Εσύ πώς νιώθεις μέσα στα εσώρουχά σου;

Τα εσώρουχα είναι μια υπόθεση που πρέπει να την παίρνουμε προσωπικά

Triumph: Η ανανεωμένη και εμπλουτισμένη σειρά FLEX SMART για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023

Οι γυναίκες από πάντα είχαν πολλές ταυτότητες. Όλες διαφορετικές και όλες ελκυστικές. Κάθε ντύσιμο μιας γυναίκας, αποκαλύπτει και μία από τις κρυφές ταυτότητες της. Ποιός όρισε ότι πρέπει να υπάρχει σταθερότητα ακόμα και σε αυτόν τον όμορφο και αβίαστο τρόπο έκφρασης; Γιατί να χαρακτηριζόμαστε και να κουβαλάμε την ταμπέλα της πιο «girly» ή της πιο ροκ; Αψηφούμε τις προσδοκίες -όχι ως μορφή επανάστασης- αλλά πολύ απλά επειδή δεν ανταποκρινόμαστε πλέον σε αυτές. Σήμερα νιώθουμε έτσι και αύριο αλλιώς. Και αυτό είναι που μας κάνει να διαφέρουμε.

Αυτή η αλήθεια δεν αφορά μόνο τα ρούχα μας, αλλά και τα εσώρουχά μας. Σύμφωνα με τη fashion expert Αννούσα Μελά, τα ρούχα που επιλέγουμε να φοράμε καθημερινά είναι το σπίτι μας για όλη την ημέρα. Μήπως σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να παρομοιάσουμε αντίστοιχα τα εσώρουχα μας με το υπνοδωμάτιο μας; Ο τελευταίος είναι ο χώρος που διώχνουμε την αποσυμπίεση της ημέρας, χαλαρώνουμε και αφήνουμε αφιλτράριστα τα συναισθήματα μας να εκδηλωθούν. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα εσώρουχά μας. Τα εσώρουχα μας, όπως η ζωή και τα συναισθήματά μας, έτσι κι αυτά έχουν πολλά πρόσωπα. Τη μία στιγμή είναι αυτό και την άλλη, κάτι άλλο. Τη μία φοριούνται έτσι, την άλλη αλλιώς. Τέτοια εσώρουχα που μας εξασφαλίζουν ευελιξία, επιλογή και κυρίως ελευθερία είναι τα νέα εσώρουχα της Triumph.

Smart Flex strapless, Triumph
Smart Flex strapless, Triumph

Αντανακλώντας τη «καρδιά» της φιλοσοφίας του brand, που δεν έχει να κάνει με τη γυναίκα γενικώς, αλλά με τη γυναίκα ειδικώς, η νέα κολεξιόν SS23 Flex Smart της Triumph βάζει στο επίκεντρο εσένα και τις ανάγκες σου. Τα FLEX SMART είναι high-tech και high comfort εσώρουχα, σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν το σώμα και να προσαρμόζονται στις κινήσεις του, αλλά και στον τρόπο ζωής μας. Κινούνται και «αναπνέουν» μαζί με εμάς και είναι απολύτως αόρατα κάτω από τα ρούχα, σαν δεύτερο, υπέροχο δέρμα- tattoo effect at its best. Κυρίαρχο συναίσθημα που μας χαρίζουν; Η άνεση- το κλειδί όχι μόνο για να νιώθουμε καλά με το σώμα μας, αλλά και με τον εαυτό μας.

Smart Flex strapless, Triumph
Smart Flex strapless, Triumph

Μετά το πολύ επιτυχημένο λανσάρισμά τους την προηγούμενη σεζόν, η Triumph έρχεται τώρα να προσθέσει ένα ακόμα, μοναδικό style: το πολυλειτουργικό στράπλες σουτιέν για εσένα που δεν θέλεις όρια στη μέρα και στη ζωή σου. Χωρίς μπανέλα. Χωρίς περιορισμούς. Χωρίς «ναι μεν, αλλά». Φτιαγμένο από μοναδικά απαλό, ανακυκλωμένο ύφασμα, σε στηρίζει από όλες τις απόψεις για να ζεις αυθόρμητα και άνετα την κάθε σου στιγμή. Μπορείς να το φορέσεις με ή χωρίς τιράντες, κάτω, ή ακόμα και πάνω από ένα τζιν, σαν outerwear. Fashion statement και ως bandeau μέσα από ένα oversized blazer ή πουκάμισο. Φόρεσέ το για καφέ με τις φίλες σου, σε ένα meeting στη δουλειά, σε μία glittery βραδινή έξοδο, όπου θέλεις, όποτε θέλεις, όπως θέλεις. Ευέλικτο, άνετο, υπέροχο.

