Sun of a Beach X Maria Joannou: Οι πιο αρτίστικες πετσέτες των φετινών σου διακοπών

Επιβεβαιώνοντας ότι η τέχνη δεν πρέπει να κλείνεται στις γκαλερί και τα μουσεία

Η Sun of a Beach συνεργάζεται με την εικαστικό Μαρία Ιωάννου και σχεδιάζουν limited edition πετσέτες θαλάσσης

Αγαπημένη ασχολία του καλοκαιριού; Να πηγαίνουμε στην παραλία. Έχει κάτι μοναδικό η στιγμή που σκάβουμε τα πόδια μας στην άμμο λίγο πριν συναντήσουν το πρώτο κύμα. Στα must πράγματα που πρέπει να έχουμε μαζί, φυσικά είναι ένα μαγιό- γιατί όπως και να το κάνεις είναι το dresscode της θάλασσας- και μία πετσέτα-απαραίτητο «εργαλείο», αλλά και αξεσουάρ που λειτουργεί ως statement κομμάτι. Πόσο μάλλον αν αυτή θυμίζει έκθεμα γκαλερί.

Η Sun of a Beach συνεργάζεται με την εικαστικό Μαρία Ιωάννου 

SUN OF A BEACH X MARIA JOANNOU

SUN OF A BEACH X MARIA JOANNOU

Στην limited edition συλλογή Sun of A Beach x Maria Joannou αποτυπώνονται γνώριμα έργα της Μαρίας Ιωάννου, η τέχνη της οποίας εξερευνά τα βάθη των ανθρώπινων συναισθημάτων αλλά και τις λεπτές αποχρώσεις της καθημερινής ζωής.

SUN OF A BEACH X MARIA JOANNOU

Η περιορισμένης διάθεσης capsule συλλογή Sun of A Beach X Maria Joannou αποτελείται από 4 μοναδικά σχέδια, με κάθε πετσέτα θαλάσσης να αφηγείται και μια ξεχωριστή ιστορία, μια διάθεση, μια στιγμή στον χρόνο, μια πινελιά ψυχής. Πρόκειται για μια ακόμα εικαστική συνεργασία των Sun of A Beach που επιβεβαιώνει την φιλοσοφία τους ότι η τέχνη δεν πρέπει να κλείνεται στα «στενά» πλαίσια των γκαλερί και των μουσείων, αλλά να κατακτά τους δρόμους, τις παραλίες, κάθε γνώριμο ή απροσδόκητο μέρος της καθημερινότητας, και να ομορφαίνει τη ζωή μας.

SUN OF A BEACH X MARIA JOANNOU

Για το Καλοκαίρι 2024, οι signature πετσέτες θαλάσσης των Sun of A Beach μεταμορφώνονται σε καμβά για να φιλοξενήσουν τα έργα της Μαρίας Ιωάννου, που έχουν ήδη παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. «Δημιουργώ πίνακες με ανθρώπινες καταστάσεις, με λεπτομέρειες από σύνθετες ιστορίες, λεπτομέρειες που εντείνουν τη στιγμή. Στιγμές επιθυμίας και εμμονής, και στιγμές γαλήνης αποδίδονται με ξεχωριστή ευκρίνεια», έχει δηλώσει πρόσφατα η καλλιτέχνης. Η συλλογή Sun of a Beach X Maria Joannou απευθύνεται σε εκείνους που βλέπουν τον κόσμο με ζωντανά χρώματα και αγκαλιάζουν κάθε μέρα με πάθος, σε εκείνους που αντιλαμβάνονται την κάθε στιγμή -όσο απλή ή σύνθετη – σαν ένα αριστούργημα.

SUN OF A BEACH X MARIA JOANNOU
SUN OF A BEACH X MARIA JOANNOU

Για την καμπάνια της συλλογής συνεργάζονται με τον καταξιωμένο fashion φωτογράφο Bill Georgousis, ο οποίος μας μεταφέρει από την πάντα ηλιόλουστη πλευρά του brand Sun of A Beach στις σαγηνευτικές σκιές της νύχτας, αποτυπώνοντας εικόνες με τολμηρό χαρακτήρα και υπόγεια κομψότητα. Μέσα από αυτή τη συλλογή, με την εικαστική ματιά της Μαρίας Ιωάννου και τον εμβληματικό φακό του Bill Georgousis, όλοι μαζί, γιορτάζουμε έναν τρόπο ζωής που ακμάζει πέρα από το φως της ημέρας, εκεί όπου η τέχνη και η επιθυμία αβίαστα και οργανικά αλληλοσυνδέονται.

Info
SUN OF A BEACHTHE STORE & SHOWROOM, Lemos Centre3ος όροφος, Καρνεάδου 25106 75 Αθήνα

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice