Πώς θα φέρεις τον αέρα του West Coast στις εμφανίσεις σου στην πόλη

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο στιλ, υπάρχουν όμως έξυπνοι συνδυασμοί

Tommy Jeans x Supervsn: Τα κομμάτια που αξίζουν μια θέση στη γκαρνταρόμπα σου από τη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger.

Υπάρχουν πολλοί όροι στο ντύσιμο που μπορεί να σε μπερδεύουν: stealth luxe, glossy glam, smart casual, city chic και πάει λέγοντας. Η αλήθεια βέβαια είναι μία. Πρέπει να νιώθεις άνετα στα ρούχα που φοράς, να σε εκφράζουν, να συμπληρώνουν την εμφάνισή σου και όχι να την καθορίζουν. Ίσως για αυτό το street wear είναι από τα πλέον αγαπημένα μας, γιατί συνδυάζεται εύκολα με πολλά στιλ ρούχων και εμφανίσεων, ταιριάζει σε κάθε σώμα και εκφράζει κάθε ηλικία.

Ένα από τα κορυφαία streetstyle brands όπως είναι η Supervsn Studios με έδρα το Λος Άντζελες και ιδρυτή τον Gavin Mathieu που στόχο έχει να προβάλλει ιδέες δημιουργών από κοινότητες που δεν εκπροσωπούνται, έρχεται σε σύνδεση με το People's Place του Tommy Hilfiger. Tα θεμέλια για το People's Place Program είναι μια πλατφόρμα που έχει στόχο να αυξήσει τις ευκαιρίες για τους δημιουργούς BIPOC στη βιομηχανία της μόδας. Οι δύο εκφραστές του streetstyle συναντήθηκαν σε μια ξεχωριστή συλλογή που αντιπροσωπεύει το μωσαϊκό της αμερικανικής κουλτούρας αποτίοντας φόρο τιμής στους BIPOC, LatinX και Ασιάτες δημιουργούς. Αξιοποιώντας την ευαίσθητη πτυχή του WestCoast, η συλλογή είναι oversized και αντανακλά τη νοοτροπία του Λος Άντζελες.

Πώς θα συνδυάσεις το street wear με το city chic

Άντρας μοντέλο με ρούχα από τη συλλογή Tommy x Supervsn

Oversized ζακέτα φούτερ

Το ρούχο-κλειδί των μεταβατικών εποχών. Την Άνοιξη και το Φθινόπωρο δε θα το αποχωρίζεσαι, και δικαιολογημένα, αφού ταιριάζει με όλα: σορτς και σανδάλια, τζιν και sneakers, φόρεμα και ψηλά πέδιλα, μάξι φούστα και πλατφόρμα. Δεν αφαιρεί από το ύφος του look αλλά φανερώνει αυτοπεποίθηση αφού ξέρεις ότι ακόμα και με φούτερ δείχνεις ανυπέρβλητα κομψή. Ειδικά αν είναι σε ένα φωτεινό χρώμα με τυπωμένη τολμηρή δήλωση στην πλάτη, όπως το φούτερ "Trust The VSN, Not The Algorithm", της συλλογής Tommy x Supervsn, ακόμα καλύτερα.

Άντρες και γυναίκα μοντέλο με ρούχα από τη συλλογή Tommy x Supervsn
Άντρας μοντέλο με ρούχα από τη συλλογή Tommy x Supervsn

T-shirt με print

Το item που ταιριάζει σε όλους και με όλα. Είτε θέλεις να το συνδυάσεις με παντελόνι, είτε με σατέν φόρεμα, είτε με κοντή ή μακριά φούστα και τακούνια, ένα t-shirt φοριέται κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε μέρος, ειδικά στην πόλη. Αν επιλέξεις ένα με print -όπως μια ιδιαίτερη σημαία για τη νέα Americana-, θα δώσεις έναν πιο έντονο street style τόνο στο ντύσιμό σου. Σημασία έχει ότι σε κάθε περίπτωση θα δείχνεις uber stylish και cool.

Tommy Jeans x Supervsn

Multiprint σορτς

Η tie-dye τάση των 90s έχει επιστρέψει δυναμικά και τα αφηρημένα πολύχρωμα μοτίβα παίζουν έντονα παντού. Ένα δυνατό streetwear κομμάτι είναι πάντα το σορτς που στην πολύχρωμη εκδοχή του συνδυάζεται εύκολα με πολλά και μπορείς άνετα να το μετατρέψεις σε city chic με ένα εφαρμοστό crop top και ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα ή να δώσεις απόλυτα casual ύφος με sneakers και φούτερ. Άνετο και πρακτικό, κολακεύει κάθε σώμα και εκπέμπει χαλαρή αισιοδοξία.

Άντρες και γυναίκες μοντέλα με ρούχα από τη συλλογή Tommy x Supervsn

Το μυστικό κάθε επιτυχημένου outfit

Τελικά, το μυστικό για να φέρεις το streetstyle στα μέτρα σου είναι να αγαπάς τον εαυτό σου και το σώμα σου και να μη φοβάσαι να εκφραστείς μέσα από το ντύσιμό σου. Σύμμαχοί σου σε αυτό είναι τα σχέδια της νέας συλλογής Tommy x Supervsn.

Η συλλογή Tommy x Supervsn είναι διαθέσιμη στο tommy.com.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice