Αυτή είναι η καλοκαιρινή shopping list για hot εμφανίσεις

Passion is fashion είναι το σύνθημα του φετινού καλοκαιριού

Summer 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις τάσεις της παραλίας και οι τρόποι για να τις φορέσουμε 

Όσο πλησιάζουμε στις παραλίες, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ανυπομονησία μας για δοκιμή όλων των νέων καλοκαιρινών τάσεων. Η στιγμή να δημιουργήσουμε το σύνολο που από το χειμώνα έχουμε οραματιστεί καταφτάνει. Άλλωστε, τι θα ήταν η μόδα χωρίς το όνειρο; Ακολουθούν μερικές από τις πιο fresh τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος το καλοκαίρι. Μαγιό, ρούχα παραλίας, αξεσουάρ στα πιο hot χρώματα, για έξτρα hot σύνολα. 

Pijama party
Και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Μπορούμε πλέον να βγούμε έξω με τις πιτζάμες μας. Όχι, δεν θα μας περάσουν για τρελούς. Όσο πιο πιτζαμέ είναι το σύνολό μας, τόσο μεγαλύτερη η στιλιστική μας επιτυχία! 
Ποιο είναι το απόλυτο pijama σύνολο; Bella Hadid και Sophia Richie, δύο αγαπημένα it- girls, απογείωσαν το τρεντ στην παραλία, επιλέγοντας ονειρεμένα σετ. Υφασμάτινα πουκάμισα συνδυασμένα με ασορτί σορτσάκια σε απαλά χρώματα ή ριγέ σχέδια. Δημιουργούν την αίσθηση ένος ανεπιτήδευτου look, το οποίο συγχρόνως είναι chic, cool και άνετο. Τί άλλο να ζητήσουμε; 

The new metallics 
Τα μεταλλικά τζιν ήταν η απόλυτη τάση του χειμώνα, η οποία πρωταγωνίστησε τόσο στο TikTok, όσο και σε καταστήματα γρήγορης μόδας. Τα metallics ήρθαν για να μείνουν και το καλοκαίρι! 
Το σύνθημα έδωσε η γνωστή trendsetters, Kylie Jenner, όταν επέλεξε ένα μικροσκοπικό μπικίνι σετ σε ένα απαλό ροζ χρώμα. Τι έκανε, όμως, το συγκεκριμένο μαγιό ξεχωριστό; Η μεταλλική του υφή, η λάμψη του οποίου δημιούργησε ένα εντυπωσικό αποτέλεσμα. Ασημί, χρυσό, έντονο μπλε ή απαλό ρόζ, φέτος το καλοκαίρι το μεταλλικό μαγιό είναι must! 

©Instagram/ @kyliejenner

Fishnets take over 
Φέτος το beachwear απογειώνεται με τα fishnets να πρωταγωνιστούν στις παραλίες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ένα διχτυωτό φόρεμα ή μάξι φούστα πάνω από το αγαπημένο μας μαγιό είναι ιδανική λύση για ένα σέξι, άνετο και trendy σύνολο.  
Τα fishnets αποτελούν ευκαιρία στιλιστικού πειραματισμού ανάλογα με το μαγιό που έχουμε επιλέξει. Τις περισσότερες φορές τα βλέπουμε σε μαύρο ή μπεζ όμως δεν περιορίζει τις επιλογές μας. Φορώντας τα σε πιο έντονα χρώματα, χτίζουμε μοναδικά σύνολα, αναδεικνύοντας τόσο τη σιλουέτα, όσο και τα κομμάτια από το υπόλοιπο σύνολό μας. 

Βάλε καλάθι
Η καλοκαιρινή τσάντα, μπορεί να φαίνεται απλή υπόθεση, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχυεί. Ο σκοπός της είναι διπλός: από τη μια θέλουμε να χωράει ό,τι μπορεί να χρειαστούμε μια μέρα στην παραλία, από την άλλη να ανταποκρίνεται τις στιλιστικές μας απαιτήσεις.
Επενδύοντας σε ένα μεγάλο ψάθινο καλάθι κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη και τις εμφανίσεις μας πολύ πιο cool. Πέρα από τη θάλασσα, δεν το αποχωριζόμαστε ούτε στην πόλη, καθώς ταιριάζει τέλεια με τα καθημερινά μας σύνολα. Τέλος, η μεγάλη ψάθινη τσάντα χωράει κυριολεκτικά τα πάντα, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για να την αγαπήσουμε. 

©Instagram/ @vickykaya_

Ένα ακόμη καλοκαίρι βρίσκεται καθ’ οδόν με τον καυτό ήλιο να ανεβάζει διαθέσεις. Το καλοκαίρι της ελευθερίας, της τρέλας και της αγάπης για την μόδα, τους ανθρώπους και τη ζωή.