Μπορείς να φοράς αυτά τα Converse όλο το χειμώνα

Τα αγαπημένα σου sneakers έγιναν winterized

Converse Winterized: Η νεά συλλογή υβριδικών sneakers ειδικά φτιαγμένα για χειμώνα, off road και trail action.

Προσεγγίζουμε γρήγορα την εποχή του χρόνου που τα άνετα και κουλ sneakers σου παραχωρούν τη θέση τους σε χειμωνιάτικα παπούτσια. Δυστυχώς τα περισσότερα sneakers δεν μπορούν να προστατέψουν τα πόδια σου από τις χαμηλές θερμοκρασίες, τη βροχή και την ολισθηρότητα ενός βρεγμένου δρόμου, οπότε καταλήγουν στο πίσω μέρος της ντουλάπας μέχρι την Άνοιξη. Για σένα που δε θες να χαλάσεις το streetstyle, casual στιλ σου, η Converse δημιούργησε την Converse Winterized συλλογή -υβριδικά sneakers, ειδικά φτιαγμένα για χειμώνα.

Converse Winterized

Converse Winterized

Πρώτο πρόβλημα των χειμερινών μηνών: οι βροχές. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσεις το coolness σου όταν τα πόδια σου είναι μούσκεμα και σε κάθε βήμα ακούγεται «πλατς». Ευτυχώς τώρα υπάρχει το Chuck 70 GTX, με τη μορφή του κλασικού Chuck αλλά με 100% αδιάβροχο καμβά. Χάρη στη GORE-TEX τεχνολογία, τα παπούτσια σου εξακολουθούν να δείχνουν iconic κρατώντας τις vintage λεπτομέρειες όπως το archival ankle patch του αλλά χωρίς να περνάει σταγόνα στο εσωτερικό!

Converse Winterized

Converse Winterized

Είναι δυνατόν να συνδυαστεί το κομψό design με την πρακτικότητα μιας αντιολισθητικής σόλας και τη ζεστασιά μιας φλις επένδυσης; Η απάντηση είναι ναι και το βλέπεις με τα μάτια σου στο Chuck Taylor All Star All Terrain. Τους κρύους μήνες του χειμώνα, η εσωτερική επένδυση κρατάει τα πόδια σου ζεστά, ενώ ο πάτος με την τρακτερωτή μορφή έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα βρεγμένα και γλιστερά πεζοδρόμια της πόλης. Σε κανέναν δεν αρέσει να «ξαπλώνει» στη μέση του πεζοδρομίου όταν βρέχει, έτσι; Το statement στιλ του All Terrain ολοκληρώνει η δερμάτινη αδιάβροχη κατασκευή και τα hiking like κορδόνια του.

Converse Winterized

Converse Winterized

Ένας από τους βασικούς λόγους που προτιμάς τα sneakers καθημερινά είναι η άνεση που σου προσφέρουν όλη μέρα, κάτι που τα περισσότερα χειμωνιάτικα παπούτσια –όπως τα μποτάκια- δεν έχουν. Ευκαιρία να γνωρίσεις τα Chuck 70 Explore WPN με το εμβληματικό Converse σχέδιο, την αδιάβροχη όψη και τον OrthoLite cushion πάτο που προσφέρει ανατομικό πάτημα. Πολύ απλά, θα τα φοράς όσες ώρες χρειαστεί την ημέρα ξε-κού-ρα-στα. Το χαρακτηριστικό που προσθέτει την τελευταία πινελιά στον πρακτικό σχεδιασμό του Chuck 70 Explore WPN είναι το εξωτερικό θηλύκι για εύκολο slide in -pull up. Εντάξει, το κάνει και πιο κουλ.

Follow @Converse.Greece
Κεντρική διάθεση Sport And Fashion Freedom, 2120003710.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice