Ecolife: Το ελληνικό brand που θα σε βοηθήσεις να βγάλεις το πλαστικό από τη ζωή σου
Instagram @ecolifebottles
Shopping

Ecolife, το brand όπου η οικολογία συναντά την καλαισθησία

Μια ελληνική εταιρεία με πρωτότυπα προϊόντα, οικολογική συνείδηση και ακαταμάχητη προσωπικότητα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ecolife: Το ελληνικό brand που θα σε βοηθήσει να βγάλεις το πλαστικό από τη ζωή σου

  • Advertorial

Η καθημερινότητα μας αλλάζει, γίνεται πιο απαιτητική και μας ωθεί να στρέψουμε το βλέμμα στο περιβάλλον και την υγεία. Έτσι, τα τελευταία χρόνια η περιβαλλοντική συνείδηση έχει αυξηθεί ραγδαία και γίνονται σημαντικά βήματα προς την βιωσιμότητα, με διάφορες εταιρίες να προάγουν έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής. Η Γκέλλυ Κακαβά, ιδρύτρια της Εcolife, ξεκίνησε αυτό τον αγώνα 10 χρόνια πριν, σε μια εποχή που σχεδόν κανείς δεν έδινε την πρέπουσα σημασία στην έννοια της «επαναχρησιμοποίησης».

Ecolife: Το ελληνικό brand που θα σε βοηθήσεις να βγάλεις το πλαστικό από τη ζωή σου

Το καλοκαίρι του 2010 λοιπόν, παρατήρησε κάτι σημαντικό. Στην χώρα μας, ειδικότερα όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, έχουμε την τάση να αγοράζουμε πάμπολλα πλαστικά μπουκάλια νερό, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα δυσανάλογο οικολογικό αποτύπωμα. Αποφάσισε γι αυτό να κάνει κάτι καινοτόμο, να δημιουργήσει ένα ασφαλές για την υγεία παγούρι νερού που θα επαναχρησιμοποιούμε κάθε μέρα. Ένα χρόνο και διάφορα ταξίδια μετά - ώστε να βρει τα καταλληλότερα υλικά - ξεκινάει το brand Ecolife και το πρώτο ελληνικό επαναχρησιμοποιούμενο παγούρι νερού. 

Όραμα της είναι τα προϊόντα που κρατούν μια ζωή, για αυτό επιλέγει το ανοξείδωτο ατσάλι, το πιο υγιεινό υλικό για την αποθήκευση τροφίμων και ποτών. Με μότο τους το «Ένα μπουκάλι που δεν είναι πλαστικό», σήμερα η Ecolife εκτός από παγούρια νερού για μικρούς και μεγάλους κατασκευάζει επίσης coffee thermos, μπιμπερό, ανοξείδωτα καλαμάκια, δοχεία φαγητού και custom made μπουκάλια, στα οποία μπορείς να γράψεις το όνομα σου ή μια αφιέρωση πάνω. 

Ecolife: Το ελληνικό brand που θα σε βοηθήσεις να βγάλεις το πλαστικό από τη ζωή σου

Όλα τους τα προϊόντα είναι οικολογικά και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Τόσο η αντοχή τους όσο και η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής αλλά και τα υπέροχα χρώματα τους, το όμορφο ντιζάιν, η στιλάτη εμφάνιση, έχουν κάνει τα προϊόντα Ecolife ανάρπαστα. Το brand γνωρίζει μεγάλη επιτυχία γι αυτό και πλέον μπορείς να τα βρεις παντού, από βιβλιοπωλεία μέχρι μεγάλες αλυσίδες, και φυσικά στο e-shop της εταιρείας.

Πέρα από το οικολογικό όμως στοιχείο, τα ανοξείδωτα θερμός της Ecolife θα κρατήσουν το ρόφημα κρύο ή ζεστό για πολλές ώρες ενώ αγοράζοντας τον καφέ σου σε επαναχρησιμοποιούμενο δοχείο, γλιτώνεις τα 0,10 ευρώ του ειδικού περιβαλλοντικού τέλους. Οι σωστές συνήθειες που προστατεύουν την υγεία μας και το περιβάλλον ξεκινούν από μικρά καθημερινά βήματα, κάτι που η Ecolife γνωρίζει πολύ καλά, για αυτό είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος για να βγάλουμε τελείως το πλαστικό από τη ζωή μας!

Ecolife: Το ελληνικό brand που θα σε βοηθήσεις να βγάλεις το πλαστικό από τη ζωή σου

Life Green, Αγίας Θέκλας 34, Αγία Παρασκευή, 2106083626
Facebook: Ecolife, Instagram: ecolifebottlesWebsite

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice