Christmas shopping
© Pexels/ Jill Wellington
Shopping

Χριστουγεννιάτικος οδηγός αγορών για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Τα πιο stylish κομμάτια από τη Funky Buddha για να λατρέψουν όλοι τα δώρα σου

Funky Buddha: Ρούχα και αξεσουάρ, τα τέλεια δώρα για όλους.

Ρωτάς τους φίλους σου τι δώρο θέλουν για τα Χριστούγεννα και ακούς μόνιμα «δε ξέρω, πάρε ό,τι θες» ή «τίποτα μωρέ, σιγά, μη χαλάς τα λεφτά σου». Ξέρεις όμως ότι καταβάθος δε το εννοούν και περιμένουν ένα ωραίο δώρο από σένα που δείχνει πόσο τους σκέφτεσαι και τους αγαπάς. Γι' αυτό ασχολείσαι και τόσο άλλωστε. Οπότε αφού δε σε βοηθούν εκείνοι να διαλέξεις, θα το κάνουμε εμείς! Όταν αναζητά κανείς το τέλειο δώρο, η Funky Buddha είναι ο ιδανικός προορισμός είτε ψάχνεις κάτι για τον/την αγαπημένο/η σου, είτε για τους φίλους, είτε και για το συνάδελφο στο γραφείο που σου έτυχε στο secret santa. Εννοείται θα το λατρέψουν και εννοείται θα πάρεις όλα τα εύσημα εσύ. Παρακάτω μερικές ιδέες για να εμπνευστείς.

Χριστουγεννιάτικος οδηγός αγορών για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Για τον αδερφό/ξάδερφο/αγόρι

Ένα casual φούτερ ή πλεκτό, ένα δερμάτινο μπουφάν αλά Τζέιμς Ντιν ή ένα ωραίο παντελόνι που θα φοράει από το πρωί ως το βράδυ είναι σούπερ δώρο και θα το εκτιμήσει δεόντως.

Funky Buddha
Funky Buddha
Funky Buddha
Funky Buddha

Για τον συνάδελφο ή το φίλο

Secret santa στη δουλειά ή την παρέα και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις; Ένα πουκάμισο ή ένα υφασμάτινο παντελόνι είναι μια stylish και ταυτόχρονα χρήσιμη για το γραφείο επιλογή. Το ίδιο και ένα turtleneck, κοινώς ζιβάγκο, για τις κρύες μέρες του χειμώνα.΄

Funky Buddha
Funky Buddha
Funky Buddha
Funky Buddha

Για την αδερφή/ φίλη/ ξαδέλφη

Ρούχα για κάθε μέρα και για τη δουλειά προφανώς και έχει πολλά, καθώς οι γυναίκες είναι συνήθως πιο οργανωμένες. Γιορτές και ρεβεγιόν έρχονται όμως και σίγουρα θα ψάχνει τι να φορέσει σε όλα αυτά που έχει να παρευρεθεί οπότε να μια καλή ευκαιρία να της πάρεις κάτι που θα της γλιτώσει χρόνο και χρήματα και σίγουρα θα τη χαροποιήσει πολύ!

Funky Buddha
Funky Buddha
funky-buddha8
Funky Buddha

Για την κολλητή/ κοπέλα

Για την κολλητή σου ή την κοπέλα σου, που ξέρεις ότι της αρέσουν οι εξτραβαγκάνζες και θέλει να είναι υπέρλαμπρη σε κάθε σας κοινή έξοδο, στοιχηματίζουμε στην παγιέτα. Άχαστη η παγιέτα και το δώρο σου θα πάρει εύκολα πέντε αστέρια!

Funky Buddha
Funky Buddha
Funky Buddha
funky-buddha10

Για κάθε ενδεχόμενο

Τα καλύτερα δώρα είναι ξεκάθαρα αυτά που κάνουμε στον εαυτό μας, όλοι το ξέρουν αυτό. Οπότε μιας που βγαίνεις για ψώνια, επέλεξε ένα ωραίο παλτό ή ένα βελουτέ κομμάτι που μπορείς να φορέσεις τόσο στις γιορτές όσο και μετά -ανάλογα το styling. Και με γειά σου!

Funky Buddha
Funky Buddha
Funky Buddha

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice