chanel
©Chanel
Shopping

Εγκαινιάστηκε η νέα μπουτίκ CHANEL στη Βουκουρεστίου

Ready-to-Wear, υποδήματα, αξεσουάρ και μια συλλογή αρωμάτων LES EXCLUSIFS DE CHANEL

Η Chanel εγκαινίασε την πρώτη της boutique στην Αθήνα

Στις 22 Ιουνίου 2023, η CHANEL εγκαινίασε την boutique της στην Αθήνα, στον πολυτελή εμπορικό δρόμο της οδού Βουκουρεστίου, στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας. Το διώροφο κατάστημα, συνολικής έκτασης 255 τετραγωνικών μέτρων, είναι ο νέος ευρύχωρος χώρος φιλοξενίας όλων των τελευταίων δημιουργιών της καλλιτεχνικής διευθύντριας μόδας της CHANEL Virginie Viard, όπως Ready-to-Wear, τσάντες, υποδήματα και αξεσουάρ, καθώς και μια επιλογή από ρολόγια και εκλεκτά κοσμήματα, οπτικά είδη, και τη συλλογή αρωμάτων LES EXCLUSIFS DE CHANEL. 

chanel-athens-boutique
©Chanel
chanel-athens-boutique
©Chanel

Η εσωτερική διακόσμηση, που σχεδίασε ο Νεοϋορκέζος αρχιτέκτονας και μακροχρόνιος συνεργάτης της CHANEL Peter Marino, παραμένει πιστή στους κώδικες του οίκου, παραπέμποντας στη διαχρονική γοητεία της CHANEL να δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον. Ο χώρος χαρακτηρίζεται από καθαρές και σύγχρονες γραμμές, ενώ η εμβληματική χρωματική παλέτα του οίκου, σε μπεζ, λευκό και μαύρο, έχει χρησιμοποιηθεί για εντυπωσιακά γραφικά εφέ. Οι ανακλαστικές επιφάνειες από γυαλί και οι καθρέφτες, όπως η σκάλα που θυμίζει την εμβληματική σκάλα της Gabrielle Chanel στη rue Cambon, χρησιμοποιούνται σε όλο το χώρο για να πολλαπλασιαστεί η φωτεινότητα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και ο μοναδικός χαρακτήρας του καταστήματος ενισχύονται ακόμη περισσότερο από μια σειρά προσεγμένων έργων τέχνης,των καλλιτεχνών Theodore Brauner, James Brown και Julian Lethbridge. 

chanel-athens-boutique
©Chanel
chanel-athens-boutique
©Chanel

Κατά την είσοδο στη boutique, συναντάμε έναν ενιαίο χώρο αφιερωμένο στον κόσμο των αξεσουάρ της CHANEL με μια επιλογή από iconic τσάντες και τσάντες της νέας σεζόν, οι οποίες παρουσιάζονται με ελκυστικό τρόπο, μαζί με μια συλλογή κλασσικών ρολογιών, όπως το Première, το J12 και το Boyfriend, εκλεκτών κοσμημάτων όπως τα Coco Crush και τα Camélia, αλλά και οπτικών ειδών. Κατευθυνόμενοι στο δεύτερο όροφο, στον οποίο επικρατεί μια ατμόσφαιρα λεπτότητας και οικειότητας, οι πελάτες συναντούν τη συλλογή παπουτσιών, πριν φτάσουν σε ένα ευρύχωρο «σαλόνι» αφιερωμένο αποκλειστικά στη συλλογή Ready-To-Wear. Σε αυτό το χώρο, στα κομψά δοκιμαστήρια, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν μια μεγάλη γκάμα από τις τελευταίες συλλογές. 

chanel-athens-boutique
©Chanel

Η CHANEL ανυπομονεί να καλωσορίσει τους πελάτες της στην κομψή νέα boutique της Αθήνας, όπου μπορούν να ανακαλύψουν τις τελευταίες συλλογές του οίκου, σε ένα πολυτελές και φιλόξενο περιβάλλον.

Βουκουρεστίου 13, 10671 Αθήνα - Ελλάδα
Τηλ:+30- 2103606125
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 20:30, Σάββατο: 10:00 – 18:30
www.chanel.com

chanel-athens-boutique
©Chanel

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice