Swatch Big Bold Spectrum
Swatch Big Bold Spectrum

Swatch Big Bold Spectrum: Η ζωή στις πόλεις κινείται 24/7

Ο χρόνος είναι δικός σου, και η πόλη έχει ακόμη πολλά να σου δείξει… Τι περιμένεις;
  • A-
  • A+
Tρία νέα μοντέλα Big Bold Spectrum από τη Swatch σας προσκαλούν σε μια περιπέτεια με γρήγορους ρυθμούς.

Νέα Swatch Big Bold Spectrum. Ήχοι, χρώματα, γρήγοροι ρυθμοί. Η ζωή στις πόλεις δεν σταματά να κινείται όλες τις ώρες της ημέρας. Οι γρήγοροι ρυθμοί των μεγαλουπόλεων είναι συναρπαστικοί και μπορούν να σας παρασύρουν σε μια νέα περιπέτεια κάθε μέρα. Δεν υπάρχει χρόνος για διάλειμμα, και όταν ο ήλιος δύει, τα φώτα ανάβουν και η σκηνή είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί. Σας κάνει να θέλετε να συνεχίσετε την εξερεύνηση μέχρι ο ήλιος να ανατείλει ξανά.

big-bold-spectrum-swatch.jpg

SWATCH BIG BOLD SPECTRUM
Swatch Big Bold Spectrum

Swatch Big Bold Spectrum.jpg

Swatch Big Bold Spectrum
Swatch Big Bold Spectrum

Η συλλογή Big Bold Spectrum από τη Swatch σας προσκαλεί σε μια περιπέτεια με γρήγορους ρυθμούς, σε μια εξερεύνηση όλου του φάσματος των χρωμάτων της πόλης. Στα τρία νέα μοντέλα, το ημιδιαφανές λουρί σιλικόνης συνδυάζεται με την εντυπωσιακή ημιδιαφανή μαύρη ματ κάσα Ø47mm που αποκαλύπτει το μαγευτικό μηχανισμό quartz στο εσωτερικό της. Το μοναδικό εφέ solar spectrum της μάρκας κάνει την εμφάνισή του κάτω από το μηχανισμό, προσδίδοντας στα ρολόγια δυναμικές αντανακλάσεις σε ένα παιχνίδισμα με το φως. Ενδείξεις και δείκτες σε φωτεινά χρώματα ολοκληρώνουν το μήνυμα της νέα σειράς: «Ο χρόνος είναι δικός σου, και η πόλη έχει ακόμη πολλά να σου δείξει… Τι περιμένεις;»

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα μοναδικό καλοκαιρινό event τόλμησε η Nuxe για να βρεθεί και να μοιραστεί από κοντά τα ιδιαίτερα και άκρως καλοκαιρινά νέα της.
Nuxe: 3 συλλεκτικές συσκευασίες από τους σπουδαστές του Pennighen
Το Huile Prodigieuse®, κάνει βουτιά στο καλοκαίρι
Το Huile Prodigieuse®, κάνει βουτιά στο καλοκαίρι
Back to top