Η REEBOK ΚΑΙ Η ADIDAS ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ INSTAPUMP FURY BOOST™

Η Reebok και η adidas δημιουργούν το Instapump Furry Boost™

Mία καινοτόμα συνεργασία μεταξύ Reebok και adidas.
  • A-
  • A+
Η Reebok και η adidas συνδυάζουν τον σχεδιασμό του Reebok Instapump Fury με την τεχνολογία adidas Boost™, δημιουργώντας το Instapump Fury Boost™.

Σε μία απόλυτα καινοτόμα συνεργασία, η Reebok και η adidas συνδυάζουν τον τολμηρό, φουτουριστικό σχεδιασμό του Reebok Instapump με την επαναστατική αποκλειστική τεχνολογία Boost™ της adidas, δημιουργώντας το Instapump Fury Boost™.
Τα Reebok Instapump Fury έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση το 1994 φέρνοντας την επανάσταση στα sneakers και γρήγορα καθιερώθηκαν στη συνείδηση του καταναλωτή ως το must have item αποτελώντας την πρώτη επιλογή των sneaker lovers και των fashion icons των 90s.

«Το Instapump Fury Boost™ είναι ακριβώς αυτό που θα είχαμε αποπειραθεί να κάνουμε το 1994 αν είχαμε στη διάθεσή μας την κατάλληλη τεχνολογία» λέει ο Steven Smith, σχεδιαστής του Instapump Fury. «Κάναμε διαρκώς δοκιμές για να ανακαλύψουμε το καλύτερο δυνατό σύστημα απορρόφησης κραδασμών. Είναι απίθανο το ότι μπορούμε να φτιάξουμε ένα νέο μοντέλο που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τις τεχνολογίες που έχουν τα δύο brands».

Κατασκευασμένο με στόχο να αλλάξει τα standards και να οδηγήσει σε unexpected εμπειρίες, το Instapump Fury Boost™ επανέρχεται σε τρεις εκδόσεις, στο reebok.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα συλλογή Springfield Spring/2020
H συλλογή Springfield Spring/2020 επιτάσσει floral & western look
Back to top