5 τρόποι να συνδυάσεις το κίτρινο την άνοιξη

Ήρθε επιτέλους η εποχή που τα παστέλ έχουν την τιμητική τους

Κίτρινο: Το χρώμα που έχουν λατρέψει οι fashionistas και πώς θα το εντάξετε στις εμφανίσεις σας

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουμε να φτιάξουμε μια capsule wardrobe με ουδέτερες αποχρώσεις και κομμάτια που θα συνδυάζονται όλα μεταξύ τους, ώστε να δείχνουν όλα μας τα συνολάκια προσεγμένα και κομψά. Έλα όμως που η άνοιξη και το καλοκαίρι θέλουν χρώμα, πώς να το κάνουμε! Πέρυσι αγαπήσαμε το ροζ της Barbie και το φλογερό κόκκινο. Φέτος ήρθε η στιγμή για το κίτρινο για να δώσει μια νέα, φωτεινή διάσταση στις εμφανίσεις μας. Αναφερόμαστε όμως σε μια συγκεκριμένη απόχρωση και αυτή είναι το παστέλ κίτρινο. Ξεκίνησε από τα νύχια, με τα butter nails που υιοθέτησαν διάφορες celebrities και αναμένεται να κατακτήσει και την γκαρνταρόμπα μας. 

Κίτρινο φόρεμα
Ένα ρομαντικό, αέρινο, ριχτό φόρεμα είναι ένα από τα κομμάτια που πάντα παίρνουμε μαζί στις διακοπές γιατί δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο styling και δείχνει πάντοτε κομψό και θηλυκό, πόσο μάλλον σε παστέλ κίτρινο! Το καλύτερο είναι πως όντας ένα απαλό χρώμα, το κίτρινο θα ενισχύσει το μαύρισμά σας και θα σας κάνει να φαίνεστε πιο λαμπερές.

Κίτρινη πλεκτή ζακέτα
Από τη βαλίτσα των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών σας εξορμήσεων αλλά και από μία απλή βραδινή έξοδο δεν γίνεται να λείπει μια ζακέτα σε περίπτωση που πέσει λιγάκι η θερμοκρασία τις βραδινές ώρες. Ένα κίτρινο ζακετάκι μπορεί να μην φαντάζει τόσο ουδέτερο αλλά συνδυάζεται εκπληκτικά με χρώματα όπως το λευκό, το σκούρο μπλε, το καφέ και το λαδί που πρωταγωνιστούν τους καλοκαιρινούς μήνες και σχηματίζουν μια κομψή ολοκληρωμένη εικόνα. 

Κίτρινο πουλόβερ
Όπως και να συνδυαστεί λοιπόν, το κίτρινο παστέλ έχει την ικανότητα να δημιουργεί φωτεινές, χαρούμενες εμφανίσεις και να κάνει μέχρι και ένα χαλαρό πρωινό συνολάκι, ένα office look ή ένα βραδινό outfit να ξεχωρίσει. Αυτή ίσως να είναι και η συνταγή της επιτυχίας του και ειδικότερα ως πουλόβερ αποτελεί και το τέλειο στοιχείο layering. 

Κίτρινα Sneakers
Για όσους προτιμάτε μια πιο σπορ εμφάνιση, αλλά το χρώμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας, μπορείτε να δοκιμάσετε μια εκκεντρική, λιγάκι πιο έντονη απόχρωση του κίτρινου, στα πιο περιζήτητα sneakers της χρονιάς, Οnitsuko Tiger Mexico 66. Αυτό το μοντέλο μας ταξιδεύει σε ένα νοερό ταξίδι στα 80's και είναι η ιδανική αγορά αν αγαπάτε ένα ρετρό αθλητικό look και για παιχνιδιάρικες εμφανίσεις γεμάτες χρώμα και έντονο styling. 

Κίτρινα αξεσουάρ
Ακόμα και μια μικρή πινελιά είναι το κλειδί που θα σας ανοίξει νέες διόδους στον κόσμο του styling και θα σας δώσει το βήμα για να τολμήσετε κάτι διαφορετικό από τα κλασικά και να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα. Από μια κίτρινη βραδινή τσάντα, που πιστέψτε με πηγαίνει με τα πάντα όπως το χρυσό, έως ένα κίτρινο μαντίλι ή γυαλιά ηλίου, θα δώσουν μια πιο παιχνιδιάρικη αλλά ταυτόχρονα σικάτη νότα στο λουκ σας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice