Ποια sneakers αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα της άνοιξης
© Instagram: @manondevelder
Fashion

Τα πιο hot sneakers της άνοιξης

6 σχέδια που έχουν τώρα την προσοχή μας

Ποια sneakers αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα της άνοιξης

Φτιάχνοντας βαλίτσες για μικρές εξορμήσεις αντιμετωπίζουμε πάντα το ίδιο δίλημμα: Ποιο παπούτσι να πάρω μαζί που να ταιριάζει με όλα μου τα outfits;  Συνήθως τα τακούνια αποκλείονται πρώτα, οπότε καταλήγουμε στην πιο άνετη και ευέλικτη επιλογή, τα sneakers. Καθώς αφήνουμε σιγά σιγά τις μπότες και λίγο πριν πιάσουμε τα σανδάλια, μπαίνουμε στην περίοδο της άνοιξης και του μεταβατικού στυλ και χρειαζόμαστε μια all-day passe partout λύση για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Με κοστούμι στο γραφείο, με τζιν και ένα τοπάκι στη βόλτα στην εξοχή το Σαββατοκύριακο αλλά και με ένα φόρεμα για ένα χαλαρό ποτό - «apéro» που λένε και οι Γάλλοι  - τα sneakers θα σας λύσουν τα χέρια. Σας παραθέτουμε λοιπόν 6 μοντέλα που κρατούν τα ηνία του ανοιξιάτικου styling και των τάσεων για να τους δώσετε και εσείς μια ευκαιρία.

Samba Adidas με ένα twist
Με διαφορά το πιο viral και σικάτο sneaker της χρονιάς, με το street style να το επιβεβαιώνει ξανά και ξανά. Αν και στις ουδέτερες αποχρώσεις του ταμπά, λευκού και μαύρου παραμένει στην πρώτη γραμμή των trends την άνοιξη, μας εκπλήσσει και με μοναδικές designer συνεργασίες. Ξεχωρίσαμε το ασημένιο και το μπεζ- μπορντό σχέδιο με την υπογραφή της Βρετανίδας designer Wales Bonner, και φυσικά το λεοπάρ σχέδιο που αν μη τι άλλο είναι η εμμονή της σεζόν. Προτείνουμε όμως να το αγοράσετε αμέσως μόλις το βρείτε διαθέσιμο γιατί συνήθως είναι sold out.

Gazelle Adidas με πολύ χρώμα
Αυτά τα sneakers είναι η χρωματιστή πινελιά που αναζητούσαμε για τα spring look μας. Ρετρό αλλά και διαχρονικά, ταιριάζουν τέλεια με τα πάντα και κυκλοφορούν σε αμέτρητα παστέλ χρώματα για μην ξέρετε ποιό να πρωτοδιαλέξετε. Οι fashionistas έχουν ήδη αναδείξει το αγαπημένο τους χρώμα και είναι φυσικά το κόκκινο που έχουμε λατρέψει γενικά τη φετινή άνοιξη. 

Mexico 66 Onitsuka Tiger
Για ένα νοερό ταξίδι στα 80's το ιαπωνικό brand Onitsuka Tiger, μας έχει χαρίσει ένα αθλητικό παπούτσι βγαλμένο από τη μηχανή του χρόνου. Το μοντέλο Mexico 66, ειδικά στην περιζήτητη έντονη κίτρινη απόχρωση, είναι η ιδανική αγορά αν αγαπάτε ένα ρετρό αθλητικό look και για παιχνιδιάρικες εμφανίσεις γεμάτες χρώμα και έντονο styling. 

Esplar Veja
Μια κλασική και σικάτη επιλογή που ταιριάζει με τα πάντα, τα Veja είναι και το αγαπημένο brand της βασιλικής οικογένειας. Όταν η Kate Middleton θέλει να κάνει μια πιο καθημερινή εμφάνιση, το συγκεκριμένο sneaker από vegan δέρμα και οργανικό βαμβάκι, είναι η πρώτη της επιλογή - συνεπώς γιατί όχι και η δικιά μας. Συγκαταλέγονται στα πιο κομψά sneakers της αγοράς, καθώς είναι λεπτοκομμένα, με διακριτικές λεπτομέρειες και σε ουδέτερα χρώματα και φυσικά πολύ μαλακά! 

Miu-Miu X New Balance
Άλλη μια συνεργασία φωτιά που αναβιώνει τα iconic New Balance 530. Κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1992 και ο γνωστός οίκος Miu-Miu αποφάσισε να τα αναγεννήσει, συνδυάζοντας την άνεση και την εκκεντρικότητα των δύο brands σε ένα ιστορικό collab. Τα καστόρινα αυτά κομψοτεχνήματα κυκλοφορούν σε τέσσερις αποχρώσεις - cinnamon, λευκό, light γκρι και λευκό - και με διπλά κορδόνια, ένα χρωματιστό και ένα δερμάτινο.

Adidas Campus
Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η Adidas κερδίζει με διαφορά στο παιχνίδι των τάσεων, δημιουργώντας διαχρονικά μοντέλα που αγαπάνε γενιές και γενιές. Ένα νέο αστεράκι του brand που βλέπουμε  παντού τον τελευταίο καιρό στα social media είναι τα Adidas Campus. Αν και θυμίζουν μια μίξη Gazelle με Stan Smith, είναι λίγο πιο chunky με μια skater νότα που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον λόγω της αντίθεσης που μπορεί να δημιουργήσει με πιο κομψά outfits.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice