Για το νέο έτος 2019, ο οίκος ΖOLOTAS δημιουργεί «Το κρίνο της Ήρας»

Για το νέο έτος 2019, ο οίκος ΖOLOTAS δημιουργεί «Το κρίνο της Ήρας»

ἔνθα στᾶσ᾿ ἤϋσε θεὰ λευκώλενος Ἥρη... (Ιλιάδα, E, 784)
  • A-
  • A+

Το λευκό κρυστάλλινο χέρι της θεάς, το καθάριο άγγιγμα της Ήρας. Και στο χέρι της, στην άκρη των λεπτών δαχτύλων της, ένα κρίνο.
Σμιλεμένο μέσα στο φως των αιώνων, παντοτινό σύμβολο της γυναικείας χάρης, το κρίνο, το αρχαίο λείριον, υπήρξε εξαρχής ένα ευγενές στοιχείο της μυθολογίας. Από τους ηλιακούς λωτούς της Αιγύπτου μέχρι τον Πρίγκιπα με τα Κρίνα και τις Γαλάζιες Κυρίες της Μινωικής Κρήτης, το ολόλευκο άνθος του κρίνου συνδέθηκε από τους Έλληνες με την Ήρα, την προστάτιδα θεά της γυναίκας και της γονιμότητας.
Σύμφωνα με τον μύθο, όταν γεννήθηκε ο Ηρακλής, ο Δίας θέλησε να τον κάνει αθάνατο. Γι' αυτό, όμως, έπρεπε να πιει γάλα θεϊκό. Ο Δίας μέθυσε την Ήρα, κι όταν αυτή αποκοιμήθηκε, έφερε τον Ηρακλή στο στήθος της. Όμως αυτή ξύπνησε, σηκώθηκε απότομα, και το γάλα της πετάχτηκε στον αέρα. Όσες σταγόνες έφτασαν πολύ ψηλά σχημάτισαν τον Γαλαξία, κι όσες έπεσαν στη Γη έγιναν κρίνα.
Για το νέο έτος 2019, ο οίκος ΖOLOTAS σας προσφέρει τη ζεστή και καθάρια θηλυκότητα της Ήρας με ένα μοναδικό γούρι. Το φως του ουρανού συναντά τη γονιμότητα της Γης, για να μας δώσει το νέο άνθος του χρόνου, ένα λαμπερό λευκοπέταλο κρίνο.
Το Κρίνο της Ήρας, το πρώτο λουλούδι του νέου χρόνου, θα γεμίσει με χάρη κάθε νέα αρχή στην αυγή του 2019!

ΓΟΥΡΙ 2019 και Κοινωνική Προσφορά
Από το 1895 μέχρι και σήμερα, ο οίκος ZOLOTAS δημιουργεί και καθιερώνει το γούρι της χρονιάς, που σύμφωνα με την παράδοση προσφέρεται για την καλοτυχία. Κάθε χρόνο, η ετήσια αυτή συλλεκτική συλλογή αφιερώνεται σε έναν κοινωνικό σκοπό.
Το  2019, η HERA έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.elepap.gr


Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, έγινε με επιτυχία η παρουσίαση της συλλογής κοσμημάτων HERA, το νέο γούρι 2019, στοus εκπροσώπους του Ελληνικού τύπου στο παραδοσιακό κατάστημα ZOLOTAS, Πανεπιστήμιου 10 (Τηλ. 2103601272). Η πρόεδρος του οίκου Marianne Le Clere-Papalexis, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής και CEO, Georges Papalexis, είχαν την ευχαρίστηση να καλωσορίσουν επίσης την πρόεδρο του ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠ κυρία Μαριάννα Μόσχου και τις κύριες Ηρώ Κόβα, Χριστίνα Μαρούγκα-Κατσουρίδη και Άννα Μαραβέα, μέλη του διοικητικού συμβούλιου της ΕΛΕΠΑΠ.
Πιστός στην ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, ο Οίκος δημιούργησε «το κρίνο της ΗΡΑΣ»  ένα μοναδικό, πολύτιμο γούρι.
Τα πολύτιμα φυλακτά της συλλογής HERA, παντατίφ, βραχιόλια και σκουλαρίκια, προσφέρονται σε ασήμι, επίχρυσο ασήμι και χρυσό διακοσμημένα με σμάλτο ή πολύτιμες πέτρες.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η παγκοσμίου φήμης κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη μίλησε με πολλή αγάπη για την εταιρεία, την οποία γνωρίζει πολύ καλά μιας και χρησιμοποιεί τα προϊόντα από μικρό παιδί.
H APIVITA παρουσιάζει τη συνεργασία της με τη Μαρία Σάκκαρη
Back to top