Smartwatches για καλοκαιρινές περιπέτειες

4+1 smartwatches, ιδανικά για το φετινό σου καλοκαίρι!

Smartwatches: Το απόλυτο καλοκαιρινό gadget για σένα ή δώρο για τους φίλους σου.

Κακά τα ψέματα, η τεχνολογία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Είτε πρόκειται για την εργασία μας είτε για την προσωπική μας ζωή, η τεχνολογία συνδράμει κάθε πτυχή της καθημερινότητά μας. Με το καλοκαίρι να έχει έρθει ήδη και εσένα να ψάχνεσαι για τις περιπέτειες που θα ζήσεις, σου έχουμε βρει τον καλύτερο σύμμαχο που θα συντροφεύσει κάθε σου στιγμή. Εάν είσαι έτοιμος να μπεις στον κόσμο των smartwatches φέτος το καλοκαίρι, οι παρακάτω επιλογές θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο!

Withings Scanwatch Horizon

Withings Scanwatch Horizon

Ανήκεις στην πιο dress κατηγορία και θεωρείς ότι ένα smartwatch δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην κομψότητα ενός κοστουμιού; Για ξανασκέψου το. Διότι το Scanwatch Horizon της Withings αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και των έξυπνων λειτουργιών.

Συνδυάζει στιλ και λειτουργικότητα σε τέτοιο βαθμό που όταν το φορέσεις μάλλον δεν θα το ξαναβγάλεις. Αυτό που το ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό πέρα από τις κορυφαίες λειτουργίες υγείας που διαθέτει, είναι ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του και η προσαρμοστικότητά του.

Τι εννοούμε; Μπορεί να φορεθεί από το πρωί όταν κάνεις τις βουτιές σου στην παραλία μέχρι το βράδυ που θα φορέσεις το λινό σου κοστούμι για να απολαύσεις το φαγητό σου σε ένα όμορφο εστιατόριο.

Διαθέτει αναλογικό ορειχάλκινο καντράν με εφαρμοσμένους δείκτες από ανοξείδωτο ατσάλι με φωτεινή επίστρωση και οθόνη PMOLED, κάσα και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι (316L), επίπεδο κρύσταλλο από ζαφείρι, αδιαβροχοποίηση στις 10 ATM, επιταχυνσιόμετρο 3 αξόνων υψηλής ακρίβειας (MEMS), σύνδεση Bluetooth® Low Energy και Connected GPS. Συνδέεται εύκολα με Android ή iOS smartphones και αποτελεί το πρώτο υβριδικό έξυπνο ρολόι που σαρώνει συνεχώς ζωτικές παραμέτρους για τον εντοπισμό παθήσεων της καρδιακής υγείας και τη βελτίωση της συνολικής φυσικής κατάστασης.

Apple Watch SE 2ης γενιάς

Apple Watch SE 2ης γενιάς

Λίστα με smartwatches δίχως ένα apple watch δεν λογίζεται ως λίστα. Αυτή τη φορά, διαλέξαμε το Apple Watch SE 2ης γενιάς. Εάν είσαι Apple lover τότε βρήκες μόλις το νέο σου έξυπνο ρολόι. 

Εν συντομία, διαθέτει προηγμένες λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις απρόσκοπτα το καλοκαίρι σου. Με την υποστήριξη του διάσημου watchOS θα συγχρονίσεις πανεύκολα όλες σου τις ειδοποιήσεις. Από τα μηνύματα και τις κλήσεις μέχρι τα email και οτιδήποτε άλλο θέλεις.

Φυσικά, διαθέτει αντοχή στο νερό ενώ έχει και ενσωματωμένο GPS για μη χάσεις ποτέ το δρόμο σου όπου και εάν βρεθείς. Είτε πρόκειται για πεζοπορία, χαλαρό κολύμπι ή ακόμα και… ηλιοθεραπεία, το Apple Watch SE είναι ένας κομψός και αξιόπιστος σύμμαχος.

Huawei Watch GT 3 Active

Huawei Watch GT 3 Active

Εάν είσαι λάτρης της περιπέτειας και ψάχνεις ένα σκληροτράχηλο αλλά και όμορφο smartwatch με αντοχή στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα, τότε το Huawei Watch GT 3 Active είναι μια εξαιρετική επιλογή. Κατασκευασμένο με γνώμονα την ανθεκτικότητα, αυτό το ρολόι έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες, κραδασμούς και υψηλή πίεση νερού.

Με τις προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης GPS και καθοδήγησης διαδρομής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την εξερεύνηση άγνωστων διαδρομών και την… κατάκτηση νέων κορυφών. Διαθέτει ισχυρή μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής. Έτσι, διασφαλίζεις πως δεν θα αντικρίσεις μαύρη οθόνη με σένα να βρίσκεσαι χαμένος στη μέση του πουθενά.

Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5

Το Samsung Galaxy Watch 5 προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ στιλ και υψηλών αποδόσεων. Η εκπληκτική οθόνη του θα σε μαγέψει ενώ οι προσαρμόσιμες όψεις ρολογιού που διαθέτει σε αφήνει ελεύθερο να εκφράσεις το προσωπικό σου στιλ. Με την υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος Tizen της Samsung, αυτό το έξυπνο ρολόι προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη καθώς καθιστά πανεύκολη τη σύνδεσή του με το Samsung κινητό σου ή άλλα smartphones.

Είναι εξοπλισμένο με τον ισχυρό διπύρηνο επεξεργαστή Exynos W920, φέρει 1,5GB RAM ενώ διαθέτει 16GB αποθηκευτικού χώρου. Μεταξύ άλλων, διαθέτει ακόμη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ταχεία φόρτιση, όλες τις γνωστές υπηρεσίες της Google και της Samsung (Samsung Health, Find my phone, Google Maps, Google Assistant, Google Pay κ.ά.) ενώ είναι και αδιάβροχο.

Garmin Fenix 7

Σκληρό, δυνατό, με απίστευτες δυνατότητες και πάνω απ’ όλα αξιόπιστος σύντροφος. Το Garmin Fenix 7 έχει κατασκευαστεί για τον σκληροπυρηνικό λάτρη της περιπέτειας, των extreme sports αλλά και πολλών αθλημάτων.

Μιλάμε για multisport ρολόγια με GPS και προηγμένες λειτουργίες προπόνησης, αθλητικές εφαρμογές, ολοήμερη παρακολούθηση υγείας, ευεξίας κ.α. Η ολοκληρωμένη «σουίτα» αισθητήρων του παρακολουθεί τα πάντα! Από τον καρδιακό ρυθμό και τα επίπεδα οξυγόνου μέχρι το υψόμετρο και τη θερμοκρασία. το Fenix 7 θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου.

Διαθέτει μεταξύ άλλων προηγμένες δυνατότητες χαρτογράφησης και πλοήγησης, επιτρέποντάς σου να εξερευνήσεις αχαρτογράφητες περιοχές με ασφάλεια. Με αυτονομία μπαταρίας έως 18 ημέρες, θα ξεχνάς να το φορτίζεις!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice