Authentic Beauty Concept: ένα ολιστικό, Vegan, premium brand

Authentic Beauty Concept: ένα ολιστικό, vegan, premium brand

Το Authentic Beauty Movement έχει εμπνευστεί από κομμωτές, καλλιτέχνες και ουσιαστικά από άτομα που μοιράζονται τις ίδιες αξίες.
 • A-
 • A+
Authentic Beauty Concept: προϊόντα περιποίησης που δημιουργούν τις βάσεις για όμορφα μαλλιά, και προϊόντα styling με μια προσέγγιση «χωρίς styling».

Πιστεύετε και εσείς στην αυθεντική ομορφιά, όπως το ολιστικό, vegan, premium brand Authentic Beauty Concept; Οι συνθέσεις περιποίησης και styling του Authentic Beauty Concept καταργούν τις εξαιρετικά επεξεργασμένες φόρμουλες και επενδύουν σε προσεκτικά επιλεγμένα, αγνά συστατικά. Από τα υπερβολικά glamorous μαλλιά σάς «μεταφέρουν» σε πραγματικά αυθεντικά χτενίσματα. Από τις τέλεια ρετουσαρισμένες εικόνες ομορφιάς και την απόμακρη εταιρική επικοινωνία, σε υλικά επικοινωνίας τα οποία είναι αυθεντικά και συζητήσεις οι οποίες είναι ειλικρινείς και άμεσες. Από τον γρήγορο ρυθμό της σημερινής ζωής, σε στιγμές αποσύνδεσης.

Η σημερινή γενιά είναι μέρος μιας ευρύτερης φιλοσοφίας, που επικοινωνεί την επιθυμία για αλήθεια και αυθεντικότητα. Το Authentic Beauty Concept δημιουργήθηκε ως απάντηση στον καταναλωτή του σήμερα, που ζει σε μια νέα πραγματικότητα.

Αυθεντική ομορφιά σημαίνει:

 • Η κοινή πεποίθηση, αυτό που ενώνει και δίνει ώθηση, ξεκινάει από τη στιγμή εκείνη που αποφασίζουμε να είμαστε ο εαυτός μας.
 • Η αυθεντική ομορφιά είναι φυσική και απλή. Δεν χρειάζεται σοφιστικέ φίλτρα φωτογραφίας, ωριμάζει με τον χαρακτήρα.
 • Εμπιστευόμαστε αγνά συστατικά από προσεκτικά επιλεγμένες πηγές, χωρίς σιλικόνη, sulfates και parabens.
 • Εμπιστευόμαστε αυθεντικούς καλλιτέχνες που δημιουργούν με βάση την ενσυναίσθηση, την εμπειρία και τις δεξιότητες.

Γίνετε κι εσείς μέλος του #Authentic Beauty Movement

Το Authentic Beauty Movement έχει εμπνευστεί από κομμωτές, καλλιτέχνες και γενικώς από άτομα που μοιράζονται τις ίδιες αξίες.
«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μία σειρά προϊόντων για μαλλιά η οποία να ταιριάζει στα πιστεύω μας και να την αισθανόμαστε πραγματική. Από ειλικρινή, απλά, προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι αυθεντικό, κάτι με το οποίο ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί. Προσωπικές εμπειρίες, ιδέες και πιστεύω δέθηκαν όλα μαζί και έτσι γεννήθηκε το Authentic Beauty Movement».


Authentic Beauty Concept:

 • Aγνές συνθέσεις
  Το Authentic Beauty πιστεύει ότι: ό,τι αφήνετε εκτός, είναι το ίδιο σημαντικό με ό,τι συμπεριλαμβάνετε.
  Οι συνθέσεις περιποίησης και styling είναι vegan*, δημιουργημένες με τη φιλοσοφία «free-from»· είναι χωρίς sulfates**, parabens, σιλικόνες, ορυκτέλαια και τεχνητές χρωστικές.
  Είναι προϊόντα με ακεραιότητα. Αγνά, φυσικά, απλά, ευχάριστα, προσεκτικά επιλεγμένα.

Μέσω του Authentic Beauty Concept η φύση συναντά την επιστήμη με αγνά συστατικά, που ενεργοποιούνται με υπέρηχους και απόσταξη ατμού· πρόκειται για έναν εξαιρετικά ήπιο τρόπο εκχύλισης των φυσικών συστατικών – που ταυτόχρονα διατηρεί τα οφέλη τους – όπως το μάνγκο κι ο βασιλικός της σειράς Hydrate.
Το Authentic Beauty Concept υποστηρίζει επίσης το Sustainable Guar Initiative (SGI)· ένα πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε η εταιρεία Solvay για να ενισχύσει το βιοτικό επίπεδο χιλιάδων μικροκαλλιεργητών φασολιών ποικιλίας guar στην Ινδία και να προμηθεύσει με υπεύθυνο τρόπο, το συστατικό φροντίδας Guar (Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride).  

 • Διάθεση «No Filter»
  Το Authentic Beauty Concept δημιουργήθηκε ως ένα κίνημα όπου κομμωτές και καλλιτέχνες μοιράζονται τις ίδιες αξίες, βασιζόμενοι στις πεποιθήσεις του σήμερα και τις προσωπικές εμπειρίες – καθιστώντας το #authenticbeautymovement ως μια μοναδική κοινότητα που υιοθετεί μια νέα νοοτροπία ως προς την αυθεντική ομορφιά.
  Η βασική ιδέα πίσω από το #authenticbeautymovement είναι το «να είσαι ο εαυτός σου». Το να είναι κανείς αληθινός, άμεσος και ανοιχτός. Η ειλικρίνεια είναι ελκυστική. Η ατομικότητα κι ο χαρακτήρας, είναι αυτά που σας κάνουν όμορφους, χωρίς φίλτρα.

 • Αυθεντικά μαλλιά
  Τα μαλλιά του σήμερα ακολουθούν μια νέα γλώσσα επικοινωνίας, αναδεικνύοντας τις χαλαρές υφές της πραγματικής ομορφιάς. Αυτό που δεν φαίνεται, είναι που κάνει τη διαφορά· προϊόντα περιποίησης που δημιουργούν τις βάσεις για όμορφα μαλλιά, και προϊόντα styling με μια προσέγγιση «χωρίς styling», που ενισχύουν αόρατα τα αυθεντικά μαλλιά.
  Πρόκειται για την ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς που είναι ήδη εκεί. Όσο πιο αβίαστα και με κάθε τρόπο, επιμελώς ατημέλητα μαλλιά που δημιουργούν αυτό το είδος ποιότητας – προσιτής πολυτέλειας.
 • Εμπειρία Συναίσθησης
  Μία στιγμή συναίσθησης είναι η σύνδεση της εσωτερικής κι εξωτερικής ομορφιάς μέσα από πραγματικές εμπειρίες. Πρόκειται για την εσωτερική αναζήτηση επανασύνδεσης με τον εαυτό σας. Όταν είστε παρών στο τώρα, τότε είναι που ισορροπείτε τον νου και το σώμα· φέρνοντας στην επιφάνεια την εσωτερική σας ομορφιά για να εκφράσετε τον πραγματικό εαυτό σας.

Το Authentic Beauty Concept επιτρέπει στον κομμωτή να δημιουργήσει ένα διαφορετικό, πολυτελές περιβάλλον κομμωτηρίου, το οποίο μπλοκάρει τον θόρυβο του πολυάσχολου εξωτερικού κόσμου, δημιουργώντας μια στιγμή που αξίζει να τη θυμάστε – ένα memento (μια Εμπειρία).


Authentic Beauty Concept: Μενού εμπειριών στο κομμωτήριο
Το premium brand δημιούργησε ένα μενού υπηρεσιών περιποίησης και styling για να βοηθήσει τους κομμωτές να αναδείξουν την εσωτερική ομορφιά των πελατών τους μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων, έτσι ώστε να μπορούν να αφιερώσουν πραγματικά μια στιγμή στους εαυτούς τους. Οι πελάτες επιλέγουν την κατάλληλη υπηρεσία ανάλογα όχι μόνο με τις ανάγκες τους αλλά και με τη διάθεσή τους. Οι εξειδικευμένες θεραπείες περιποίησης μαλλιών συνοδεύονται από 3 προσεκτικά επιλεγμένα essences, διαθέσιμα μόνο στα κομμωτήρια, σε πολυτελείς συσκευασίες, για ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων, το οποίο ενισχύεται από υψηλής ποιότητας εργαλεία.

Περισσότερα: www.authenticbeautyconcept.grInstagramwww.henkel.com


* Όλες οι φόρμουλες είναι vegan, εκτός των Gritty Wax Paste & Shaping Cream, τα οποία περιέχουν κερί μέλισσας, και την Amplify Mousse, η οποία περιέχει χιτοζάνη. Στόχος να γίνουν vegan κι αυτές οι τρεις φόρμουλες έως το τέλος του 2019.

** θειϊκά επιφανειοδραστικά

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Yamamay υπέρ της διαφορετικότητας με μία χορογραφία
Back to top