Kanakis Jewels: Το κόσμημα θα παραμένει πάντα το πιο διαχρονικό δώρο

Ένα κόσμημα που θα το φορέσεις για πρώτη φορά σε αυτό το ρεβεγιόν, αλλά θα το έχεις μαζί σου για πάντα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το Kanakis Jewels με εμπειρία 60 χρόνων στο κόσμημα

Οι νέες χρονιές έχουν μία λαμπρή καθαρότητα, σαν λευκή σελίδα. Σηματοδοτούν μία καινούργια αρχή όπου όλα μπορούν να συμβούν. Ίσως για αυτό θέλουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας αυτές τις γιορτινές μέρες, μέσα κι έξω. Για ξεχωριστές μέρες σαν και αυτές υπάρχει το Kanakis Jewels, με εμπειρία 60 χρόνων στο κόσμημα. Στις προθήκες του θα ανακαλύψεις εκείνο το εντυπωσιακό κολιέ που πάντα ονειρευόσουν, τα μακριά σκουλαρίκια που ταιριάζουν στο γιορτινό σου φόρεμα, το δαχτυλίδι που θα σε κάνει να λάμψεις ολόκληρη. Ένα κόσμημα που θα το φορέσεις για πρώτη φορά σε αυτό το ρεβεγιόν, αλλά θα το έχεις μαζί σου για πάντα.

Κανάκης
Κανάκης

Και αν σκέφτεστε ότι αυτή είναι η χρονιά που θα σας αλλάξει τη ζωή, τολμήστε το: κάντε της την ερώτηση που τόσο καιρό γυρνάει στο μυαλό σας, διαλέγοντας κάποιο από τα διαχρονικά μονόπετρα ή ένα από τα πιο εναλλακτικά δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους όπως ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια. Ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία του Kanakis Jewels σίγουρα θα βρείτε και το δαχτυλίδι της.

Κανάκης
Κανάκης

7ης Μαρτίου 1944 αρ. 8, Νίκαια, 2104936611, kanakis-jewels.gr, Fb: Kanakis Jewels and Watches, Instagram: @kosmimakanakis

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice