Καπιτονέ τζάκετ
© Instagram / daisyoliviaj
Fashion

Τα πανωφόρια της άνοιξης: Ποια είναι και πώς θα τα συνδυάσεις

Μπεζ καπαρτίνες, bombers, πολύχρωμα σακάκια, denim ή καπιτονέ jackets για τα ανοιξιάτικα βράδια

Ποια πανωφόρια ενδείκνυνται για την άνοιξη και πώς να τα φορέσεις σωστά

Καθώς βαδίζουμε στην καρδιά της άνοιξης, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει, τα χοντρά μπουφάν και τα παλτό παραχωρούν την θέση τους στα πιο ελαφριά πανωφόρια. Ποια είναι λοιπόν τα πανωφόρια που ενδείκνυνται για τον ανοιξιάτικο καιρό και πώς συνδυάζονται; Παρακάτω ακολουθούν οι προτάσεις των fashion lovers του TikTok για να δημιουργήσεις το τέλειο look με βάση το καπιτονέ, το denim, το δερμάτινο, το τουίντ jacket, το bomber και την καπαρντίνα.

Πώς να φορέσεις τα πανωφόρια της άνοιξης

To Καπιτονέ 

@heykatiesue R U JOKING how cute!! [shop in my amazon list called "buttondowns / jackets"] wearing a size small in both! #amazonfashion #falljackets #fallstyle #outfitinspo #neutralstyle #jacketseason #quiltedjacket #floraljacket #amazonmusthaves #amazontryon #tryonhaul ♬ original sound - Katie Sue

Το καπιτονέ, που έκανε φέτος δυνατό comeback, αποτελεί ιδανικό πανοφώρι για τον ανοιξιάτικο καιρό. Είτε μονόχρωμο είτε με φλοράλ print, συνδυάζεται με χαλαρό παντελόνι και sneakers και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε μια ηλιόλουστη βόλτα.

Το bomber jacket

Για πολλούς θεωρείται unisex κομμάτι και σήμα κατατεθέν των "cool" girls, που το συνδυάζουν με χαλαρά jeans, T-shirt και καπέλο τύπου jokey.

Το denim jacket

Ενδεχομένως το πιο βολικό item της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας σου αφού συνδυάζεται σχεδόν με όλα, παντελόνες, jeans, φούστες, φορέματα, και μπορεί να υποστηρίξει μια all day έξοδο.

H καπαρντίνα

Η καπαρντίνα σε μπεζ χρώμα είναι διαχρονική, ταιριάζει ιδανικά με jeans και λευκή ή ριγέ μπλούζα για μια κομψή πρωινή εμφάνιση.

To πολύχρωμο μπλέιζερ

@katharinawitter

1 pinker Blazer - 5 Outfits für den Frühling 💗💗💗 #frühlingsoutfit #pinkblazer #pinkfashionstyle

♬ As it was bridge - luce

Τα παστέλ χρώματα στο blazer, δηλαδή σε φυστικί, λεμονί, baby blue, λιλά και ροζ, αποπνέουν μια girlie διάθεση και φωνάζουν άνοιξη.

To tweed jacket

Το tweed σακάκι αποτελεί ένα σοφιστικέ κομμάτι που αν συνδυαστεί κατάλληλα μπορει να λειτουργήσει όλες τις ώρες, παραμένοντας chic.

To δερμάτινο

Τα "it girls" του ΤikTok ορκίζονται στο δερμάτινο μπουφάν και μάλιστα στην καφέ εκδοχή του, συνδυασμένο με sneakers και ένα λευκό T-shirt, για τις ανοιξιάτικες βόλτες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice