Kendall Jenner: Η καλοκαιρινή μούσα της Calzedonia
Shopping

Kendall Jenner: Η καλοκαιρινή μούσα της Calzedonia και το Shiny Satin μαγιό

Ψωνίζοντας παρέα με την Kenny και δίνοντας λάμψη στην εμφάνισή μας
Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι επιλογές της Kendall Jenner: Ανακαλύπτοντας τη νέα σειρά της Calzedonia 

Kendall Jenner, το μοντέλο που ξέρει πώς να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, σε κάθε εποχή, concept και περίσταση. Είτε πρόκειται για εντυπωσιακά φορέματα, όπως στο φετινό Met Gala, είτε για μικροσκοπικά συνήθως μαγιό που βλέπουμε σε αναρτήσεις στο Instagram, η νεαρή επιχειρηματίας ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα. Έχει τον δικό της τρόπο να φαίνεται κομψή αλλά και αισθησιακή, συνδυάζοντας αρμονικά αυτά τα δύο στοιχεία σε ένα μόνο look. Φέτος συνεργάζεται με την εταιρία Calzedonia, προτείνοντάς μας το ιδανικό μαγιό για την καλοκαιρινή  σεζόν 2024.

Kendall Jenner: Η καλοκαιρινή μούσα της Calzedonia

Η Kendall Jenner φωτογραφίζεται με φόντο την παραλία, χαμογελάει με νάζι στον φακό και μας ταξιδεύει σε στιγμές διακοπών. Αυτή τη φορά επιλέγει ένα μπικίνι, με τριγωνικό κόψιμο στο πάνω μέρος και με ρυθμιζόμενα λεπτά κορδόνια στο κάτω. Η σατέν υφή έρχεται για να προσθέσει μια διακριτική δόση λάμψης, αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη lime απόχρωση του σετ. 

Το εντυπωσιακό μαγιό σε χρώμα 870c, αποφάσισε να συνοδεύσει το νεαρό μοντέλο με χρυσά βραχιόλια, μακιγιάζ σε γήινους τόνους, ακολουθώντας μια πιο bronze παλέτα και με χτένισμα επιμελώς ατημέλητο beach wave. Όμως το πιο ενδιαφέρον με τη συγκεκριμένη επιλογή μαγιό, είναι το ότι ταιριάζει σε διαφορετικούς τύπους σώματος, ακόμα και αν δεν είμαστε όπως η Kendall Jenner. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του τριγωνικού σουτιέν, είναι πως ρυθμίζεται ανάλογα με το μέγεθος του στήθους, κάνοντάς το ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα. Οι τιράντες έχουν θηλιά στο τελείωμα, έτσι ώστε να τοποθετούνται στην πλάτη σαν κλασικές ή να δένουν πίσω από τον λαιμό. Όσον αφορά στο μπραζίλιαν σλιπ, χάρη στα λεπτά κορδόνια, μπορούμε να ρυθμίσουμε το ύψος του τονίζοντας περισσότερο τα σημεία που εμείς θέλουμε, είτε είναι η μέση, είτε η περιοχή της κοιλιάς, είτε των γλουτών. 

Kendall Jenner: Η καλοκαιρινή μούσα της Calzedonia

Ωστόσο, δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως η Kendall Jenner είναι επισήμως η βασίλισσα των μπικίνι. Κάθε καλοκαίρι βρίσκει το μαγιό που σκεφτόμαστε μετά από λίγο να κάνουμε και εμείς δικό μας, παρουσιάζει μια ποικιλία από σχέδια, χρώματα και μοτίβα, κάνοντάς μας να περιμένουμε όλο και περισσότερο την άφιξη του καλοκαιριού. Το σετ Shiny Satin χαρακτηρίζεται για τη μεταξένια όψη του και τις χρυσαφί λεπτομέρειές του, δημιουργώντας ένα σύνολο ιδανικό για τις επόμενες φωτογραφίες που θα μοιραστούμε στα social media.

Αν θέλετε να ανακλύψετε περισσότερο τη νέα σειρά της Calzedonia, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.calzedonia.com.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα