Vichy – Sun Care – UV Age Daily
©Pexels
Shopping

6 οφέλη από τη χρήση αντηλιακού στο πρόσωπό σας από τη Vichy

Ακτινοβολία UV και ρύπανση απαιτούν καθημερινή χρήση αντηλιακού στο πρόσωπό μας

Vichy – Sun Care –UV Age Daily: Αντιλιακά προσώπου για την προστασία κάθε επιδερμίδας

Η επιδερμίδα σας εκτίθεται καθημερινά στην ακτινοβολία UV και τη ρύπανση, παράγοντες που ευθύνονται για πάνω από το 80% των σημαδιών γήρανσης. Οι ακτίνες UV μας επηρεάζουν όλο το χρόνο, ακόμη και όταν έχει συννεφιά.  

Vichy – Sun Care – UV Age Daily
©Pexels


Το πιο σημαντικό μέτρο προστασίας της επιδερμίδας μας από την ηλιακή ακτινοβολία, είναι η καθημερινή χρήση αντηλιακού στο πρόσωπό μας, γιατί: 

1.Αποτρέπει τον καρκίνο του δέρματος 
Η έκθεση σε ακτίνες UV αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος.Αν και είναι δύσκολο ν’ αποφύγετε εντελώς την έκθεση στον ήλιο, η εφαρμογή αντηλιακού μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή διείσδυσης των επιβλαβών ακτίνων UV στην επιδερμίδα σας. Η καθημερινή εφαρμογή αντηλιακού είναι ένας εύκολος τρόπος για να μειώσετε τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος. 

2.Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση 
Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία των ορατών σημαδιών πρόωρης γήρανσης στην επιδερμίδας σας. Η γήρανση επιταχύνεται όταν η ακτινοβολία UV συνδυάζεται με έναν άλλον παράγοντα του περιβάλλοντος: τη ρύπανση. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται «φωτορύπανση» και οδηγεί σε φωτογήρανση. Η επιδερμίδα χάνει τη σφριγηλότητά και την απαλότητά της, ενώ αρχίζουν να εμφανίζονται λεπτές γραμμές, ρυτίδες,κηλίδες και πανάδες από τον ήλιο. 
Για να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από τη φωτογήρανση, η Vichy ανέπτυξε την αντιηλιακή κρέμα CapitalSoleilUV-Age Daily, ένα προϊόν προηγμένης αντηλιακής προστασίας UV ενάντια στις ρυτίδες και τις κηλίδες, κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Η υποαλλεργική σύνθεσή του παρέχει:

  • Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία UVA & UVΒ.
  • Διόρθωση των σημαδιών φωτογήρανσης: σκούρες κηλίδες (-27%) και έλλειψη σφρίγους (78% πιο γεμάτη επιδερμίδα).
  • Ασφάλεια γιατί είναι δερματολογικά ελεγμένο σε 100% ευαίσθητες επιδερμίδες.
  • Σιγουριά στη χρήση γιατί δεν τσούζει τα μάτια, και είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο.
    Η χρήση της CapitalSoleilUV-Age Daily είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να επιβραδύνετε τη διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας του προσώπου σας.  

3.Βοηθά στην διατήρηση μιας ομοιόμορφης επιδερμίδας 
Η έκθεση στον ήλιο μπορεί επίσης να προκαλέσει αποχρωματισμό και υπερχρωματισμό της επιδερμίδας σας. Το αντηλιακό αποτρέπει εξαρχής τον αποχρωματισμό και έτσι μπορείτε ν’ απολαμβάνετε έναν πιο ομοιόμορφο τόνο δέρματος, στο μακιγιάζ σας.

Vichy – Sun Care – UV Age Daily
©Pexels

4.Ενισχύει την υγεία της επιδερμίδας
Οι βασικές πρωτεΐνες της επιδερμίδας, όπως το κολλαγόνο, η κερατίνη και η ελαστίνη, προστατεύονται από το αντηλιακό. Αυτές οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της υγείας της.Η αντιηλιακή κρέμα βοηθά στην αντανάκλαση των ακτίνων UV μακριά από την επιδερμίδα σας και στην προστασία της δραστηριότητας αυτών των πρωτεϊνών. 

5.Αποτρέπει τα ηλιακά εγκαύματα 
Μετά από μια μέρα στον ήλιο, μπορεί να εμφανίσετε ηλιακό έγκαυμα ή εξάνθημα που χρειάζονται μέρες για να επουλωθεί. Ακόμη και όταν το ηλιακό έγκαυμα εξαφανιστεί, στην επιδερμίδα σας μπορεί να υπάρχει μόνιμη βλάβη. Τα ηλιακά εγκαύματα αυξάνουν τον κίνδυνο για σοβαρότερες ασθένειες όπως το μελάνωμα ή το καρκίνωμα. Ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος μπορεί να σας προστατεύσει από το έγκαυμα, ειδικά εάν επαναλαμβάνετε την εφαρμογή του κάθε δύο ώρες. 

6.Δίνει ένα καλό παράδειγμα στους γύρω σας
Ενώ τα οφέλη του αντηλιακού είναι τεράστια, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην γνωρίζουν τη σημασία του.Εφαρμόζοντας ένα αντηλιακό προσώπου καθημερινά,ενθαρρύνετε αγαπημένα σας πρόσωπα ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. 

Vichy – Sun Care – UV Age Daily
©Pexels

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice