Urban owl: Γυαλιά με άποψη και υψηλή αισθητική

Ένα πρωτοποριακό ελληνικό brand με ξεκάθαρη slow fashion φιλοσοφία και έμπνευση τον άνθρωπο που ζει και εργάζεται στην πόλη

Look Team |

Urban owl: Γυαλιά με φρέσκια retro αισθητική και γεμάτα χρώμα σχέδια

Οι μέρες μεγαλώνουν, γίνονται πιο φωτεινές και φεύγοντας απ’ το σπίτι μαζί με τα κλειδιά παίρνεις και γυαλιά ηλίου. Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να είναι καλοκαιράκι για να χρειάζεσαι γυαλιά ηλίου. Σε κάθε μεσογειακή χώρα αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ όλο τον χρόνο, αφενός προστατεύοντας τα μάτια και αφετέρου χαρίζοντας στιλ. Η επιλογή τους λοιπόν είναι πολύ προσωπική υπόθεση και στόχος είναι να συνδυάζουν αισθητική και ποιότητα κατασκευής.

©Eva Besleme

Τα Urban Οwl ξεχωρίζουν αμέσως για τη φρέσκια retro αισθητική και τα γεμάτα χρώμα σχέδιά τους. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό ελληνικό brand με ξεκάθαρη slow fashion φιλοσοφία και έμπνευση τον άνθρωπο που ζει και εργάζεται στην πόλη. Τόσο τα γυαλιά ηλίου όσο και τα οράσεως είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στο μοναδικό εργοστάσιο γυαλιών στην Ελλάδα με τα καλύτερα, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, από μία ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων με πάθος για τελειότητα, μεράκι για το design και αγάπη για τα γυαλιά. Χαρακτηριστικό είναι ότι για κάθε ζευγάρι απαιτούνται 2 μήνες, 24 τεχνίτες και 38 στάδια παραγωγής! Η ποιότητα κατασκευής τους αντικατοπτρίζεται επίσης στις ιδιαίτερες κολλήσεις και στους φακούς τους που δεν είναι άλλοι από Zeiss. Επομένως κάθε σχέδιο αποτελεί ένα μοναδικό έργο τέχνης που ξεπερνάει τις εφήμερες τάσεις και παραμένει στη μόδα με sustainable τρόπο.

©Eva Besleme

Ξεπερνώντας τα όρια του συμβατικού, η Urban Οwl εστιάζει διαχρονικά σε συνεργασίες με Έλληνες σχεδιαστές και ethical brands δημιουργώντας εμβληματικά σχέδια που μπορείς να βρεις και στο site της εταιρείας. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά στα εντυπωσιακά χρώματα της νέας συλλογής για να βρεις το αγαπημένο σου ζευγάρι που θα ενισχύσει το στιλ σου και θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου.

Τα Urban Οwl είναι ξεκάθαρα η απόδειξη ότι η ηθική παραγωγή, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η τεχνογνωσία μπορούν να γίνουν τάση στη σύγχρονη εποχή, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλά standards αισθητικής.

©Eva Besleme

INFO
Γαλατσίου 1, 2118507009

www.urbanowl.eu
Facebook: Urban Owl eyewear
Instagram: urban_owl_eyewear