Η Δούκισσα Νομικού με Smart Flex strapless, Triumph

Εάν τα στράπλες σουτιέν δεν ήταν ποτέ το φόρτε σου-αν και ποντάρω πως αυτό θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς- προτίμησε το σουτιέν P EX με ενσωματωμένες τιράντες και ειδικό τελείωμα στο décolleté που δεν διαγράφει. Για την ώρα του jogging ή του γυμναστηρίου, ιδανική επιλογή είναι Pull-on Bra Top EX, για ακόμη καλύτερη στήριξη και ελαστικότητα, καθώς τα εύκαμπτα μαξιλαράκια κινούνται μαζί με το σώμα σου.

Smart Flex Triumph

Όλα τα σουτιέν της σειράς συνδυάζονται άψογα με το Hihgleg EX, για καλύτερη ανάδειξη των καμπυλών σου ή το Maxi EX για extra άνεση. Και τα δύο εσώρουχα έχουν λείο, μαλακό, ανακυκλωμένο ύφασμα που ρυθμίζει την θερμοκρασία του σώματος, για να διατηρείς αυτό το homey συναίσθημα πάντα και παντού.  

Smart Flex , Triumph


Γίνεται αντιληπτό ότι η νέα σειρά Flex Smart της Triumph υποστηρίζει τις πολλαπλές μας ταυτότητες: αυτήν της εργαζόμενης γυναίκας, της fit girl, της κολλητής φίλης, της μητέρας, της συντρόφου, της party animal, εξυμνώντας την ατομικότητα και τη μοναδικότητα κάθε ιδι-όμορφης φύσης. Κατά αυτόν τον τρόπο μας βοηθήσει να αγκαλιάσουμε τις διαφορετικές όψεις του εαυτού μας, ώστε να ζούμε και να νιώθουμε… ο εαυτός μας, χωρίς εξηγήσεις. #ItsPersonal!

 Smart Flex strapless, Triumph

Η γυναικεία μορφή που ενσαρκώνει τη triumph γυναίκα είναι η Δούκισσα Νομικού. Γοητευτική, προσιτή και με πολλά διαφορετικά πρόσωπα: επιχειρηματίας, μαμά, παρουσιάστρια, influencer και πολλές ακόμη κρυφές ή φανερές ιδιότητες, είναι η ιδανική γυναίκα για να λανσάρει το νέο σουτιέν FLEX SMART strapless. Μια γυναίκα που νιώθει έτσι και μετά κάπως αλλιώς, αποδεικνύοντας μας ότι το πώς νιώθει κανείς, είναι τελείως υποκειμενικό. Δεν υπάρχει λάθος ή σωστό, κανονικό ή μη. Όλα είναι αποδεκτά και όλα «χτίζουν» τιε προσωπικότητες μας.

Η Δούκισσα Νομικού με Smart Flex strapless, Triumph
Η Δούκισσα Νομικού με Smart Flex strapless, Triumph

More good news! Αυτή τη σεζόν, η Triumph εγκαινιάζει μια νέα, συναρπαστική συνεργασία με τη WILDHOUSE: ένα lifestyle brand που κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με την Triumph, προωθώντας την ατομικότητα μέσα από πολύχρωμα, χαρούμενα και ανεβαστικά σχέδια. Έτσι, στη νέα collection Homewear, η FLEX SMART παρουσιάζει exclusive, limited-edition styles, που συνδυάζονται τέλεια με τα εσώρουχα Triumph, τόσο για ένα casual look στις βόλτες σου, όσο και για χαλάρωμα στο σπίτι… Ανακάλυψε τα μοναδικά styles αυτής της όμορφης συνεργασίας και συνδύασέ τα, αγάπησέ τα και ζήσε με style και άποψη. Τη δική σου άποψη.

Είναι γεγονός. Με τη συλλογή FLEX SMART η Τriumph, μας εισάγει στην έννοια του πάρτι συναισθημάτων-όλα είναι «καλεσμένα» και «ευπρόσδεκτα». Χόρεψε ξέγνοιαστα και feel free to feel. Στα αλήθεια, “How do you feel”;

Websitee-shop, Facebook, Youtube

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice