Everybody Knows Hydra: Ένα ξεχωριστό concept store στην κοσμοπολίτικη Ύδρα

Η υψηλή αισθητική κρύβεται στις λεπτομέρειες

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Υψηλή αισθητική, κομψότητα και ποιότητα είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει απόλυτα τις επιλογές του Everybody Knows Hydra

Στην πανέμορφη, γοητευτική Ύδρα που αγαπήθηκε από σπουδαίους καλλιτέχνες και αποτελεί διαχρονικά εικαστικό προορισμό, βρίσκεται το Everybody Knows Hydra, ένα υπέροχο concept store που φιλοξενεί μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και σχεδιαστών. Βρίσκεται στο λιμάνι, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του νησιού, και στα τρία χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να κερδίσει τους λάτρεις της μόδας. Απόλυτα εναρμονισμένος με την απέριττη κομψότητα του νησιού, ο χώρος εξωτερικά είναι χαρακτηριστικό δείγμα των κλασικών οικημάτων που συναντά κανείς στο νησί, ενώ εσωτερικά έχει ανακαινισθεί πλήρως, διατηρώντας ωστόσο όλα τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία. Η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια αντικατοπτρίζεται και στις επιλεγμένες δημιουργίες που εκτείνονται από κεραμικά Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως η Βανέσα Αναστασοπούλου, έως high end fashion δημιουργίες για πραγματικά chic εμφανίσεις. Υψηλή αισθητική, κομψότητα και ποιότητα είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει απόλυτα τις επιλογές του Everybody Knows Hydra, με τον αέρα της ανανέωσης να φυσάει κάθε χρόνο φέρνοντας νέα brands, νέες συνεργασίες και δημιουργίες από όλον τον κόσμο που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την πρωτοτυπία τους.

Everybody Knows Hydra: Ένα ξεχωριστό concept store στην κοσμοπολίτικη Ύδρα

Εδώ βρίσκουμε ονειρεμένα κοσμήματα εξαιρετικής αισθητικής που χαρίζουν λάμψη σε κάθε εμφάνιση. Από μοναδικές δημιουργίες με διαμάντια και πολύτιμους λίθους, fine jewellery με γνωστές υπογραφές, όπως τα χαρακτηριστικά κοσμήματα Lito, έως high fashion jewellery προτάσεις, όπως τα παριζιάνικα Satellite, από φυσικά υλικά και ημιπολύτιμους λίθους, το σίγουρο είναι ότι κάθε μας επιλογή θα αναδείξει το στιλ και θα ολοκληρώσει την εμφάνισή μας.

Everybody Knows Hydra: Ένα ξεχωριστό concept store στην κοσμοπολίτικη Ύδρα

Εξερευνώντας τις προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, ανακαλύπτουμε ότι η υψηλή αισθητική κρύβεται στις λεπτομέρειες. Εκλεπτυσμένα σχέδια, υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και παγκοσμίου κλάσης brands μας περιμένουν για να ντύσουν κάθε μας στιγμή στο νησί κι όχι μόνο. Δημιουργίες ταλαντούχων σχεδιαστών που μπορούν να φορεθούν από το πρωί, elegant καφτάνια, πρωτότυπα μαγιό για την παραλία και αέρινα κομμάτια για μοναδικές καλοκαιρινές νύχτες στο νησί είναι μερικές μόνο από τις επιλογές ρούχων που θα βρούμε εδώ. Κι όταν ο καιρός δροσίσει θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να νιώσουμε την υπέροχη αίσθηση ενός KUJTEN πουλόβερ από 100% κασμίρ. Φέτος για πρώτη φορά θα βρούμε και επιλογές σε ανδρικά ρούχα και μαγιό. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν ιδιαίτερες επιλογές σε παπούτσια για summer looks στο νησί που θα κερδίζουν τις εντυπώσεις σε κάθε βήμα, όπως χειροποίητα σανδάλια από ιταλικό δέρμα με την υπογραφή της σχεδιάστριας Valia Gabriel και τα χαρακτηριστικά βενετσιάνικα slippers Vibi Venezia. Εδώ μας περιμένουν και επιλεγμένες τσάντες για όλες τις στιγμές της ημέρας, καθεμιά με τη δική της προσωπικότητα και στιλ, όπως οι ιταλικές χειροποίητες τσάντες Maria La Rosa, αλλά και οι γεμάτες χρώμα τσάντες της ελληνικής εταιρείας SUN of a BEACH.

Everybody Knows Hydra: Ένα ξεχωριστό concept store στην κοσμοπολίτικη Ύδρα

Ύδρα
2298054050
Insta: everybodyknowshydra

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice