Η Gal Gadot ως Wonder Woman
Τι αναφέρει η ηθοποιός στην ανάρτησή της © 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. and Ratpac-Dune Entertainment LLC

Gal Gadot: «Η υπερδύναμή σου είναι να μείνεις σπίτι»

Η ίδια η ηθοποιός κλείνει σχεδόν μία βδομάδα αυτο-καραντίνας
  • A-
  • A+
Η Wonder Woman, Gal Gadot, μάς λέει ότι η υπερδύναμή μας απέναντι στον κορωνοϊό είναι να μείνουμε σπίτι, με μία δημοσίευση στο Instagram

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να μάς υποδείξει ποια είναι η υπερδύναμή μας, τότε αυτός είναι ξεκάθαρα η Wonder Woman. Η Gal Gadot, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της υπερηρωίδας-αμαζόνας το 2017, δεν χάνει ευκαιρία να μάς υπενθυμίσει ότι ο καθένας από εμάς έχει μία υπερδύναμη. Η υπερδύναμη αυτή είναι τα όσα μπορούμε να καταφέρουμε αν λειτουργούμε ως ενεργοί και συνειδητοί πολίτες, είτε αυτό σημαίνει να ασκούμε το εκλογικό μας δικαίωμα, είτε να συνεισφέρουμε όπως μπορούμε όταν οι άλλοι άνθρωποι ή ο πλανήτης το έχουν ανάγκη. 

Η 34χρονη Gadot αποφάσισε να μάς θυμίσει την υπερδύναμή μας -και τη δική της- για ακόμα μία φορά. Αφορμή είναι η πανδημία του κορωνοϊού. Η ισραηλινή, η οποία έχει θέσει τον εαυτό της σε αυτο-καραντίνα, ανέβασε ένα post στο Instagram της, για να μάς επισημάνει, όπως και άλλοι διάσημοι, ότι αυτές τις μέρες η βασική υπερδύναμή μας είναι μία. Να μείνουμε σπίτι.  

Συγκεκριμένα, τη φωτογραφία από την ντουλάπα του σπιτιού της και το hashtag WeAreOne (Είμαστε ένα), η Gal Gadot συνόδευσε με το εξής κείμενο: «Το να μείνω σπίτι είναι η υπερδύναμή μου και η δική σας! Σάς παρακαλώ όλους να φροντίζετε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας και όλο τον κόσμο. Η κατάσταση δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ελαφρά. Όσο πιο νωρίς μείνουμε όλοι σπίτι και προφυλάξουμε τον εαυτό μας από το να κολλήσει αυτόν τον πολύ μεταδοτικό ιό, τόσο πιο νωρίς θα μπορέσουμε όλοι να επιστρέψουμε στις ζωές μας, χωρίς να τις χάσουμε».  

Η ίδια η Gadot έχει κλείσει πλέον έξι συνεχόμενες μέρες που μένει στο σπίτι της. Μάς το ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, σε ένα βίντεο που εκτός από τα δικά της συναισθήματα για την παγκόσμια έκταση του κορωνοϊού, έχει επιστρατεύσει διάσημους, όπως η Natalia Portman, ο Mark Ruffalo και η Cara Delevingne, για να τραγουδήσουν το «Imagine» του John Lennon, εμπνευσμένη από τον τρομπετίστα που έπαιξε το κομμάτι από το μπαλκόνι του στην καραντίνα της Ιταλίας. 

Trumpeter Performs 'Imagine' on Italian Balcony During Coronavirus Lockdown

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Britt Kanja και ο Günther Krabbenhöft είναι δύο φίλοι που ζουν στο Βερολίνο και απολαμβάνουν να ντύνονται με τέλειο στιλ και να κυκλοφορούν στην πόλη.
Το πιο πολυφωτογραφημένο ζευγάρι fashionistas
Back to top