Η βαλίτσα των διακοπών με 5 καλοκαιρινά κομμάτια
©Unsplash
Shopping

Η βαλίτσα των διακοπών με 5 καλοκαιρινά κομμάτια

Με στόχο την άνεση και το στιλ, κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη

5 καλοκαιρινά κομμάτια που φοράμε από το πρωί έως το βράδυ

Όλες μας έχουμε ζήσει τον εφιάλτη της βαλίτσας. Την ώρα που καθόμαστε από πάνω της με την ελπίδα να κλείσει, έχοντας πείσει τον εαυτό μας ότι μέσα της περιέχει μόνο τα απαραίτητα. Φέτος έχουμε την ευκαιρία να σκεφτούμε πιο έξυπνα. Επενδύουμε σε ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία φοράμε από το πρωί έως το βράδυ. Έτσι, εξοικονομούμε χώρο στη βαλίτσα μας, αλλά και ενέργεια απαραίτητη για το ταξίδι μας.  

Το πουκάμισο 
Ή αλλιώς το κομμάτι-κλειδί για τη δημιουργία των πιο chic καλοκαιρινών εμφανίσεων. Το πρωί, το φοράμε ως cover-up πάνω από το αγαπημένο μας μαγιό για μια πιο σύγχρονη προσέγγιση των κλασικών παρεό. Το πουκάμισο πρωταγωνιστεί και στις βραδινές μας εμφανίσεις. Συνδυάζοντάς το με ένα σορτς ή μια φούστα και ένα ζευγάρι πέδιλα, πετυχαίνουμε τη δημιουργία ενός fresh καλοκαιρινού συνόλου. 

Το πλεκτό φόρεμα 
Μάξι, μίντι ή μίνι, είναι το απόλυτο beachwear ρούχο. Μας επιτρέπει να πειραματιστούμε συνδυάζοντάς το με διαφορετικά χρώματα, ανάλογα με το μαγιό που έχουμε επιλέξει. Το αγαπημένο μας κροσέ φόρεμα συμπληρώνει και τις βραδινές μας βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Αρκεί να το συνδυάσουμε το με το κατάλληλο shapewear σετ, σε γήινες ή μαύρες αποχρώσεις, για μια καλοκαιρινή εμφάνιση, η οποία σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.  

 

Σαγιονάρες με πλατφόρμα 
Εμπνευσμένες από τo Y2K trend, οι δίπατες σαγιονάρες το φετινό καλοκαίρι ήρθαν για να μας σώσουν. Οι έξτρα πόντοι που μας δίνουν κολακεύουν τη σιλουέτα, δημιουργώντας μια πιο ψηλόλιγνη εικόνα. Σαγιονάρες αυτού του στιλ φοράμε και στις βραδινές μας εμφανίσεις. Συνδυάζοντάς τες με ένα μάξι φόρεμα ή φούστα, πετυχαίνουμε τη δημιουργία μιας κομψής εμφάνισης, η οποία παραμένει άνετη και effortless. 

Το εμπριμέ μαντίλι 
Το αξεσουάρ που το φετινό καλοκαίρι δεν πρέπει να λείπει από καμία βαλίτσα. Ο πολυμορφικός του χαρακτήρας το καθιστά ως το απόλυτο must-have! Μπορεί να φορεθεί ως αξεσουάρ στα μαλλιά μας ή μπορεί να μας προστατέψει από τον ήλιο δένοντάς το στο κεφάλι. Mπορεί φορεθεί ως μίνι παρεό, αλλά και ως τοπ. Τα εκκεντρικά του σχέδια μας επιτρέπουν να πειραματιστούμε στιλιστικά, ενώ παράλληλα προσθέτουν μια πινελιά χρώματος στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. 

Κοσμήματα στο σώμα 
Καλοκαίρι και belly chain πάνε πακέτο. Μπορεί όταν τα πρωτοείδαμε να μας φάνηκαν κιτς, στη συνέχεια, όμως, τα λατρέψαμε. Είναι το αξεσουάρ που συμπληρώνει το αγαπημένο μας μπικίνι και  αναδεικνύει τη μέση με ένα παιχνιδιάρικο τρόπο. Φέτος, τα κοσμήματα στο σώμα πρωταγωνιστούν και στις βραδινές μας εμφανίσεις. Τα φοράμε με τα πιο μίνιμαλ και μονόχρωμα σύνολά μας, προσθέτοντας μια extra λάμψη. 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice