Η νέα συλλογή Rabanne H&M και το glam πάρτι παρουσίασης

Φουτουρουστικός σχεδιασμός, λαμπερές παγιέτες, άνιμαλ πριντς, μεταλλικές λεπτομέρειες

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το look book της συνεργασίας Rabanne H&M, που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από 9 Νοεμβρίου 2023 και το πριβέ πάρτι παρουσίασης

Η συνεργασία Rabanne H&M συνδυάζει τον φουτουριστικό σχεδιασμό με καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά, ενώ η συλλογή επηρεάζεται από τις εμβληματικές δημιουργίες του ιδρυτή του οίκου Paco Rabanne από τη δεκαετία του 1960.  Το 2013 ο οίκος επαναπροσδιορίστηκε από τον δημιουργικό διευθυντή Julien Dossena φέρνοντας μια μοντέρνα πνοή. Η συλλογή Rabanne H&M αναβαθμίζει το πάρτι στυλ, αναμειγνύοντας τα εμβληματικά φορέματα από μεταλλικό πλέγμα και λαμπερές παγιέτες με άνετα ρούχα αθλητικού ύφους και λεία αίσθηση. Η κολεξιόν περιλαμβάνει γυναικεία & ανδρικά ρούχα, αξεσουάρ καθώς και μία σειρά διακόσμησης σπιτιού και θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, στο κατάστημα της H&M, Ερμού 54 Αθήνα και online στο hm.com στις 9 Νοεμβρίου 2023.

Rabanne H&M

Η γυναικεία σειρά, διαθέτει δύο κομμάτια από μεταλλικό διχτυωτό πλέγμα και φορέματα παγιέτας, μαζί με ρομαντικά φορέματα από σιφόν διακοσμημένα με στρας και φορέματα ζέρσεϊ με prints λεοπάρ. Για τους άνδρες, τα λαμπερά ασημένια κοστούμια και τα μεταλλικά διχτυωτά γιλέκα, μαγνητίζουν το βλέμμα, μαζί με τα πολυτελή loungewear. Στα αξεσουάρ, οι σύγχρονες αποχρώσεις της εμβληματικής παγιέτας Rabanne και οι μεταλλικές διχτυωτές τσάντες απογειώνουν κάθε εμφάνιση, μαζί με τις  καουμπόικες μπότες και τα σανδάλια με παγιέτες. Επιπλέον, η σειρά H&M HOME συνδυάζει εντυπωσιακά μεταλλικά έπιπλα με αξεσουάρ deco.

Rabanne H&M

Η συλλογή δημιουργήθηκε με υψηλής ποιότητας υφάσματα που διαρκούν στο χρόνο, και καλύπτουν όλο το φάσμα της όπως δέρμα και μαλλί σε αξεσουάρ, πανωφόρια, κοστούμια και πλεκτά. Είναι η πρώτη φορά τόσο για την H&M όσο και για τη Rabanne, που τα εμβληματικά κομμάτια από μεταλλικό πλέγμα του οίκου διαθέτουν τόσο ανακυκλωμένο όσο και συμβατικό μέταλλο, αποτέλεσμα μηνών ανάπτυξης. Διακοσμημένα αντικείμενα διαθέτουν ανακυκλωμένες πούλιες PET και στρας από ανακυκλωμένο γυαλί.

Rabanne H&M

Η H&M στο πλαίσιο της καμπάνιας Rabanne H&M, παρουσιάζει επίσης μια συναρπαστική ταινία μικρού μήκους, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το λανσάρισμα της συλλογής. Συνεργαζόμενη στενά με τον δημιουργικό διευθυντή του οίκου Rabanne, Julien Dossena, η ταινία έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Xavier Dolan.

Rabanne H&M: A dazzling collaboration

Η H&M ήταν από την αρχή πρωτοπόρος στον χώρο των designer συνεργασιών με οίκους μόδας, λανσάροντας αυτή τη σειρά υψηλής μόδας με τον αείμνηστο Karl Lagerfeld τον Νοέμβριο του 2004. Έκτοτε, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου, όπως Versace, Comme des Garçons, Balmain , Maison Margiela, Stella McCartney και πιο πρόσφατα Mugler, για να προσφέρουν συλλογές περιορισμένης έκδοσης που κάνουν την υψηλή μόδα πιο προσιτή.

To εντυπωσιακό party για το λανσάρισμα της συλλογής Rabanne H&M 

To glam party για το λανσάρισμα της συλλογής Rabanne H&M, έδωσε μια πρώτη επισκόπηση της συλλογής, ωδή στην υψηλή μόδα και τη δεξιοτεχνία. Fashion ambassadors του brand, influencers, VIP προσκεκλημένοι από τη showbiz, media εκπρόσωποι και key stakeholders, διασκέδασαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εμπνευσμένο από τη συλλογή.

Η cinematic pop ερμηνεύτρια και συνθέτρια Kid Moxie, παρουσίασε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με 90s covers μεγάλων επιτυχιών, καθώς και δικές της επιτυχίες, πλαισιωμένη από 2 χορεύτριες και τον δυναμικό κιθαρίστα της. Την σκυτάλη πήρε η διεθνούς φήμης DJ και παραγωγός Χenia Ghali, η μοναδική καλλιτέχνιδα με δυο Νο1 θέσεις στο US Dance Billboard, ανεβάζοντας το πάρτι vibe της βραδιάς σε υψηλά επίπεδα και ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους με τις techno house επιλογές της. Σε ένα αποκλειστικό στιγμιότυπο της βραδιάς, οι δυο διακεκριμένες καλλιτέχνιδες φορώντας total Rabanne H&M outfits, παρουσίασαν για πρώτη φορά το νέο τους τραγούδι με τίτλο “New God”. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ Παναγιώτης Μένεγος καλωσόρισε με τις μουσικές του επιλογές το κοινό, ανεβάζοντας την ενέργεια για το πάρτι που ακολούθησε.

Kid Moxie

Ανάμεσα στους καλεσμένους που τίμησαν με  την παρουσία τους το brand και τη νέα συνεργασία-ορόσημο, φορώντας ξεχωριστές δημιουργίες της συλλογής Rabanne H&M βρέθηκαν οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούριου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Καράβας, Έλενα Χριστοπούλου, Γιάννης Στάνκογλου , Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς,  Μιχαήλ Ταμπακάκης, Ηλίας Μπόγδανος, Έλενα Γαλύφα, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Έβελυν Καζαντζόγλου και Hercules Tsuzinov.

Λάκης Γαβαλάς
Λάκης Γαβαλάς
Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστης Χαλκιάς
Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστης Χαλκιάς
Μιχαήλ Ταμπακάκης
Μιχαήλ Ταμπακάκης

Ο οίκος Rabanne, υπήρξε πρωτοπόρος στη γαλλική σκηνή της μόδας με τον αείμνηστο ιδρυτή της, Paco Rabanne. Πλέον, υπό τον καλλιτεχνικό διευθυντή Julien Dossena, συνεχίζει μέχρι και σήμερα τη φήμη του προσφέροντας ανεπιτήδευτες προτάσεις μόδας. Περισσότερα σχετικά με τον Paco Rabanne δείτε εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice