόμεση παντελόνα με (cropped) πουκάμισο σε κάποιο dazzling print.

Για μία πολύ ιδιαίτερη περίσταση, όπως ένας γάμος ή μία βάπτιση –σίγουρα φέτος το καλοκαίρι θα είσαι καλεσμένη σε ένα/μία, οι επιλογές της mat fashion θα σου χτίσουν την πιο grande εμφάνιση. Εξερεύνησε την ανανεωμένη collection και ανακάλυψε τα up to date βραδινά κομμάτια, ιδανικά και για βάπτιση. Ειδικότερα, αν είσαι η νονά, θα λάμψεις ως πρωταγωνίστρια της βραδιάς παρέα με το βαφτιστήρι σου. Μίνι, μίντι και μακριά φορέματα, plus size stylish μπλούζες και τουνίκ στα ζωηρά χρώματα της σεζόν, παντελόνες, ακόμη και ολόσωμες φόρμες αγκαλιάζουν και κολακεύουν μοναδικά την curvy σιλουέτα σου. Τώρα που βρήκαμε το ντύσιμο, απομένουν τα κοσμήματα- ο δεύτερος (;) καλύτερος φίλος μιας γυναίκας -γνωρίζω πως υπάρχει debate με τις τσάντες. Τα stylish κολιέ, βραχιόλια ή σκουλαρίκια της mat fashion, θα ολοκληρώσουν μοναδικά το wedding ή baptism look σου.


Ι am walking on sunshine ακούγεται στα ηχεία και εμείς επιλέγουμε τα bold χρώματα της νέας Retro Bloom συλλογής της mat fashion με ρετρό αέρα από τα 70ς, κάτι που οι vintage lovers εκτιμάμε πολύ. Έντονα και ζωηρά χρώματα από hot pink μέχρι φλογερά κόκκινα που θα μας ανεβάσουν τη διάθεση και κομμάτια που δίνουν το περιθώριο για στιλιστικούς πειραματισμούς και εμπνευσμένα outfits. Φυσικά, κάποια ρούχα είναι σε πιο παστέλ αποχρώσεις, όπως baby blue, banana yellow, mint και powder pink. Στους πιο flashy συνδυασμούς είναι το φούξια με καναρινί, navy blue με λευκό- all time classic αγαπημένο και γκρι με lime- τάση που είδαμε και στις φετινές πασαρέλες των fashion weeks. Από την συλλογή δε λείπουν ούτε τα hot trends: φλοράλ, paisleys, cargo, λεοπάρ –για urban safari looks-, ριγέ και γεωμετρικά σχέδια. Πειραματίσου υιοθετώντας μια mix and match φιλοσοφία. Σίγουρα αίσθηση προκαλούν και οι διαφορετικές υφές: σατέν, λινό, τζιν, βαμβακερό, δαντέλα και οι λαμπερές παγιέτες που συνθέτουν άνετες σιλουέτες και πρακτικές επιλογές για τις εντός πόλης εμφανίσεις. Μότο των mat girls; Brighten up your outfit- and your life!

Απαραίτητος είναι φυσικά ο σωστός συνδυασμός με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Φλατ σανδάλια ή clogs και μία μεγάλη ψάθινη tote bag για το πρωί ή ψηλές εσπαντρίγιες με ένα χρωματιστό clutch ή τσάντα ώμου για το βράδυ, είναι αυτά που χρειάζεσαι για να έχεις ένα ολοκληρωμένο mat look. Μην ξεχάσεις τα σκουλαρίκια σε κάποιο έντονο χρώμα που θα φωτίσουν το πρόσωπό σου.

Και επειδή κάθε γυναίκα πρέπει να αισθάνεται άνετα και όμορφα, κάθε στιγμή της ημέρας, στη mat fashion θα βρεις plus size underwear σε μοντέρνα χρώματα, από υφάσματα απαράμιλλης ποιότητας που αναδεικνύουν και «εξυμνούν» το γυναικείο plus size σώμα.

Η mat fashion, η ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική αγορά γυναικείας plus size μόδας και από τις πρώτες παγκοσμίως, θέτει στο επίκεντρο την κάθε γυναίκα, σεβόμενη τις ιδιαίτερότητές της και τη μοναδική της φύση. Αναδεικνύοντας το γυναικείο σώμα με το καλύτερο τρόπο, μας υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία ότι σκοπός της είναι η ενδυνάμωση της γυναικείας αυτοπεποίθησης. Στόχος της mat fashion με τη νέα εικόνα και φιλοσοφία που υιοθετεί, με την πραγματοποίηση του πλήρους rebranding της, είναι η διαρκής εναρμόνιση με τα νέα και διαρκώς μεταβαλλόμενα δεδομένα της μόδας παγκοσμίως.