Σειρά C το δικό της Champion το realme C67
realme C67
Shopping

realme C67: Design, αποδόσεις & ανταγωνιστική τιμή

Σειρά C το δικό της Champion το realme C67

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

realme: Στόχος να προσφέρει τα καλύτερα τεχνολογικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή

Η realme είναι η εταιρεία που ξεπέρασε ήδη τις 200 εκατομμύρια αποστολές smartphone παγκοσμίως και βρίσκεται μέσα στην ελίτ των διεθνών brand στο «200 Million Club». Το συγκεκριμένο κινητό μπορείς να το βρεις σε δυο χρωματικές επιλογές, το Oasis Green και το Black Rock.

Ο κομψός σχεδιασμός τουrealme C67 σου παρέχει μια εκπληκτική οθόνη LCD 6,72 ιντσών IPS με ανάλυση 1080×2400 (FHD+), ώστε να βγάζεις τις πιο ξεχωριστές φωτογραφίες και selfie.Ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης 90 Hz εξασφαλίζει ομαλή κύλιση και απρόσκοπτη πλοήγηση, καθιστώντας τη συνολική εμπειρία σου μοναδική και φυσικά με μεγάλη διάρκειας μπαταρία για να σερφάρεις ή να δεις τις αγαπημένες σου σειρές όπου και να βρίσκεσαι. Με φωτεινότητα 450 cd/m² (typ) και απίστευτο λόγο αντίθεσης 4500000:1, εγγυάται βέλτιστη ορατότητα ακόμα και κάτω από έντονο ηλιακό φως ενώ εξοπλισμένη μεστερεοφωνικά ηχείακαι τεχνολογίαDolby Atmos, αυτή η συσκευή προσφέρει καθηλωτική ποιότητα ήχου. Είτε παρακολουθείτε ταινίες, είτε παίζετε παιχνίδια, είτε ακούτε μουσική, η έξοδος ήχου είναι καθαρή, καθαρή και πλούσια, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο απόλαυσης στην ψυχαγωγία σας.

Όσον αφορά τα υλικά κατασκευής, επιλέγει έναπλαστικόσώμα που όχι μόνο διατηρεί τη συσκευή ελαφριά αλλά και επιτρέπει ένα άνετο κράτημα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους περνούν πολλές ώρες χρησιμοποιώντας τα smartphones τους. Παρά το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένο απόπλαστικό, τοrealme C67δεν κάνει συμβιβασμούς στην ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας ότι μπορεί να αντέξει τις κακουχίες της καθημερινής χρήσης και με το IP54 προσφέρει αδιάβροχη προστασία. 

realme C67
realme C67

Το realme C67, φιλοξενεί έναν ισχυρό επεξεργαστήQualcomm Snapdragon 685 (SM6225), κατασκευασμένο σε μια καινοτόμο αρχιτεκτονική 6nm. Αυτό εξασφαλίζει γρήγορες και απρόσκοπτες επιδόσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν multitasking χωρίς κόπο και να εκτελούν απαιτητικές εφαρμογές χωρίς καθυστέρηση. Σε συνδυασμό μετο8GBμνήμης RAM,μπορεί να χειριστεί με ευκολία ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες ενώ η επιλογή αποθήκευσης στοιχείων με χωρητικότητες256GB, παρέχουν άφθονο χώρο για όλα τα αρχεία, τα έγγραφα, τις φωτογραφίες και τις εφαρμογές σας. Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζειεξωτερικό αποθηκευτικό χώρο, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε περαιτέρω τη μνήμη και να φιλοξενήσετε την αυξανόμενη ψηφιακή βιβλιοθήκη σας.

Δεν είναι τυχαίο ότι το C67 είναι ο νέος πρωταθλητής «Νew Champion» της realme

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice