Kalliope Jewerly: Χειροποίητα κοσμήματα μόδας από το 1987

Kalliope Jewerly: Το ελληνικό fashion brand στο κόσμημα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

H Kalliope Jewerly δημιουργεί μια άκομα μοναδική συλλογή από χειροποίητα κοσμήματα αλλά και γούρια, σε ιδιαίτερα και πρωτότυπα σχέδια

Ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση το 1987, από τους ιδρυτές της Γιώργο και Καλλιόπη, και μια τέτοια παραμένει, με τη διαφορά ότι μεγάλωσε πολύ, πέρασε τα ελληνικά σύνορα και σήμερα τα κοσμήματα της Kalliope Jewerly τα βρίσκουμε σχεδόν σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερα από 650 σημεία!

Στην Kalliope Jewerly οι ίδιοι σχεδιάζουν και κατασκευάζουν τα κοσμήματά τους, με τις συλλογές να παρουσιάζονται δύο φορές τον χρόνο, χειμώνα και καλοκαίρι, βάσει και των διεθνών trends. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ελληνικό fashion brand, διεθνώς αναγνωρίσιμο και βραβευμένο πολλές φορές στο εξωτερικό. Στη διεθνή αγορά, άλλωστε, κατευθύνονται και τα περισσότερα από τα μισά κοσμήματά τους.

Kalliope Jewerly: Χειροποίητα κοσμήματα μόδας από το 1987
Kalliope Jewerly: Χειροποίητα κοσμήματα μόδας από το 1987
Kalliope Jewerly: Χειροποίητα κοσμήματα μόδας από το 1987

Στη συλλογή τους θα ανακαλύψετε χειροποίητα κοσμήματα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, καρφίτσες, κολιέ, αλλά και γούρια, σε ιδιαίτερα και πρωτότυπα σχέδια, που απευθύνονται σε όλες και σε όλους.

Στο κατάστημα της Περικλέους θα βρείτε όλα τα top της χειμερινής συλλογής (μαζί και μια κολεξιόν από παγκόσμια brands), ενώ τα Kalliope Jewerly φιλοξενούνται και σε περισσότερα από 350 spot σε όλη την Ελλάδα.


Περικλέους 58, Σύνταγμα, 2102716557
E-mail: info@kalliopejewelry.com
www.kalliopejewerly.com Facebook: Kalliope
Instagram: @kalliope.jewelry
TikTok: Kalliope.jewelry

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice