Daydreamers: Για street ντύσιμο που ξεχωρίζει

Εκτός από το δικό τους brand, φιλοξενούν brands από όλο τον κόσμο όπως Rains, Santa Cruz, Dickies, Dr. Martens κ.ά.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Daydreamers, το brand ελληνικών ρούχων και το μαγαζί με στιλάτες και cool επιλογές στα Εξάρχεια 

To Daydreamers άνοιξε το πρώτο του φυσικό κατάστημα στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 2023. Σε έναν πολυσύχναστο δρόμο των Εξαρχείων, γεμάτο ζωή, ανάμεσα σε αγαπημένα αθηναϊκά στέκια. Πρόκειται για μια boutique με το δικό της brand, τo Daydreamers The Brand. Ρούχα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, ενισχύοντας μικρές οικογενειακές βιοτεχνίες και με μεγάλη έμφαση στα υφάσματα με επιλογές από τις καλύτερες ποιότητες πάντα και με πανιά όπως Lyocell, Modal και ελληνικό βαμβάκι.

DayDreamers στα Εξάρχεια

Τα γραφιστικά του brand εμπνέονται από τη θάλασσα, τον ήλιο με το ναυτικό στοιχείο να κυριαρχεί σε πολλές συλλογές. Κι όπως λένε και οι ιδρυτές: κάπως έτσι θέλουμε να φέρουμε τον ήλιο στη ζωή μας ακόμα και στις σκοτεινές ημέρες...

DayDreamers στα Εξάρχεια

«Στη μπουτίκ μας φιλοξενούμε και αλλά brands από όλο το κόσμο όπως Rains, The Ragged Priest, Santa Cruz, Dickies, Dr. Martens και άλλα. Και φυσικά προϊόντα και αντικείμενα που μας αρέσει να χρησιμοποιούμε και κάνουν πιο όμορφη τη καθημερινότητα μας. Κεριά σόγιας από την αμερικανική εταιρία paddy wax, εμαγιέ pottery από τη γαλλική Ekobo, σαπούνια από Ολλανδία της Azur και χειροποίητες backpack της Ykra από την Ουγγαρία». Η αρχιτεκτονική του μαγαζιού είναι σύγχρονη και clean δίνοντας έτσι έμφαση στο προϊόν. Κι όπως εξηγεί και η Ελίνα Ντιβανίδη: «Κρατάει μια προσωπική ταυτότητα μιας που το έφτιαξα μόνη μου έχοντας ως στόχο αυτό. Το να βγει ένα φρέσκο μαγαζί χωρίς να είναι άλλος ένας στημένος χώρος χωρίς προσωπική ταυτότητα. Το βράδυ που τα ρολά κλείνουν και σβήνουν οι νέον λεντοταινίες θα δείτε το logo του brand με τη γοργόνα φτιαγμένο από τον street artist Jola...»

DayDreamers στα Εξάρχεια

Μαυρομιχάλη 48, Αθήνα, 210-3644747

www.daydreamers.gr

Fb, Ιnstagram

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice