Μπαζάρ του Βασίλη Ζούλια με έως -80% έκπτωση

Ξεκίνησε το "All Seasons Sale" μπαζάρ του γνωστού σχεδιαστή. Προλαβαίνεις!

Βασίλης Ζούλιας: Μπαζάρ σε ρούχα και αξεσουάρ του σχεδιαστή με έκπτωση έως 80% από τις 1/7 έως τις 5/7 στο ατελιέ του στην Ακαδημίας 4

Αν έχεις δει από κοντά τα προϊόντα που σχεδιάζει ο Βασίλης Ζούλιας, τις λεπτομέρειές τους, τις ραφές, τα φινιρίσματα, τα μεταξωτά υφάσματα πρώτης ποιότητας που χρησιμοποιεί, τότε ίσως ξέρεις πόσο μεγάλη ευκαιρία, είναι να τα αποκτήσεις με έκπτωση έως 80%. Ο σπουδαίος Έλληνας σχεδιαστής οργανώνει μπαζάρ στο ατελιέ του στην Ακαδημίας με μοναδικά κομμάτια σε τιμές που δε βρίσκεις πια ούτε σε μεταχειρισμένα, πολύ πιθανόν ούτε σε fast fashion brands. 

Μπαζάρ του Βασίλη Ζούλια με -80% έκπτωση

Κατεβαίνοντας τη μικρή στενή γκρι σκάλα, φτάνεις στον κάτω όροφο και εκεί σε περιμένουν, οι θησαυροί που τώρα μπορείς να αποκτήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Υπέροχα φουστάνια από χρωματιστούς ταφτάδες και μεταξωτά, παπούτσια δερμάτινα και υφασμάτινα, γόβες, φίνα πέδιλα, slingbacks, καρό, πουά, σε όποιο χρώμα και ύψος τα θέλεις.

Φυσικά και αυτές οι statement τσάντες του χρωματιστές ή ασπρόμαυρες, που κάνουν μπαμ από μακριά ότι είναι δια χειρός Ζούλια. Δηλαδή, θα βρεις άψογα εκτελεσμένα ρούχα και αξεσουάρ για όλες τις σεζόν- όχι μόνο καλοκαιρινά!

Αν έχεις όνειρο να αποκτήσεις έστω ένα κομμάτι by Vassilis Emmanuel Zoulias ή έχεις όνειρο να γεμίσεις την ντουλάπα σου, νομίζω ότι τώρα ήρθε η ώρα.

Το Bazaar θα είναι ανοικτό από 10:00-18:00 από 1/7 μέχρι 5/7

Vassilis Zoulias, Ακαδημίας 4, 2107225613 (απέναντι από το θέατρο Τζένη Καρέζη)